2010-02-28
 20:30:24

nu är jag tillbaka

Efter en mycket lång hemfärd så är jag tillbaka i Sverige.

Den långa hemfärden ja.. det kan jag ju berätta lite om.

Jo först så kör vi lalalala... sen äter vi ... lalallaa sen kör pappa fel, och kör rätt på ett stort hål, vad händer då? Jo vi får punka såklart. Mitt ute på autoban i Tyskland. Nåväl vi kör åt sidan och pappa blir tvungen att byta däck.
Men finns där något reservdäck? NEJ självklart inte, men där fanns något kemikalpaketgrejs som man ska laga hålet med. Men nej hålet var förstort.. Detta har då tagit ca 1,5 timme. Efter ett tag ger pappa upp och lyckas få tag i ett alarmnr, där han får kontakt med någon som ska hjälpa oss. Efter det kommer polisen, som är väldigt vänliga och hjälper oss också, Så när dem har kört väntar vi nog i 1-2 timmar till och tillslut kommer bärgningsbilen och hämtar oss, kör ut på vischan i Tyskland. Jag är rädd och har en massa konstiga fantasier om vart han skulle köra oss.. Men efter 40 min visade sig att det var en verkstad. Pappa säger "Dem kommer byta hjul på tjugo min igen sen är vi på väg igen" Nåja, tjugo minuter tog det ju inte snarare 2 timmar, eftersom dem inte har sådant däck vi ska ha.. Så tillslut blev det ett sommardäck som inte riktigt passade men vi ville ju bara komma hem.

Vi körde 06.30 på morgonen, skulle varit hemma ca 16.00 först men det var köer, så gpsen ändrade sig till 18.30. Men vi var hemma vid 01.00

Under hela resan yttrade pappa sig ofta om de holländska bilförarna, det var mycket ditt j*vla ålahue, och många andra svordomar.


Men förrutom några andra missöden har det varit en jättebra resa med trevligt folk. Jag hade gärna stannat där en vecka till men tyvärr ska verkligheten någon gång börja igen.

2010-02-22
 16:33:58

Hej Sverige

Jag sitter i Österrike och är hungrig. Mat om två timmar men först ska vi gå till spar för alla har ett sockerkrav som måste stillas.

Här är det hur fint som helst, perfekt väder, 10 minus på toppen med sol och i dallen är det 10 plus, så det är vårväder här.

Men nu kom Sophia och Cecila så nu ska jag gå hejdå

2010-02-19
 10:32:37

Nu ska jag snart klä på mig.

För idag bär det av till Österrike, eller först ska jag flyga till Holland. Ja det är en omväg men min pappa bor där.

Det ska bli skönt med lov.

Men först här är en video som förklarar precis hur alla rödhåriga känner, tydligen..




UPDATE

Mr
. Pain-in-the -ass-besservisser (eller Hugo Falk) berättade för mig nyss att jag var lite efter med gingerkid, men jag hade inte sett den iaf och det är min blogg så det är jag som bestämmer
2010-02-15
 20:54:08

mysigt, nej inte jätte

Här är några fina bilder på mig.

Jag vet alla vill se dem.






Och för att vara lite normal får jag väl lägga in en normal bild



Haha det ser ut som om jag typ dött, eller försvunnit och sen har man satt in en bild i tidningen..

2010-02-10
 06:48:40

ja

Jag vill ha en ny design så jag tävlar om en bloggdesign hos hotgossips gjord av Adelinez
2010-02-09
 18:14:26

hej tisdag

Jag gillar tisdagar, och idag har varit en ovanligt bra dag med tanke på omständigheterna. Sitter och lyssnar på den franska låten Rebecca tycker vi ska spela, dock måste jag säga att denna är bättre är den här, som beccan vill spela.

Det var en rolig gympalektion idag, André körde basket och sen blev det dans (efter gympalektionen då) och vi lärde oss en ny dans. Känns mycket bra.

Nu ska jag till allas förvåning göra mina läxor
2010-02-08
 17:56:27

nystart

Min Ipod kände tydligen imorse att nu var det dags att byta ut sig. Så när jag i ett försök försökte lägga in ny musik så tog den istället bort all min andra musik. Jag blev ganska skitförbannad. Men det kanske var ett tecken på att jag behövde det.. hmm så nu är jag inte så arg mer, mest ledsen.

Helgen har inte varit bra alls, och för att toppa det klämde jag mitt finger i en stol, så det gör väldigt ont.

Jag tycker det är skittråkigt att gå till skolan för ingen är snäll mot någon, inte minst jag själv.


update
jag tar tillbaka det där, det finns visst dem som är snälla, ibland.. dem är inte många men dem finns

update nr2.
Kom på nu vad jag menade.. Det kändes idag som att jag gick på högstadiet igen, det var ingen trevlig känsla alls
2010-02-04
 21:26:02

mm..

Det är trevligt att man får ha en egen åsikt i sin egen familj.. verkligen skit bra
2010-02-02
 17:33:45

hej





Det är ju tur att grotesco finns
2010-02-02
 07:56:54

studiedag

Idag är jag ledig, men då går jag upp klockan halv åtta. Fast jag trodde klockan var halv nio för min mobil hade ställt om sig efter sommartid. Men det är inte dags än. Fast jag längtar.


Lite tråkigt att ha studiedag på den enda dagen då vi har roliga lektioner. Men iaf vad säger ni tjejer om att spela kiss me på es-konsert ? Jag vill jätte gärna göra det.