2009-08-31
 21:06:13

dagens tips

Kolla på denna videon...


Jag har tränat och städat idag,

Leo äter flugor
2009-08-30
 20:06:16

Nejnejnej

Snart är helgen slut. Jag har verkligen ingen lust att gå till skolan denna veckan, jag vill inte ha ensamble, jag vill inte spela upp ett drama på svenskan, jag vill inte ha gemu, jag vill bara ha helg hela tiden. Jag kom just på att jag måste ringa min pappa. Jag är bara så lat orkar inte gå sträcka mig för att ta min mobil, känns jobbigt men jag ska snart.

Men först ska jag kolla om våra kakor är klara.
2009-08-26
 21:50:00

hej idag

Jag är helt slut i kroppen, och huvudet för den delen.. Ensamblen är skit men jag ger det ett försök hoppas på ett mirakel.

Jag saknar Hugo men snart är det lördag och då kommer han hit. =)
 

Slut på inlägget
2009-08-25
 16:54:55

hejsan

Jag har näsblod och jag försökte torka bort det med hjälp av mina händer så nu är dom rätt äckliga. Nu ska jag duscha. Fick reda på lite mer om ensamblerna idag och antagligen kommer ensamblen jag ska vara i inte ha någon ledare eller lokal att vara i MEN jag är öppen för förslag och är fortfarande positiv som satan. Just det duscha var det.
2009-08-24
 18:09:25

solprinsen

Att sitta och läsa en bok av Per Nilsson och samtidigt lyssna på musik som berör gör mig ingen tjänst. Jag börjar tänka och det är tankar som gör mig rädd.



Kolsvarta sanningar.
2009-08-23
 22:04:55

hej det du

Ja jag vet inte riktigt vad min rubrik betyder. Jag tänkte blogga nu vare sig ni vill det eller inte.


Eller jag har inte så mycket att säga. Kan berätta om min helg iallafall. Min moster och kusin Erik har varit här hela helgen och hälsat på. Och samtidigt har Hugo varit här. Jag har vid många andra tillfällen inte kunnat kombinera släkt och vänner (pojkvän) så min mamma sa till mig innan alla kom "Ja då kan du ju jobba på din sociala sida" Och jag måste säga att det har jag väl gjort. Jag har agerat lekledare hela helgen så jag hoppas både släkt, syskon och pojkvän har haft det trevligt. Nu låter jag som en lärare igen. Jaja. Mamma har varit jätte snäll mot mig hela helgen och jag har mått jätte bra en hel helg. Jag sitter nu med flätor i håret för att det ska bli lockigt till imorgon. Hugo tycker det är coolt men jag ser rätt töntig ut just nu. iaf så åker Erik och Hugo hem till sig imorgon kommer sakna dom båda. Leo åt upp Hugo havsaltschoklad innan så det var fullt med chokladfläckar på mitt lakan. Dumma hund. Men jag har bytt sängkläder OCH städat mitt rum (IGEN) så alla var mäkta imponerade.

Hugo alias "rättstavarkungen" har hjälpt mig igen detta inlägg så allt skulle bli rätt.

Imorgon tänker jag låna din kofta Rebecca
2009-08-19
 07:16:56

som vanligt

Som den sanna farmaren jag är så steg jag såklart upp i ottan för att skörda mina pumpor och mitt ris. Nää jag gick ju upp för att det är skola idag hähä.. Jag är jätte trött så jag ligger fortfarande i sängen, nu ropade mamma för att kolla om jag var vaken.. man märker hur snabbt rutinerna går tas upp igen.

Igår färgade jag håret det blev bra.
2009-08-18
 16:45:40

hemma igen

Nu är jag äntligen hemma , hähä jag har varit borta sedan i torsdags. Varit hos Hugo mestadelen men igår när jag och Jenny åkte hem från lund så kände vi för att hälsa på Miranda i hennes nya lägenhet. Så sagt och gjort så stannade vi där över natten istället. Sen var det skola och det var trevligt att träffa alla människor igen. Imorgon ska vi ha konsert för ettorna, det kommer bli kaos med tanke på att vi bara får typ 2-3 timmar på oss att öva. Hmm vad har jag mer gjort. Jo jag träffade Emma,Emma,Sarah,Sara.(Ja det är fyra personer) Sen åkte jag hem. Och hittade en bild på thriller-gänget i kristianstadbladet så vi får väl se om jag lägger upp en bild på det. Det går inte så bra för mig på farmville heller för den delen:( så jag är lite ledsen. Faktiskt.

Sen vill jag också säga att denna sommaren har varit jätte fin.

Puss föresten hade mamma köpt färg till mitt hår så ikväll blire färgning

UPPDATERING

Detta skrev Rebecca till mig nyss:

Rebecca säger:

du är en kissdroppe i trosan som rinner längst benet och ner i skon där du sedan torkar och dör...........

okej ?

2009-08-16
 16:41:35

hej jag är hos hugo

Igår var det malmöfestivalen med Miss li och Veronica Maggio. Båda var asbra men Maggio var nog bäst, jag tror jag är lite kär i henne just nu. Jag träffade också Mirq som jag saknat. Tur att skolan snart börjar så jag får träffa mina snyggingar varje dag. Eller ja inte för jag vill börja skolan. Jag skulle kunna ha ett lov till just nu. Ikväll ska vi tillbaka till Malmö för Anna Ternheim och Bob hund spelar. Igår var Hugo så rädd för mig för jag var så förbannad att han inte vågade prata med mig. Men jag hade så ont i fötterna så vem som helst hade varit arg om dom haft mina skor på sig.

Det känns som att jag har skrivit helt osammanhängande.. 

Bild från bjärnumskarnivalen, det pissregnade och jag frös sönder där jag dansade tillsammans med Rebecca och hennes vänner. Jag är längst bak i svarta kläder om ni inte ser det, eller ja jag syns ju inte så mycket. Rebecca har ju en stilig pose tycker jag 
2009-08-14
 12:43:06

hej vad jag hatar denna låten

Denna låten som Hugo tvingar mig lyssna på "Samlade tankar-Mr Cool" 

Jag hatar den iaf. Jag tänkte skapa en länk men Hugos dator är cp, och nyss rättade han mig för att jag först skrev data. Han tror tydligen att han vet allt. Jävla rättstavarkung. Han har nu rättat mig fyra gånger oj förlåt fem nu. 

Här är dom.
Jag fick inte skriva data utan det skulle vara dator
Jag skrev "han tror tydligen han vet allt" då skulle jag lägga till att
Jag skrev rättstavar-kung men det skulle tydligen vara utan bindestreck
Sen skrev jag fyra med siffror men jag citerar "Alla tal under tjugo ska vara med bokstäver"

Nu är jag ganska irriterade. Fast han tror jag inte är det. 

DET ÄR JAG VISST HUGO 
2009-08-12
 12:13:00

weird

Jag hade en mystisk dröm där jag gick runt på hm och där var en massa benvärmare i olika färger, jag tyckte det var fina men tänkte för mig själv "varför skulle jag vilja ha benvärmare?" Medan jag gick runt där får jag helt plötsligt ett sms från Hugo där det stod "Tvättar du aldrig dina kläder?" och sen hade han skrivit på facebook på sin status "Olivia tvättar aldrig sina kläder"
Så när jag vaknade var jag jätte arg på Hugo men sen kom jag på att det bara var en dröm, men man kan ju undra vad den betyder  ?... Iaf så har jag nu lagt alla mina smutsiga kläder som låg på golvet i tvättstugan så att iallafall någon kan tvätta dom.

Jag ska nu åka in till stan med min syster och sen kommer Becci.

Och varför funkar inte msn? Eller är det bara hos mig det inte funkar ?
2009-08-11
 17:33:33

shupshup

rebecca nej malmöfestivalen börjar inte förrän på fredag, och nu har jag duschat och jag är fräsch som satan!
2009-08-11
 13:14:02

överskrift

Jag kollar på scrubs och funderar på att göra något idag.
Jag vet inte vad jag ska skriva mer.. Jag borde duscha.. mitt hår är som dreads, ja jag är ganska ohygenisk just nu.
Imon ska jag och Rebecca hem till min pappa och grilla, jag blev sjukt sugen på grillad lax nu. Mmmmmm
Annars då? Jo igår åkte Hugo hem från mig. Och i lördags var vi och Jenny och Oskar på tosselilla, det var roligt. Snart börjar malmöfestivalen och på fredag ska Becci ha fest.

jaha hejdå
2009-08-09
 19:51:24

höhö

Hugo: Varför ligger det ett gevär i din säng?
Jag: För jag ska skjuta dig ikväll..
Hugo: Jaha..

2 min senare
Hugo: Nu kommer du skriva något elakt om mig
Olivia Nejdå.

du är fin babe
2009-08-06
 21:45:17

häähähähähä

Jag har dödat minst 20 flugor idag.. eller ja ikväll. Jag har blivit lite flug-galen, jag tror hela tiden det är flugor på mig så jag slår på mig själv lite hela tiden.. Jag har sprungit runt i hela huset och dödat flugor tillslut blev mamma arg på mig fastän det var hon som sa till mig att göra det från första början. Kanske för att varje gång jag dödat en fluga har jag utbrustit "häähähäh YEES" men det är bara en teori.. Vänta varför skriver jag detta ?
2009-08-06
 18:37:46

död

Jag hatar hatar hatar hatar hatar flugor.
2009-08-05
 20:21:52

I got my head among the clouds and I will never be free

Isac dödar mig och Olivia och hon är lack som fan. Hon sa precis "va?". Hon har inget annat på hjärtat.

Idag har hon sett på "Rent". Då sov jag, ett tag iaf. Sen ringde hennes telefon och då väckte hon mig för att hon trodde att det var min telefon som ringde. Sen kom hon på att det var hennes telefon som ringde. Nu sitter Isac med Olivias pruttlera. Hon sa att det var slajm. Jag står åsiktslös för annars hugger nån av de mig. :< :< Olivia sa att hon kanske gör det ändå.

Hur som helst har vi träffat Oskar och Jenny i Kristianstad. Trrrrevligt. Vi gick på studiebesök på BR och på en oerhört rolig runda inne på Åhlens. Sen diskuterade vi lite tosselilla för dit ska vi på lördag. Ingen aning varför dock, men fint. På fredag ska jag och Olivia göra picnic till tosselilla. Mmmmmmmmm mat. Hon smakade paj innan.

Hon tyckte att det lät som nåt helt annat.

Nu vill hon att jag ska avrunda så här kommer avrundningen.

Sammanfattningsvis har det varit en bra dag. pusshej
/hugo


2009-08-05
 09:21:06

hej vänner

Jag har kollat upp lite tider till tosselilla tills på lördag.

Där går en buss från kristianstad resecentrum kl 10.10 (skåneexpressen 4) Då är vi framme 11.15 och får gå därifrån till tosselilla det tar ungefär 30 min. Det kostar 32 kr om man inte har sommarkort.

Hem så var det lite svårare med bussar, tosselilla stänger ju klockan 18.00 och den bästa bussen att ta då går kl 20.07. Då är vi i lund 21.30. Och om man vill fortsätta mot hässleholm/Kristianstad så går därifrån ett tåg 21.42 =)

Jag tycker dom tiderna passade bäst, men annars gick där en buss hem 16.37 men det tar 4 timmar att komma hem då.

Puss
2009-08-04
 15:28:16

alltså

Jag kollar på tyra banks show och där är det en kvinna som väger 250 kg och hon VILL väga 450!! Varför ?

Och nyss fick hon reda på att hon vägde 230 (bara) och hon blev ledsen för det?! vafan sjuka människa
2009-08-04
 09:08:06

mental

Mmm jag är vaken kunde inte sova för jag mådde illa. Iaf har jag laddat ner skins säsong 3 så jag kollar på det nu.

2009-08-03
 23:09:58

om och om och om igen

dancing med elisa, kan inte sluta. jag tror inte jag mår så bra av det heller precis

2009-08-03
 18:46:30

katja och lilijan

Rebeccas barn ska heta så. Vi insåg att vi har varit med varandra sen i fredags. Hmm .. Mysis. Vi har byggt med lego. Jag gjorde ett slott och Rebecca staplade legobitar på varandra och påstod det var en robot. Schhhh, jag köpte en ny klänning. Ja jag vet inte riktigt varför heller. Men nu är det slut på slösandet. Jag har knappt sovit något i natt eftersom Rebecca låg och hosta mig i örat och jag hade fruktansvärt ont i magen så jag gick och la mig i soffan men det hjälpte inte. Förresten Miranda reklamen för ifolor som kommer upp när man går in på bdb, där är iaf en bild på en tjej som snorklar. Hon liknar dig sjukt mycket så jag och Rebecca undrar ifall det kanske är du ?:......

Hejdå
2009-08-02
 22:35:49

tjuris

"Ola ringde mig nyss men jag svarade inte" detta sa Rebecca nyss. Jag kollade lite konstigt på henne. Hon frågade "Ska jag ringa upp igen?" Jag svarade "Jaa..?"

Jag fattar inte riktigt varför hon inte svarade första gången. Hon fattar inte heller

Idag är jag iallafall inte alls på bra humör så FÖRLÅT FÖR DET.

Rebecca kallar mig tjurskalle hela tiden. tur att hon är här iaf

Vi dricker as mycket tee iaf. Och vi cyklade till ekestad innan.

2009-08-01
 10:07:55

slut

Nu har jag jobbat klart för denna sommaren. Inga mer tanter som klagar på jordgubbarna, inga mer gubbar som ska små snacka med en, inga läskiga inbjudningar, inga mer dryga par, inga mer oförskämda människor. SLUT

Eller ja jag kommer sakna inbjudningarna lite.

Igår var det ferre hos Alicia, lite segt i början men sen blev det väldigt trevligt. Jag tror jag kröp igenom en buske så nu har jag fullt med brännässlemärken på min fot, mitt knä och min arm. Det gör förjävla ont på foten. Jag lyckades idag med att sova till halv 10 (omg) sen gick jag och duschade. Mitt halsont har tyvärr kommit tillbaka men hoppas på att det försvinner snart.

Rebecca har bytt smeknamn igen denna gången till pappa.

Rebecca och Jenny vaknade precis och kom in och sa till mig att vi ska åka till Lund och äta frukost. Jajjaja där ser man eller som Rebecca uttryckte det "nu blir det tjofräs."