2009-07-30
 21:29:32

hej

Allt och alla verkar ha något emot mig så om ni inte misstycker ska jag nu gå och gräva ner mig själv.
2009-07-30
 15:26:34

ha

Jag hittade en massa toma skivor på kontoret så jag tog dom och brände lite låtar. Och dom går att spela i cdspelaren så nu ska jag ge igen för alla gånger min systers musik stört mig.
2009-07-29
 09:42:42

arrgghhh

När jag väl har sovmorgon då ska alla väcka mig tidigt. Först Isac som stod och knackade aslänge. Vi skulle tydligen upp och sjunga för mamma som fyller år idag. Sedan gick jag och la mig igen. Och lite senare ringer Johannes och säger att vi ska äta lunch idag. Nu kan jag inte somna om, nåväl lika bra kan gå och duscha eller något istället. Eller bara ligga kvar i sängen en timme till. Förresten så har jag varit lite busig men det får ni se när ni träffar mig.

Pössäh

2009-07-29
 03:11:36

det är väl ganska självklart

Ja  men det är väl klart att jag byte tillbaka till Hugo. Så nu kan alla vara lugna Rebecca du får väl eddie. för NU...

Vänta, varför är jag vaken?
2009-07-28
 18:46:52

klibbigt

Jag somnade på soffan däruppe. Det var inte skönt alls, varmt och klibbigt och svettigt och jävligt.
sen har jag  ju jobbat och varit duktig.

Försökte spela sims gick inte jätte bra. Min data ska ju såklart stänga av sig själv.

Jag chattar med Miranda.

miranda säger:

perdegård

vrf har du en sexig man som visningsbild?

olivia säger:

nej

det är min nya man

miranda säger:

har du sålt hugo?

olivia säger:

ja jag fick en tia och ett par shuttershades

miranda säger:

rätt dålig affär

olivia säger:

du shutter shades var guldiga

miranda säger:

åh fy fan, då fattar jag

2009-07-28
 00:34:15

slak idaG?

Jag har ont i magen nu så mycket jag skrattat. Och nyss hittade Jenny mitt slajm. så vi leker med det. Och det bästa är att jag börjar jobba klockan åtta imon. Och nu är klockam halv 1. 

Citat från Rebecca "Slajmet har utvecklats sen vi var små"

Olivia "Ja men alltså min systers slajm är såhära såhär, såhär, alltså såhär."
2009-07-26
 18:40:21

puss igen

Jag hittade 2 bilder från Göteborg som min syster tog. Och ja jag har inte mycket annat för mig än att lägga upp dom.



Vi köpte slajm.


Och sen blev jag nästan uppäten men jag klarade mig. För jag hade ju mitt slajm.

Rebecca och Jenny när träffas vi i veckan ?
2009-07-26
 11:15:41

godmorgon

Jag är hos Hugo just nu han påstod att bussen gick 18 över 11 men den gick inte förrän 48. Han är inte så smart. Han ser vad jag skriver..............  Och han plågar mig med att sticka sin haka i min axel. Det lät perverst men det är det inte.  Nu sa han skärp dig. Haha jag har inget skärp. Så sa jag alltid när jag var liten. Igår var ganska trevligt trots att jag hade sjukt ont i fötterna och det var kallt. Jag ska jobba om cirkus 3 h. Wooho. Sen ska jag hem och vänta på nästa dag då jag ska jobba 6 h. Och på tisdag ska jag hem till Emma och sova där. Och någon dag i veckan ska vi till Danmark har jag bestämt. Och på fredag är det fest hos Alicia, Och på lördag blir det bio med Emma. Hoppas jag. Vill verkligen se Harry Potter. 

Förresten Becci om du vill följa med mig och Miranda och Fefffs på fredag så smsa mig.
2009-07-25
 08:12:37

okej

Så klockan 05.15 ringer min telefon och vem var det om inte André J.

Samtalet såg ungefär ut såhär:

A: Olivia! hur många vishvisvhvhsji vicxhhs du?
O: Va?
A: Hur många gånsdjhdsfjlkhl lever du ?
O: Va?
A: Hur många gånger lever du?
O: Aha, 1
A: Ja precis. Så är du med på nakenbad ikväll?
O: Ja givetvis.
A: Bra, hur långt ifrån kulltorp är du?
O: Vet inte är i österslöv.
A: Arggghhh du lever bara en gång kom hit nu
O: mmm
A: Klockan är fan bara 10 på kvällen.
O:Nej hon är kvart över 5 på morgonen, jag är lite trött
A: Va fan jävla.. DU LEVER BARA 1 GÅNG.
O: jaja
A: kom igen olivia vad tråkig du är, helvetes jävla fa... (lägger på)'

Ja undra vad han gjorde.
2009-07-24
 23:38:25

jag känner mig som en liten liten men ändå ganska stor ballong

Nej beccs jag har inte kvar mjölken i fönsterkarmen för mamma tyckte det var äckligt. Men jag tror iof att hon fortfarande tycker jag är äcklig. Igår sa hon till mig att mitt rum inte var stökigt utan det var snuskigt äckligt. tack. Och hon har klagat på allt jag gjort. jag ville köpa ett par strumpbyxor och då sa  hon "ska du ha strumpbyxor mitt i sommaren?"
Och idag när vi åkte hem från gbg så skällde mamma på Isac för att han inte kunde vara still och då började han gråta helt hysteriskt och mamma sa "jag tycker olivia kan trösta dig, för det är hennes fel" jaaahhaa ja inte för att jag tvingade Isac att göra nånting men visst låt det vara mitt fel att han gråter. Sen gör jag ingenting och Isac bara "Oliiviaaa trtrtröstatatar mimimimig ininintete" Och mamma säger då "TRÖSTA HONOM" så då säger jag "varför det?" eller ja det är inte så viktigt så snabbspolning nu. Iallafall mamma säger igen "men trösta honom då" jag gör fortfarande inget och mamma lägger då kommentaren "Nej Isac hon vet nog inte hur" Jag säger "nej det vet jag inte och jag tror inte heller det hjälper någon o jag tröstar Isac" Så mamma säger "Det måste vara något fel i huvet på dig du är ju störd" Sen byter hon plats med mig så jag får sitta i framsätet och hon därbak i mitten (haha). Jaja annars har jag haft ganska roligt.

Vi åker den 8 augusti om det är okej med alla?

Och jag har fortfarande ont i halsen/örat

Och Emmas pojkvän är asjobbig
2009-07-22
 23:36:41

hur gick det då?

Ja skåneresa blev det inte men vi hade rätt roligt ändå. Blir alltid glad av Beccan och Jenkis.

Vi käkade i parken, jag fick min lön (YEAY) vi åkte till österäng och gjorde lite fler filmer sök på jenkan92 på youtube och ta videorna som heter utflykt till österäng. Ja jag tänker inte länka. Sen åkte vi till ekohallen. Ja och vi köpte nudlar. mmmm så det ska jag äta till frukost imon.
Rebecca åt en hel dippa (alltså utan nånting annat) eller ja hon sög upp det med ett sugrör. för då fick hon 20 kr av mig. lite äckligt kanske. Sen har vi bestämt att vi ska till tosselilla. Jag vill åka den 1 augusti men Jenny vill åka den 7 augusti.
Spännande värre. Såg röd drake precis.

Hejdå
2009-07-22
 11:39:56

nänä

men om inte ni kommenterar varför ska jag då kommentera era bloggar.
Presenten till mamma och Bosse var dessvärre ett wokjärn. Ni vet man tänker ju alltid, "jag önskar jag hade ett wokjärn" OCH NU har familjen perdegård-grahn-palm-sventorp fixat det så nu kan vi alltid äta wokat.

Egentligen så orkade vi inte leta present (förlåt) så när jag då såg ett wokjärn blev min kommentar "ja det blir säkert bra" och Sallys kommentar blev "men då kommer vi alltid äta wokat ju" Jag vann för hon orkade inte fortsätta leta.

Jag har fått ett par nya hörlurar till ipoden. Plus en utskällning av både mamma och pappa tillsammans (wow, det är inte ofta dom 2 är på samma sida) att jag förstör alla mina grejer, så dom ska nu sluta köp saker till mig. Sure.

Det är ganska äckligt på mitt rum just nu.

Och jag saknar mina esteter.


hej
2009-07-21
 23:18:11

lite trött är jag allt

Jag är väldigt trött. Sitter och skrattar för mig själv för jag kollar på asgamla bilder.

Ändå kolla det är ganska kul


ganska cool jag var


blondaolivia


hahaha. Såhär var det typ hela
sommar06. moa jag fredde.


Kusinerik. saknar


nats i 7an gissar jag på


Moa ändrade Freddes lunarpress, till lite mer ja rosa..
Sjukt kul när han blev asarg
2009-07-21
 17:28:30

ffeffs

Nu är jag hemma hos Feffs =) längesen man träffade henne dessvärre åker hon till helsingborg imon. Men vi träffas väl nästa vecka igen. Miranda stack precis för hon skulle kolla på Harry Potter ikväll.. Jag vill se den !!! men nej då ska Bosse och mamma fylla år. Så jag och Sally köpte en present till dom idag. Ganska konstig present faktiskt. . men haha ja.

Sen ikväll ska jag träffa Alex och pappa. Imorgon blir det nog Jenny och Beccan.

Insåg precis att jag inte berättade varför jag inte kan gå på bio. Men det är för alla mina pengar gick till mamma och Bosses present. Dock var "alla mina pengar" endast 200 kr haha. men visst vill min chef vara dum i huvudet så VISST. (jag har inte fått min lön)

Nu ska jag gå
2009-07-20
 17:27:17

tillbaka

Nu har jag duschat, och jag tror att just nu är Hugo hemma i lund igen.

Jag måste säga att jag satte mig på en sån där sak man har sand i och när jag reste mig upp sen så typ "kliade" det på rumpan alltså det gjorde ont, ni vet den känslan om man tar på sån där gul isolerings sak. Vad bra jag är på att beskriva, nä inte riktigt. Iallafall så försvinner det inte. Så nu har jag ont i halsen och på rumpan. Förresten måste jag säga att jag ogillar min "chef" så att säga väldigt mycket. Hmm imorgon ska jag nog träffa felicia och senare min pappa jag vill även gå på bio på onsdag (beccs) åker till göteborg på torsdag är där till fredag och på lördag jobbar jag halva dagen. Söndag inget planerat men jag vill träffa mina vänner speciellt Mirq, för jag saknar henne.


Ja det var det som kommer hända om jag inte avlider p.g.a min hals. Och ja Beccs vi borde verkligen träffas och vara sjuk allihopa tillsammans.

2009-07-19
 22:59:00

godkväll kära vänner av olivia

Jag kollar på walk the line,

I veckan har jag

varit i simrishamn och festat
åkt buss till ystad för att sedan ta en buss till lund.
Varit i bjärnum  med 2 av mina favorit tjejer
Kollat på handboll i Åhus
Varit på läkarbesök
Åkt till Karlshamn och gått på östersjö festivalen

Detta har resulterat i att min hals är helt förstörd. Nu menar jag inte att jag är hes, utan jag har så ont i den att det knappt går att svälja. Men läkaren sa att det inte var något fel på den, men vad vet han egentligen. Det måste ju vara något fel för det kan inte vara normalt att ha halsmandlar stora som golfbollar och inte kunna svälja utan att nästan dö. Nu är Hugo jobbig. Tillbaka till ämnet. Jag har iaf smittat både Jenny och Hugo än så länge så jag kanske borde spärras in.

Nu kommenterade Hugo att jag skrev han var jobbig. Snart säger väl han något om det jag skriver nu också. Han skrattar..

Och sa förhelvete. Men jag fick en puss också.

Viv är helt galet arg på Johnny Cash nu. Och alla deras barn gråter.
Så nu har jag inget mer att skriva. Eller jo jag tänkte på det innan, fattar ni att halva sommarlovet redan har gått? Det går sjukt fort. tiden alltså ..Jag är lite trött, godnatt för tillfället
2009-07-18
 17:37:10

lång tid sen

Det var längesen jag skrev nu. För det är skit tråkigt att blogga. Jag har gjort mycket och ikväll ska jag festa i Karlshamn.

Puss

2009-07-13
 23:31:51

hej ännu en dag

nej det är kväll och jag har färgat och klippt mitt hår. Jag har även gått runt och jämrat mig för förra året hade ont i halsen och det blev hela tiden värre och värre tillslut kunde jag inte äta mer och efter 2 veckor fick jag reda på att det var en halsböld som dom fick skära i bla bla bla. Och nu har jag jag börjat få samma symptomer och jag vill verkligen inte ha det igen för då kommer dom att operera bort mina halsmandlar och det är inte så jävla skönt. Så nu har jag fått det sagt. Godnatt
2009-07-12
 17:52:55

undra sa flundra är gädda en fisk

Som becci brukar säga. Igår var det tivolirock och det var väldigt trevligt. Isac snackar fruktansvärt mycket. Aldrig är han tyst. Nu berättar han om alla filmer (läskiga filmer) som han har sett. Harry potter OCH sagan om ringen. Jag kollar förresten på Harry Potter och jag var ensam hemma precis och det var jätte skönt men sen kom alla hem och förstörde.. Nej skoja bara. Hmm Jag är ledig denna veckan och detta står på schemat, Mirandas fest, kolla på Harry Potter och halvblodsprinsen, fixa min lön, köpa ny laddare, lämna in min kamera och träffa Hugo. Jag är ganska hungrig.
2009-07-10
 21:54:51

helvetes jävla fan.

Jag hittade mössan, men nu har min laddare gått i sönder helt och jag vet inte vad jag ska göra nu, för min data har exakt 1 timme och 4 minuter att leva. Sen är den död, föralltid. fram tills jag skaffar en ny laddare. kul att slösa pengar på det liksom. Nej verkligen inte. Kan lika bra köpa en nya data. Ja det gör jag nog istället. Rebecca och Jenny är här igen. Så jag är glad ändå. Jenny berättar om alla spännande saker hon är med om. Jag jobbade idag och en kinestant ville bjuda mig på mat. Det hade varit rätt så gott. Hmm ja imon är det tivolirock och det ser jag fram emot. Puss
2009-07-10
 13:19:38

nej

jag har inte kollat efter skalet till din mobil, får väl kolla nu.. Men jag är lite ledsen för jag hittar inte min jordgubbsmössa.
2009-07-09
 16:24:24

åh ja

Ja nu är det verkligen bevisat, alla tekniska saker hatar mig. Nu har min dataladdare förstörts, och det roliga är att den funkade igårkväll, men nu nej nej då ska den fan va sönder. Sjukt irriterande. så min data har ungefär en timme kvar att leva. Arrrghhhh fan vad arg jag är, detta är fan den andra laddare jag har till denna datan. Och när jag köpte den så passade den knappt då heller, jag ska gå in till jävla kjell och co och TALA LITE ALLVAR. Och miranda tappade sin mobil idag och den gick isönder så nu har hon inga knappar kvar.

Man har dessutom börjat märka vad alla jordgubbar gjort mig. Jag har en jordgubbsmössa, min bakgrundsbild på mobilen är en bild på en jordgubbem, jag och Rebecca går ständigt runt och nynnar på strawberryfields forever och inatt drömde jag att jag kastade jordgubbar på Sallys kompisar, fast på riktigt så känner inte ens hon dom människorna som i min dröm var hennes kompisar. Nej nu ska jag döda min dator.


UPPDATERING

Jag tror jag fixade så datan kan laddas men ingen får nånsin flytta datan. då dör någon.
2009-07-08
 11:24:10

(nice dream)

Nu vet jag inte vad jag ska skriva bara för att min fantasi har dött ut. tyvärr. Men ja igår jobbade jag sen träffade jag Hugo och när vi åkte bil hem så spelade dom radioheads låt creep på p3, lite oväntat faktistkt. Träffade även Antreski som hade mycket att säga. Och på kvällen blev det stan igen med salsa och tivoliparken. Ikväll ska jag Mirran och bläcki ut igen och då blir det lite mer party. Jag inte gillar kristianstaddagarna, men av någon anledning slutar det alltid med att jag är inne nästan varje dag. hmm.. mja vad kan man mer skriva, min väska gick i sönder igår lite tråkigt för jag älskar den. Och vi målar vårt hus, eller ja alla målar utom jag men ändå det blir säkert fint.

Slut

2009-07-06
 09:52:24

.

Jag tror min mamma går på nånting, hon är som en jävla duracell-kanin, bara går och går och går. Nyss väckte hon mig för klockan var ju trots allt kvart i tio och jag skulle ju snart börja jobba (jovisst, jag börjar ju klockan 2.) Och på den enda lediga dagen jag hade igår då skulle jag förstås städa hela nedervåningen, annars drar hon ju 200 kr från mig.

Nu är hon däruppe och river hela stället med dammsugaren låter det som. Och sen klagar hon att det låter sjukt mycket när jag går och ska borsta mina tänder.
2009-07-05
 19:30:06

nja inte riktigt

Jag är fortfarande på skit dåligt humör trots att Rebecca är här och livar upp stämningen med sin vackra musik. Jag är elak mot alla som säger något fel så det är bäst att passa sig. Iaf så har jag nu betalat av mina telefonräkning, och det känns ju lite bra. Annars då? Jo jag är sjukt sugen på godis men eftersom österslöv är världens sämsta ställen att bo på så har vi ju givetvis ingen affär här och närmsta ligger förstås 40 min härifrån med cykel. Nej jag tror inte att jag tänker cykla någonstans i detta vädret heller. Gud så jag klagar nu skäms jag lite, fast iof så jobbar jag och Bläcki stenhårt på vår nya bittra stil som vi ska vara mästare på när vi är gamla, typ 30 år där någonstans. Vi ska istället för att skaffa barn och gifta oss, starta en lama-kennel. Mitt inne i centrum, sen ska vi bara prata om våra lamor hela tiden med alla. Och vi ska ha skyltar där det står, "mata inte lamorna" och "Lamorna bits". En annan bra ideé som jag och Bläcki har spånat på är att alla borde ha ett chip inuti benet, det ska funka som en multiplot av busskort, kreditkort och blipare. Sen får alla affärer ha en sån där sak man har när man typ åker skidor så det lyser grönt om man har pengar på chipet så förs det över till den andra personens chip, eller kanske arbetets gemensamma chip.. Äsh nu har jag spårat ut lite. Tillbaka till verkligen, mitt sommarkort funkade inte idag när vi skulle in till hässlehåla det hade avmagniserats. Jävla sommarkortskit. Men dom fixade det så nu funkar det nog.

Och nu har jag fixat det som skulle fixas. Och jag ser fram emot tivolirock som satan nu

2009-07-05
 14:44:00

sjukt jobbigt att komma på en rubrik

Jag orkar inte blogga för jag är så deprimerad över jobbhelvetet, fy vad jag inte vill jobba mer får ont i magen varje gång jag tänker jag måste upp halv 7 och jobba fram tills 2 (ja nu är tiderna ändrade så det blir 1 timme extra varje dag minst). Och igår jobbade jag 9 jävla timmar i 30 graders sol utan någon som helst rast. Och sen har vi problem med tivolirock också tjejer så ni vet, men vi jobbar på det, nej vänta nu fick vi goda nyheter medans jag skrev detta. haha min begåvade vän becci sitter och spelar på mitt keybord lite miss li.


Och jag ska aldrig bli vuxen verkar sjukt tråkigt


I am evil
and I pay my friends to say
I'm loving, caring and so kind

and I've got a big mouth
and a heart full of shit
but I don´t care about it
2009-07-03
 17:21:27

olivia

Ikväll blir det utgång, och just nu står alla tjejerna i mina kläder. jag tar det som en komplimang att dom gillar mina kläder.

Det var väl mest det jag ville säga. Hmm kassan stämde inte idag så jag är lite ledsen över det.
Ola sa precis att han har kvar sina lunarstorm. cooling, nu vill han gå in på lunarstorm och ragga små tjejer, nä det vill han nog inte.

Nu ska jag och Ola spela mariokart, han säger att han är bäst men han känner inte till mina dolda talanger. hähä

Och  Miranda har idag hittat 40 kronor och Ola 20 kronor, varför har inte jag gjort det?
2009-07-02
 21:30:04

hej 118 100 jag gillar er också

Vet ni jag tror att 118 100 gillar mig. För först frågade jag vem som var snyggaste mellan mig och Rebecca. Och vad blir svaret? Jo, att Olivia är snäppet snyggare. Och sen frågar jag vem är coolast mellan Olivia och Hugo svaret där blir "Olivia ligger snäppet högre på häftigthetsskalan" Och när Hugo nyss frågade vem som var mest skillad mellan Hugo och Olivia, även där blir svaret "Olivia är snäppet mer än Hugo".

Ja dom vet verkligen allt! Och dom gillar nog ordet snäppet tror jag.

Annars då? Jo jag har badat och retat min syster lite för att hon har en pojkvän som heter Hejdå, och jag har ätit paj. Inte mycket mer over and out