2010-10-28
 22:38:57

time warp

Jag vet inte vad Time Warp betyder ens, men struntsamma. Åt ett paket dextrosol(?) innan hos Emma, önskar att jag inte hade gjort det nu.

Idag har jag varit supereffektiv, varit i malmö handlat tyger, köpt loggbok, träffat emma och tränat. Klappar mig själv på huvudet nu. Imorgon har jag en minst lika jobbig dag, vet inte hur jag ska få tiden att gå ihop men det löser väl sig. FÅR INTE GLÖMMA GITARREN, ALLA I MIN KLASS SOM HINNER SE DETTA TILLS IMON PÅMINN MIG.

I helgen ska jag hinna med att träffa pappa, fest, plugga teori och börja sy till projektarbetet. Jag har egentligen alldeles för mycket att göra för mitt eget bästa men det är kul när man ser vad man kan uppnå om man bara pallar, fick t.ex reda på igår att jag låg på mvg-nivån i psykologin, min lärare verkade väldigt imponerad och tyckte definitivt jag skulle läsa psykokologi b och t.o.m jobba inom det i framtiden. Så jag blev jätteglad, kul att höra.


Men nu ska jag ändå försöka sova, trotsa mitt dextrosol liksom.



2010-10-28
 09:37:08

hej godmorgon

Idag är jag mer eller mindre ledig, har ingen skola men ska till malmö och köpa tyg med levan och sen om jag hinner ska jag plugga och sedan träffa emma och träna ikv.

Igår tittade jag på det nya glee avsnittet, där dem gör the horror picture show. Och då blev jag väldigt sugen på att se den riktiga, så jag skaffade (hehe) mig den och har precis kollat klart på den, alltså jag började ju se den imorse, inte igår då..

Den var verkligen bra. Visst den var lite konstig och jag fattade inte så mycket men den var rolig (Den driver med både frankenstein och dracula), bra musik och jag gillade den helt enkelt.

nej nu ska jag äta upp min frulle.
2010-10-26
 20:42:10

tisdagsfunderingar och just det mitt hår är rött som satan nu

Jag känner mig faktiskt lycklig, det var rätt längesen sen sist.

Har varit en bra dag, min "låtsas uppkörning" gick över förväntan, och sedan spelade jag lite bas i ensamblen, fick beröm av Anders kände mig stolt. Plus att jag skrev mitt engelska arbete igår så jag fick gå tidigare från engelska idag, gick direkt till körskolan och pluggade teori, klarade 2 av 3 delar av repetiondelen. Nu är jag hemma och har t.o.m gjort min sångläxa och lyssnar nu på musik. Visst är det underbart hur glad och lycklig man kan bli av musik?

Lyssnade på morgonpasset imorse, älskar verkligen det, bästa radioprogrammet någonsin. Där spelar dem ofta annan musik är rix fm så man kan hitta helt ny musik att lägga till i sin spellista.

Dessa är några


2010-10-25
 07:43:11

Vill tillbaka

till Kreta, tittade nyss igenom bilderna därifrån och insåg hur jävla bra vi hade det.

Men nu är jag här i min säng i Kristianstad och dessutom sjuk på köpet woho. Vilka olika vardagar man kan ha.

Så jag hade tänkt stanna hemma idag och bli frisk. Och kanske kanske om jag orkar skriva min engelska uppsats.

2010-10-23
 11:14:17

morsning

Så min syster har precis skurat golvet, med en jäkla massa såpa så nu förutom att det luktar jättemycket så går jag runt och nyser hela tiden för jag är väldigt känslig mot parfym.

Denna helgen hade jag egentligen bara tänkt ta det lugnt och plugga. Men nu visar det sig att det blir fest ikväll.

Här är en bild från förra sommaren då vi var hos Miranda i Simrishamn, och jag fick cykla på den minsta cyklen vilket gav mig blåmärken på ställen jag aldrig trodde man kunde få blåmärken på. Och då bestämde vi oss för att bära hem cykeln istället, och det är det Rebecca gör bilden, som ni kanske ser..ja...

2010-10-22
 12:13:27

22 oktober 2010

Olivia sitter på trafikskolan och pluggar körteori.

Om man läser det tillsammans med rubriken så låter det lite som en dokumentär eller, nja.. jag vet inte.

Hon tanten som sitter i receptionen var nyss här inne och vattnade blommorna, då fick jag en sån där naturlig reaktion att stänga ner allt som inte har med körteori att göra.. Lite skadad från skolan, ni vet när man sitter där och kollar sin fb och så helt plötsligt kommer läraren in och snabbt som attan stänger man ner internet och trycker upp psykologiguiden. Ja ni vet precis hur det är.

Idag gick jag till skolan fastän jag ville ligga hemma i min säng för det var så kallt i mitt rum. Och jag gjorde klart mitt "anspråkslösa förslag" till svenskan. Sedan gick jag till mc för jag ville inte äta kyckliggrytan i skolan (det låter kanske gott men tro mig det är något bland de äckligaste de serverar) Där träffade jag på Stina, Jonas, Emil, Sigrid, Marta och Victor som alla också valde mc framför kycklinggrytan, då förstår ni kanske att det inte är så gott. Så det var lite av en klassträff där.

Borde kanske fortsätta på teorin nu.

Hejhej
2010-10-21
 08:26:53

alltid

Jag vet inte riktigt vad jag har att säga. Eller skriva. Var inne på fb och läste att en massa människor hade uppdaterat att det snöade.
Det gjorde mig både deprimerad och glad. För jag tycker egentligen det är deprimerande med snö och vinter, men iochmed att jag redan känner mig lite dyster så passar mörkret och kallheten mig just nu. Dessutom får jag använda min nya jacka som jag lagt en förmögenhet på.

Jag önskar jag hade lite bilder att lägga upp men jag har brist på det, eftersom jag aldrig själv tar bilder utan låter andra göra det. Vilket leder till att jag själv aldrig har några bilder.

Tar en gammal bild på mina klasskamrater från ettan



Och en från förra sommaren


2010-10-17
 13:10:50

en ny dag

Jag bloggar iaf en gång i veckan, kan vara glad att jag hinner/orkar/vill/gör det. För just nu har jag en del saker som prioriteras mer.

För att uppdatera dem som inte går i min klass, kan jag berätta att jag snart ska köra upp och få mitt körkort, bara tanken gör mig jättelycklig. Har ju hållt på i evigheter.

Så i fredags körde jag halkan och det var riktigt roligt faktiskt. Och det gick nog ganska bra också.
Sen var det förfest hos Frida -Sandras kompis på kvällen och sedan blev det dans på bånken. Trevlig kväll.
Gårdagen spenderades först med en runda på stan, och jag bestämde mig äntligen för att köpa jackan jag kollat på ett antal gånger. Eller rättare sagt jag la undan den tills imon.
På kvällen blev det pizza med hanna hos några väldigt mysko människor, sedan drog vi på fest hos josefina.


Vaknade upp av att Isac tyckte det var en bra idé att leka utanför mitt rum, inte en bra idé enligt mig. Idag ska jag städa, plugga och köra bil.
2010-10-10
 20:28:39

sås är som kärlek, det tar tid innan det blir bra

Och med dem orden kan jag berätta att jag varit och sett i rymden finns inga känslor. Gillade den väldigt mycket. Nu är jag hemma och äter chokladpudding, önskar jag kunde tagit en kopp kaffe till, men jag måste verkligen kunna sova inatt, för det har inte blivit så mycket sömn i helgen.

I Fredags så var johanna, hanna, jossan och jag hemma i huset i öllsjö där vi först mös med pastasallad. mmmmmm delish. Sen började vi förfesta och gjorde oss redo att dra in till stan. Hamnade först på hessle, där det var väldigt mycket folk. Satt ett tag där innan vi bestämde oss för att dra till banken. Men då var där en sån sjuk kö att vi bestämde oss för att åka till en lokalfest istället. Och det var ju spännande på sitt sätt.
Trevlig kväll.

Lördagen började med frukostbuffé på sandhem och sen åkte jag in till stan och gick runt och väntade på att någon skulle hämta mig så jag kunde komma hem. Bussarna går ju inte så bra till Österslöv. Väl hemma hann jag inte så mycket mer än att äta middag och göra mig redo för en hemmafest i Önnestad.

Och idag har jag ju som sagt varit på bio. Och nu är jag skittrött. En rolig sak, jag tänkte jag skulle ladda ner remember me, och då visa det sig att det hade jag redan gjort hehe så där blev jag lycklig

Godnatt
2010-10-07
 11:54:15

en vanlig morgon

Okej så det ringde på dörren. Och i normala fall öppnar man ju dörren, men jag är ensam hemma så jag vågade inte utan istället stängde jag av min ashöga musik (som han säkert hörde när han skulle ringa på) låste dörren till mitt rum och gömde mig bakom min byrå. För två anledningar, 1. Tänk om det var en förbrytare och 2. För att han inte skulle se mig genom mina  fönster..

Nåväl så där satt jag i 20 minuter för jag skulle vara säker på att han hade gått.

En annan sak jag gjort i dag. Alltså klockan är bara 10 i 12 men jag har ändå hunnit titta på både the last song och the invention of lying. Båda väldigt bra filmer och jag tänker tycka det även om folk bara "öhh miley cyrus är skitdålig" nej det tycker inte jag. Just det! Om man äter startmüsli och dricker kaffe smakar det lite som negerbollar.
MMmm snart ska jag till skolan och ha textil.


2010-10-03
 18:49:21

yessss

Jag är sjukt stolt över mig själv. Har lyckats få ihop mitt engelska tal, och jag anser det vara ganska bra. Men iaf jag är glad att jag nu slipper ha det hängande över mig. Eller ja ska iof redovisa det på tisdag. Jag får väl gå och dricka några öl innan så kanske jag kan vara
Men nu ska jag öva på min gitarrläxa, sedan ska jag plugga lite psykologi OCH SEN är jag klar med helgens läxor.

I övrigt har det varit en fin helg, 3:3a i fredags förfest i vä hos josefine, sedan åkte vi in till chillout. Hade väldigt trevligt. Vaknade upp i öllsjö, åkte till johanna för att senare åka vidare till stina i broby. Kom hem idag, så jag har inte varit hemma så mycket i helgen.

Kände att jag var tvungen att skriva ett inlägg eftersom jag fick klagomål av Stina igår.


Men nu ska jag öva på min gitarrläxa, sedan ska jag plugga lite psykologi OCH SEN är jag klar med helgens läxor. Och då ska jag kolla på pretty woman