2010-04-25
 21:33:43

söndag

Sitter och äter läkerol som jag fick igår på idolauditionen.. där förresten ingen av oss gick vidare, knasigt för vi hade många talanger med oss. Nåväl vi fick iallafall sjunga en hyllningslåt till jihde, vilket även filmades. Det kan bli kul och se om det kommer med.. hehe Vi var iaf där redan 01.50 på lördagnatt och köade fram till typ 1 då vi äntligen var inne och kunde sjunga. Sen var vi klara vid två och då åkte vi hem igen vissa mer besvikna än andra jag var nog ganska nöjd ändå. Kom hem och sov ungefär fram tills klockan 14.00 idag då mamma tvingade mig sätta mig på balkongen för det var ju sol och allt. Men det blåste halv orkan och jag frös.

nej jag ska nog sova lite mer nu, för det är ju skolan imorgon
2010-04-23
 19:06:08

fan

Jag skrev ett inlägg och det bara försvann :( Men jag ska se om jag kommer ihåg vad jag skrev .. Jag bloggar för att Hugo har begärt det, har egentligen ingen lust för det är ändå ingen som kommenterar.. Men jag ska nog inte klaga jag kommenterar väl inte så flitigt själv. Men om någon kommenterar lovar jag att jag också ska göra det!!

Nåväl idag är det en månad sen jag fyllde arton.. Och jag har fortfarande inte gjort något speciellt artonårigt... Fast idag klockan 00.00 ska jag, jenny och levin till idol (önska mig lycka till) och då fyllde jag i en anmälningsblankett och jag behövde inte målsmans underskrift hehe.......

Men annars då... ja inte så mycket mer idag var det es-konsert och visserligen var den väldigt bra men jag var lite sur för, jag och becci anmälde oss men vi kom inte med för det var så många som anmält sig. Och sen visar det sig att vissa personer var med ca 4-5 gånger och det är ganska orättvisst med tanke på dem sagt tidigare att man bara får vara med en gång när det finns så många fler som vill vara med.

Nu ska jag sluta skriva ha en trevlig helg




2010-04-19
 20:35:17

Tröttvår

Jag har matteprov på onsdag
en kafka-bok att läsa (han är så jäkla överskattad)
tre inlämningar
en spelning
en massa körteori att läsa

Fast istället för att göra något av det hoppas jag på det löser sig själv, men det tvivlar jag på.

Men jag ska ta tag i det, är bara så trött nu får väl läsa kafkaboken ikväll.. Och matte imorgon. Sen körteori...


Nu har jag en plan woho!


2010-04-17
 08:07:15

sjuk fortfarande

Klockan är bara 08.03, det är helg och jag är vaken. Jag brukar vara morgonpigg men idag skyller jag på att jag är så förkyld så jag kunde inte sova, kan knappt andas ordentligt.. Skitjobbigt. Och Hugo han har hostat för fullt i natt men han gick och la sig i min syster säng (hon är inte hemma) så att båda kunde få sova lite.. Nej men idag har jag inte så många planer på vad som ska ske, dock hade jag behövt läsa på lite körteori...............det går inte så bra så att säga

2010-04-16
 21:33:45

dumma lassie

Egentligen skulle jag på fest ikväll men jag kände att jag orkade inte det, mår inte spec bra just nu och är inte på något festhumör precis. Så Hugo han kom precis hit galet svettig för han har kört bil hit, (hur blir man svettig av det?) för att pigga upp mig. Han hade med sig mina två favorit choklad och 2 paket nyponsoppa (bra för halsen påstår han) Vi är båda sjuka och hostar, kommer bli mysigt att sova ikväll.. inte

Angående rubriken, Hugo sa precis dumma lassie till mig för jag drog han i armen. Lassie är hans smeknamn på mig. Och nyss hittade han mitt måttband jag använt när jag mätte (ganska logsikt) ut vart jag skulle klippa. äsh skitsamma, han sa iaf att han skulle gå och mäta snoppen..haha det var rättkul han har redan lyckats pigga upp mig tror jag.

Nej nu ska jag pussa på han och säga att jag älskar han. Ha en trevlig kväll
2010-04-16
 16:47:35

freaky

Jag sitter här inlåst på mitt rum och vill gå och duscha men jag vågar inte för det låter som om att det är någon på ovanvåningen..
Och idag är det fredag

2010-04-15
 21:59:33

erdgsdsg

Det jobbigaste med att blogga är att komma på en rubrik, blir alltid något skittöntigt eller bara gskgsögmsdg.. typ

Nåväl detta blir dagens sista inlägg.. (flitig som en myra på att blogga idag måste jag ju säga)

Vad var det jag skulle blogga om nudå... just det hur fnissig jag är. Jo för det är så att det hänt en grej som är väldigt seriös.. Och när seriösa saker händer så blir jag bara fnissig och fok tror säkert att jag inte bryr mig. Och nu har jag bara tyckt att det var en väldigt fin mening Jenny la upp till en bild på oss tjejer, men det enda jag kunde tänka på var att det såg jätte roligt ut att hon klippt in Johanna la i bilden.. Och sen när miranda skrev att hon saknade arken ville jag bara skriva att jag saknade barken, eller parken... Eller något, ja jag vet torr humor.

Nej men jag ska sluta nu. Jag älskar er






oj jag har inte läst min kafkabok......

2010-04-15
 18:06:17

hemma igen.. eller

Jag har ju varit hemma idag, fast hade nyss körlektion. Så nu är jag hemma igen

Iallafall det var inte det jag skulle skriva...

Jenny läste mitt förföra inlägg och hon tog åt sig, jag vill bara säga att det var inte riktat åt endast dig. Mer som en grej som händer ganska ofta med olika människor jag känner, och ja visserligen var siesta en avgörande orsak till att jag skrev det. Men jag var ledsen och kände mig ganska så värdelös och bloggen är väl det enda jag har som någon sorts "känslotömmare"

Förlåt jenny om du blev ledsen.

Nu ska jag äta, förlåt för om ingen fattar vad jag snackar om.

Förlåt för allt förresten, alla som jag någonsin gjort illa utan att jag tänkt på att jag varit elak.


2010-04-15
 12:30:10

huhu

Jag gjorde nyss världens godaste sås, det var som om man skulle kunna äta ur kastrullen med en sked... vilket jag nästan gjorde, fast med en gaffel. Hade inte ork att hämta en sked annars hade jag väl gjort det. Nej nu ska jag återgå till att kolla på heroes, och låtsas plugga körteori.

2010-04-14
 16:59:52

arhhjjh

Jag är så fruktansvärt trött på alla.

Folk bara lovar och bestämmer saker som dem sedan drar sig ur, med sina usla anledningar. Nej jag bryr mig inte, tänker inte heller lägga mer energi på det här.
2010-04-11
 09:55:21

11 april

Sista dagen på lovet och jag har blivit sjuk, ont överallt och mår allmänt dåligt. Under natten som varit har jag och Hugo slagits om täcket, så det slutade med att jag vaknade upp utan täcke och frös trots jag att sovit med tröja och brallo.. Från början hade jag en kofta med men Hugo sa att jag inte fick sova i den.

Nåväl det var ganska ointressant men idag är det kalas för Elin och sen ska jag och Hugo plugga. hoho.. egentligen ska jag bara renskriva mitt arbete på datorn.

Jag vill lägga upp en bild för då verkar mitt inlägg längre än vad det egentligen är. Men jag har inte så många att välja på så det får bli en från tosselilla

2010-04-10
 22:15:09

Nu är det kväll igen

Och här sitter jag på Hugos rum och är hungrig tur att man har en sån fin pojkvän som har kirrat två knäckebröd och te till en. =) Sen ska vi spela trivial pursuit och alfapet, ja det är roligt om man spelar med rätt person ;) Nej men jag har inte så mycket mer att skriva, längtar till Siesta och jag älskar min pojk
2010-04-10
 14:00:37

hejsan

Nu ska jag och Hugo hem till oskar och äta ;) även Jenny då med som är där.
Hugo har tjatat hela morgonen "Kan vi åka nu ??????" Och nu när bussen går om tjugo minuter så är han fortfarande inte påklädd och istället för att klä på sig gör han allt annat man kan tänka sig.
Nej men nu ska jag inte blogga mer hajdå
2010-04-07
 20:13:15

det kvittar vad vi gått igenom vi kommer alltid ha varann

Så lyder refrängen på final låten i vår musikal arken. Och här är en liten video där vi dansar :)
2010-04-05
 16:11:08

Någon dag i april

Vet inte vilket datum det är riktigt.. Hugo är en besservisser, men jag tycker om han ändå.. antar jag. Igår köpte vi asmycket godis och hyrde tre filmer,hugo ätit mer än hälften av godiset och nu tigger han om det lilla jag har kvar i mitt påskägg.
Han är min baby. 

Kände mest att jag var tvungen att skriva något, för annars skriver jag inte alls.
2010-04-04
 22:03:12

morran

Hugo vet inte vem Morran i mumindalen är

Iaf, min ipod är borta, den är gul och heter lasse, eller lassie eller något kommer inte riktigt ihåg, men om någon sett den så säg till ...

Nu ska jag och hugan kolla på film imon blir det kalas tjohejsansa
2010-04-03
 12:03:45

välkommen tillbaka

Fan jag skrev precis ett inlägg och det bara försvann :( störigt. Nåväl, nu är det påsklov vilket är skönt men jag saknar scmu-gänget. Det har varit mycket slit men det har varit jätteroligt. Imon har jag, beccy och Levvan spelning på grand kl.1300 kom gärna och kolla :) hoppas det går bättre imon än vad det gjorde igår och idag. Nu ska jag ut och hjälpa till med att bära plattor..

Förresten vi ska väl till malmö på onsdag tjejor?