2009-03-31
 16:50:35

för er

Hej jag har nu ätit 2 kakor och mår nu bra igen. Mitt sockerberoende är farligt. Jag är hela tiden kissig och törstig. Känns lite som diabetes, men det får man faktist inte skoja om det sa mamma till mig igår. Vet ni vad som är störigt, när man har "något på tungan" som det heter men man vet inte vad det är, så är det nu iaf. Imorgon är det första april och alla vet ju vad det betyder... ........ Ipred-lagen börjar gälla. Det blir alltså olagligt att ladda ner. Jag vet att ni tänkte att "ja, första april, då får man skoja till det. Och det är ju också sant. Så visst hade det varit bra om Ipred-lagen hade bara varit ett stort skäm? Men tyvärr tror jag inte det. Så nu ska jag ladda ner jätte mycket så jag klarar mig föralltid. Pusshej nu ska jag kissa och jag har ljugit i detta inlägget.
2009-03-30
 21:38:22

hej igen

Många bra idéer om hur jag ska bli av med marie. Hmmm, jonas din var väldigt bra men jag riskerar ju att hamna i fängelse då.. Om jag inte hittar nån som VILL hamna i fängelese och gör det åt mig. Vart hittar man en sån människa då.. Ja det får jag ta reda på en annan gång.



2009-03-30
 17:43:29

I'll cover you

Det enda spännande som hänt idag var att en bil körde rätt in i en soptunna eller stolpe av nått slag vid mcdonalds idag.

2009-03-28
 09:21:01

lördag

Jag är uttråkad och klockan är bara 10 över 9 på morgonen, därför får ni ett fint inlägg med topp 3 snyggaste killarna i världen. 

1. Ed Westwick, spelar Chuck Bass i gossipgirl, finns ingen snyggare.

            


2. Mitch hewer, spelar Maxxie Oliver i skins serie 1-2 


             

3. Måns zelmerlöw, även om han råkar vara min man så åker han ändå ner på en tredje plats jämfört med dessa killarna.

             


Förresten såg jag sista avsnittet av skins serie 3 igår och det var en besvikelse. Tur att det kommer en serie 4.

Puss

2009-03-26
 21:22:27

såhär tycker jag

Om global financial crisis <----- klickklickklick

Nej det gör jag inte, tycker bara ljudet är roligt.

Men en annan åsikt jag har just nu som jag vet har diskuterats innan. Är ... trumvirvel. harembyxor.
Världens fulaste byxor. Speciellt gina tricots. Köp dom och jag är inte eran vän.

Kolla vad jag hittade precis (♥♣♦) lots of fine tecken !



hmm en bild till tror jag behövs för att jag ska känna mig nöjd


nej men gud va söt bild
2009-03-26
 20:55:51

lökar

Jag undrar varför alla äldre kvinnor (nu syftar jag på kvinnor imellan åldern 35 och uppåt) alltid pratar om vad dom har planterat i sin trädgård. Hur kul kan det vara ? Vilket otroligt tråkigt samtalsämne. Ungefär så här lät det idag i omklädningsrummet på friskis:

- Ja och jag hörde det skulle börja snöa igen

- Usch, nej nu vill jag att det ska bli vår, har ju redan satt mina lökar i jord.

- Redan? Nej det väntar jag med att göra. Lurig årstid såhär dags.

- Ja, jo.. det kommer väl inte upp något levande där inte.


Ja jag lyssnar på andras samtal.


nu är det dags, så ni vet
2009-03-24
 17:35:57

vanligt barn

Idag är jag bara ett vanligt barn. Hur kul är det egentligen. Nej ingen bra dag alls idag. Känns som jag bara står och stampar hela tiden, det händer ju ingenting. Nej jag är inte ledsen eller sur bara enformigt. Jag ville bada och skriva mina arbeten till svenskan. Ja det är mycket roligare på det viset. Men då ska min syster duscha så nu skriver jag detta inlägget som alla kommer uppfatta som att jag är sur men det är jag inte alls. Vi ska äta macaronilåda och sen ska jag träna med Emma.






Här är bevis på hur glad jag är =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)

UPPDATERING
Duschen är ledig nu.

UPPDATERING NR 2
Insåg att jag ska ju träna sen så det är ju lite onödigt att duscha nu.

2009-03-23
 18:32:51

GRATTIS

HEJ idag blev jag 17!! GRATTIS TILL MIG

 
2009-03-22
 12:42:34

Fin söndag

Hur vågar folk ge mig godis ? Nu sitter ju jag och äter upp toffifee asken alldeles ensam. Och inte nog med det jag har 200 g mjölkchoklad, en låda after eight och en grädd-kola-stång också som bara väntar på mig. Men jag kan iallafall berätta med en viss nöjdhet att förrutom många fina presenter har jag blivit 3500 kr rikare. hurra.

2009-03-21
 12:39:15

hej lördag

Hejsan. Nu fixar jag itunes till min otekniska pappa. Sen ska vi fira min födelsedag. Igår var det födelsedagsfest hos mig. Mycket fint. Tack för presenterna väldigt mycket. Måste nästan erkänna att det antagligen var de bästa presenterna nånsin. Men vad det var kommer upp senare. Mamma pratar fortfarande inte med mig, jag undrar om hon kommer nånsin kommer sluta vara sur.  Iallafall så historien om mjölkglasets väg har tyvärr spolats. Bokstavligen.

Fast jag fyller inte år förrän om 2 dagar ville mest påpeka det.


så här snygg var jag för 3 år sedan.
2009-03-19
 21:05:17

mjölkens väg

så alla får sova hos mig. Jag har varit med Emma idag. Hon ville leta efter Paolo roberto i stan och ta ett foto med han(hon hade sett han där innan) Det ville inte jag. Sen gick vi till Rhodins bilskolasak, då bestämde jag mig för att aldrig arbeta på en sådan deprimerande arbetsplats. Hemma hos Emma (rim) åt jag pannkakor och hon cherios sen skulle vi träna men det blev ju inte så alls. Istället så blev hon ovän med sin pojkvän. Jag hade inget att göra med det. Peacemaker som jag själv är- Nu ska jag avrunda detta blogg inlägg med att berätta att någon gång i helgen kommer det komma upp en liten serie om mitt mjölkglas som nu stått på mitt rum i 3 dagar. Ni kommer få följa mjölkens väg från rinnande till smörkonsistens. Mycket spännande kan jag garantera. Hejdå

2009-03-19
 09:08:12

morgon

Jag är inte arg längre, men mamma har INTE rätt.

Och Miranda vi behöver inte döda alla va ? Det blir väl en aning jobbigt?
2009-03-18
 19:38:33

ARG

Jag är så fruktansvärt arg just nu.

Det hela är egentligen en mycket onödig sak, men jag ska ändå berätta. Jo såhär är det att min mamma sa INNAN vi flyttade in att undervåningen var min och min systers avdelning. Vilket innebar att vårt ena vardagsrum och badrum är vårt och vi ska städa och vara där. Sen fick vi inte heller vara på ovanvåningen och kolla på tv där. Inte heller fick vi vara i deras badrum och duscha och sånt där. Nu kommer vi till problemet. Jag sa att jag skulle duscha och då sa min mamma att Isac, min lillebror skulle bada. Då skulle HAN vara i vårt badrum för han var  tvungen att bada tydligen. Jag har flera gånger blivit tillsagd att jag INTE får kolla på tv där uppe eller duscha i deras badrum. Likaså min syster. Nu har tydligen min mamma ändrat reglen BARA för att det inte passade dom. Jag är väldigt upprörd över detta och om ni håller med måste ni kommentera.
2009-03-17
 22:22:00

Nu kan jag kryssa över det

Jag har idag varit hårmodell. För la perle haircure tror jag det hette. Dom färga håret och klippte till det. Sen gick jag catwalk med klänning för många tusen lappar. Ja jag tänker skryta hur ofta får man en sån chans. En vanlig dag på stan liksom. Sandra var också med. Hennes hår blev lila. Skit coolt. Mitt är rött, men ungefär samma längd som innan.

Tack för tipset Jenny på hur jag ska bli av med Marie, dock måste jag först hitta henne och en lämplig källare. Och tysk tjockis gubbe. Pusshej
2009-03-16
 19:44:01

min man

Hej idag är det måndag och jag har varit i skolan. Nu kollar jag på gossip girl. Har börjat om från säsong 1 episode 1 men är nu på episode 4. Nej jag har inget bättre för mig just nu. Förresten så har jag hittat min man.


Måns heter han. Så när vi gifter oss är ni alla bjudna. Dock måste jag först göra mig av med hans stalker. Marie heter hon tydligen. Har ni några ideer på hur jag ska genomföra detta skriv bara.

Och nej jag gillar inte melodifestivalen.
2009-03-15
 16:38:36

Hej söndag

Söndag igen. Och jag har inte klätt på mig än, fast klockan är halv 5. Känns onödigt nu ju.
Igår  tränade jag med Emma sen åkte jag hem byte kläder åkte hem till Emma igen och sen gick jag hem till Peghmo där det var klassfest för 9b. Rätt trevligt. Jag har inga bilder därifrån eftersom jag inte hade någon kamera med mig, men kanske hittar någon som har det. Jag har lärt mig spela en liten bit på "through glass" på gitarren och har även lärt mig spela "vem kan segla", hahaha så cool jag är.  Nu ska jag fortsätta bita på mina naglar hejdå

2009-03-13
 23:22:12

En annan fredag

Jonas han ska få en länk eftersom jag är hans enda läsare. Men nu kan han få fler. TRYCKHÄR

Förresten så är tydligen min pappa i Boston, han ringde mig och sa det nyss och undra om jag ville ha något därifrån. Jag vill ju ha så mycket att min hjärna började nästan brinna. Men jag kom inte på något bra förrutom en I love- tröja. Har 2 sådana med london och new york. Så han skulle köpa en sån I love Boston. Men sen ringer han igen och frågar om det kan stå något annat. Så det blir en överraskning. Nästa helg firar vi min födelsedag 2 gånger sen en gång på måndag då det är min verkliga födelsedag och sen följande helg igen. Jag har fullt upp. Och nu ska jag kommentera Jonas blogg, annars blir han ledsen påstår han.


Denna tillägnas feffs som inte gillar bilder med bara halva ansikten på, hähä
2009-03-12
 17:44:58

Dagen innan dagen innan helgen

Hej :) jag är hemma hos Miranda. Och ni måste läsa min blogg annars blir jag ledsen, för mitt läsarantal har sjunkit radikalt. Då undrar man förstås vad det beror på ? Ja det kan ju jag inte svara. Nej. Miranda ska laga falukorv och spagetti, det blir då andra dagen vi äter det. Sen ska vi kolla på en dansföreställning. Hmm.. vad har mer hänt i veckan eller vad ligger i framtiden ? ja vi hade prov nyss och jag bröt ihop, men tillslut funka det. Jag har även sparat in 75 kr idag eftersom mina planer inte gick ihop. Fast jag kommer säkerligen slösa upp dom imorgon. Vi hade volleyboll tunering igår och hamnade på en 4:de plats av 18 anmälda lag. Så lite stolt är jag över oss, men skäms över killarna som hamnade sist. SOPOR! Vi hade också snyggaste dräkterna där och så ska det bli nästa tunering också. I helgen ska det tydligen bli klassfest med gamla 9B, vet inte om jag ska gå dit än. Nu ska jag hjälpa Miranda hej hej okej hon ville inte ha hjälp. nehe
2009-03-10
 19:17:15

tisdag

Jag tror vi alla kan säga att vi känner igen oss själva i detta klippet. För övrigt är det ju volleyboll tunering imon och vi kommer va super snygga. 
2009-03-08
 20:01:40

Jag ville ...

 mest säga att såhär snygga var vi förra söndagen.

2009-03-07
 13:16:14

strange world

Min mobilräkning ligger på 1440 kr och jag är skyldig mamma 300 kr, så alla mina pengar jag får i mars kommer gå åt att betala. Jag kom nyss hem och där står en motorcykel. Tydligen var det Bosse som köpt den. Mystiskt. Men bara så ni vet så ska jag inte ringa lr smsa till folk som inte har telenor jag är väldigt fattig nu, köpte för mina sista pengar 2 notböcker hejdå



2009-03-05
 21:34:16

tillbaka

Nu är jag hemma igen. Har varit hos Matilda och Victor för han fyllde 18 år. Så grattis. Ska nu fortsätta med min sammanfattning om liberalism, konservatism och socialism. Mycket mer spännande än så blir det inte, eller förresten kanske lyssnar lite på musik med. Godnatt annars för er som vill sova. Puss

2009-03-05
 17:40:22

lotion

denna lotion kan ni beställa av mig. motverkar allt elakt, som finnar, celluliter, hjärtesorg, psoriasis, godis/rökberoende

för er som inte ser står det niveaolivlotionia
2009-03-04
 17:25:26

mkt konstigt

Jag hällde ur vattnet från mitt glas i morse till blommorna och nu när jag kom hem så var glaset lika fullt med vattnet som det var innan jag hällde ut det. hmm.. men ändå jag blev ganska glad, för jag var törstig och drack upp det. undra om det fylls på igen:O
2009-03-03
 07:42:49

morgon

Precis som allt annat har min data problem. Idag har jag bara 1 lektion, eller ja egentligen 3 eftersom jag har gitarr och sång med, men iaf börjar jag inte förrän kvart i 1. Väldigt skönt fast jag ska redovisa på svenskan, jag hatar sånt, tänker bara ta mig igenom det och sen får det bli som det bli. Nu ska jag se om det finns något ätbart i kylen. Hoppas min data börjar uppföra sig normalt snart. Godmorgon
2009-03-02
 19:18:19

psb

Jag har tagit tag i mitt liv nu, ville bara meddela detta. Och med det menar jag att jag ska: Göra mitt skolarbete, sluta vara så fruktansvärt nyfiken, glömma det som är jobbigt och bli bättre på att äta normalt. Och då menar jag inte gå till candyplock varje rast. Plus jag älskar er tjejer, som vet vilka dom är <3 ni är psb allihopa
2009-03-01
 15:28:51

video

Här är ett klipp på olof när han ramlar och Här är när han äter gulsnö. Hoppas det funkar hej

2009-03-01
 14:04:09

söndag

Igår var det jävligt roligt, idag har jag ångest, mår lite illa och mina naglar är grönmålade. Jag har tagit 1000 tabletter och äter nu en grapefrukt snart mår jag bättre. Kommer inte ihåg allt heller, men jag Miranda o Jenny vaknade upp hos Miranda iallafall och min mobil räkning är jätte hög.  hej