2011-09-27
 16:46:41

Hejhejhallå

Jag sitter i Stockholm och har inte så mycket att göra för tillfälligt så då har jag minsann tid o ork att skriva ihop ett blogginlägg.
Kom hit i förrgår och blev mött av min ena moster för att köra till Lidingö och kolla på ett rum som var till uthyrtning. Så vi körde och körde..Och ju längre bort vi kom från civilisationen desto säkrare blev vi på att det här inte skulle bli mitt framtida hem. Så det sluta med att vi vände utan att ens kolla på rummet när vi väl kom fram..
Sen körde vi hem till min andra moster där jag bor denna veckan. Båda mina mostrar och min kusin har/är förkylda och jag skröt om mitt fantastiska immunförsvar och hur jag aldrig blir blir sjuk (vilket jag egentligen inte blir!!) men ja.. nu är jag också förkyld.
Igår kollade jag på två rum till var av det ena jag har tackat ja till så i mitten av oktober flyttar jag dit!
Och idag har jag varit på Nacka forum men jag har varit sjukt duktig och inte köpt någonting pga the icke existerande cashflow. Eller ja, för att stilla mitt shoppingsug köpte jag 100 st näsdukar så nu kan jag snyta mig.
Fast på tal om cashflow, så hittade jag en 500 lapp på Kristianstad Central när jag skulle ta tåget hit! Är inte det helt sjukt?? Men jag tror lite att det är all tur inom lotteri/hitta-awesome-grejer jag kommer få nu resten av mitt liv. Jag liksom brukat min tur där. Så inga miljoner för mig.
Jag är väldigt sugen på choklad. Men tvekar på att det finns något här och jag orkar inte gå till affären nu.
Så.. de va de
2011-09-11
 22:13:47

Jag vet jag vet, jag har inte bloggat på väldigt länge och nu eftersom ni tjatat så jäkla mycket, ringt mig på fyllan och skrikit, mejlat mig, förföljt mig på stan, faxat hem till mig and so on, ska jag göra det.
Nej det var en lögn. Vi har ingen fax hemma.
Egentligen är det väl bara Johanna som tjatat på att jag ska blogga. Mest för att hon läste Stinas inlägg om Viktor och nu kräver hon att jag ska skriva ett sånt bästis-inlägg till henne. Se vilken sits du har satt mig i Stina!?!?!
Nä men.. självklart ska du få det. Men det får bli imon när du bjudit mig på kaffe.
Jag har gjort en massa saker sen sist. Fått lite jobb bland annat. Som vaktmästare på teatern. Japp jag river biljetter. Och för att avancera, släcka och tända diverse lampor
Jag vill ännu en gång tipsa om en sjuktbra vloggare (?) på youtube. Communitychannel
Här är hennes senaste klipp
Sitter alltid och skrattar för mig själv. ÅÅåh jag har ett filmtips också, bridesmaides. Jag ville se en komedi och de komedier och sett på senaste tiden har varit liksom sådär halvkassa, så man kollar inte på den utan har bara på i bakgrunden. Men när jag såg denna var det samma känsla som när jag såg Easy A. Riktigt bra.
Alltså jag sitter inte hemma och kollar på film och youtube hela dagarna om det kanske verkar så nu. Det var bara just idag jag gjort det. Då har jag tillochmed varit och tränat idag! Har kanske inte med saken att göra men jag ville ha en ursäkt att säga det.
Så nu har jag bloggat för denna månaden!