2011-02-15
 22:43:47

tisdag

Idag har jag druckit alldeles för mycket kaffe. Vilket resulterade i att jag ramlade i trappan och tappade en tallrik i golvet så det flög ris över hela golvet.
Mår också väldigt illa. Kan vara för jag inte tål mjölk.

Nu vill jag sova men det går inte så bra. Men har haft en trevlig kväll iaf.
Får fortsätta kolla på gossipgirl nu

2011-02-09
 21:43:15

vad ska vi blogga om idag

Först tänkte jag sno Mimmis idé om 10 saker ni inte visste om mig. Men sen orkade jag inte det längre. Sen tänkte jag skriva om hur dåligt linas äckliga matkasse är. Men sen kom jag inte på något mer att skriva om det, så det hade blivit ett väldigt kort inlägg. Men sen tänkte lägga ut en fråga och en fundering om hur man får jobb som radiopratare. Går man på någon slags uttagning, som i idol? sitter man och testpratar i en grupp? eller skickar man in en videoblogg? Livets stora gåta.

Nä kanske inte men det blev iallafall tillräckligt många tecken för att det ska kunna kallas för inlägg. bhinägg? skoinlägg? (det är det första jag tänker på när jag skriver ordet inlägg)
(använder man punkter när man skriver paranteser?) (Såhär.) (Är det okej?)

Kram till alla som känner att livet är lite grått
2011-02-06
 22:00:54

Depp

Det är söndag och allt känns väldigt deppigt. Lyssnar på min mest sorgsna spellista på spotify.
Egentligen är det inte så ledsamt idag, men jag har en väldig ångest över framtiden. Vad ska jag göra efter studenten? Pallar jag vara ifrån min familj ett år i ett annat land? Vad ska jag bli när jag blir stor? Kommer det finnas ett flak att åka på, på studenten?

Nej nu har jag varit ute och gått en runda med min hund, min katt och min mamma. Och livet känns återigen okej. Förrutom regnet.

Och en sak till jag hade fel angående provost i förra inlägget. Reklamen handlade om något annat schampoo såg jag nyligen
2011-02-04
 08:47:39

Godmorgon

Jag sitter i skolan och ska försöka reda ut Elsa Beskow, orkar verkligen inte.

Hur som haver (jag skriver det ganska ofta har jag insett) idag ska jag recensera två saker.

Nr 1. Provost schampoo och balsam. Enligt reklamen (ni har sett den där där dem tar vatten i två provrör och det ena ser man att vattnet är färgat av den röda hårfärgen= vanligt schampoo och sen det andra provröret är helt glasklart vatten = Provost schampoo) ja jag kan tala om att det inte funkar, inte för jag trodde det heller men det positiva är att det luktar väldigt gott, citrus-aktigt luktar schampoo och balsamet har jag inte riktigt rett ut vad det luktar, men gott luktar det.

Nr 2. Tisdagarna med Morrie. Jag måste säga att jag inte tyckte den var särkilt underbar som alla andra tycker. Den var så förutsägbart, hela grejen med "gubben-med-så-många-visdomsord-och-vackra-citat" och "grabben-som-är-tuff-inte-kan-gråta" jag kände att det var inte direkt något att hurra för, skådespelarna var duktiga, men handlingen får inte mer än ett okej.

Nu ska jag gilla alla statusar på fb. puss till Matilda (vildi)
2011-02-02
 19:21:46

kräk

Jag skulle kunna kräka på mig själv just nu. Är riktigt förbannad på mig själv. Tänker att det kommer kännas bättre av att dela med mig lite av mitt elände.

Jag har svinmycket skolarbete att göra. Jag har haft tre dagar på mig att göra det, men har jag gjort något vettigt? Svar: Egentligen inte, om man inte räknar med att jag faktiskt gjorde klart alla mina uppgifter till nutida konsten, men av någon anledning räknas inte det just nu. Jag har en slutdokumentation att skriva, jag är inte ens klar med mitt projekt. Jag vill bara ta hela projektet och stoppa upp någonstans. Nästa ångestframkallande uppgift är examensarbetet i svenskan. Har endast skrivit en sida på denna. Öhh och nu har jag typ bara två veckor kvar. Dessutom har jag inte ens läst igenom religionsuppgiften än. Och på topp av detta ska jag hålla på och fixa klart min ansökan om au pair och svara på mejl angående jobb.
Det är det enda jag egentligen kan tänka mig att göra, men jag är så trött och har så lite tid.

Det är klart att detta kan fixas tänker ni. Men jag vet om detta men istället för att göra någonting har jag istället köpt nya kläder att ha på mig på fredag då jag ska bli 200 kr fattigare för att sen må så dåligt dagen efter att jag inte kommer göra något skolarbete alls.

Det är en ond cirkel.

Men det är tydligen så jag prioriterar just nu. Får sluta med det. Så om jag inte gjort min slutdokumentation tills nästa vecka får alla som läser detta en tjuga av mig (ja jag är fattig också)

äh vad deppigt det blev nu. Får gå och träna nu. godkväll
2011-02-02
 08:30:42

God morgon

Jag har en fetenajsig hosta, skitmysig verkligen. Sitter och kollar på Katy Perry som berättar om hur fantastiskt proactiv är. "Who needs pimples ? Not you!"

Snart ska jag klä på mig och bege mig in till stan och åka lite skrillor, i ishallen alltså inte i stan.

Avril Lavigne is PROACTIV

nu ska jag sluta. hajjj

2011-02-01
 16:06:08

Tisdag.

Jag läste Mimmis blogg där hon skrev att hon läste min blogg och då fick jag dåligt samvete och kände att jag var tvungen att skriva någonting för egentligen finns här ju inte så mycket att läsa om.

Jag gjorde igår klart alla mina nutida konst uppg. Woho, tänkte egentligen skriva på min svenska berättelse idag men mår skitdåligt så har bara legat i sängen hela dagen. Sen sydde jag om ett par byxor igår också, jag testade inte dem när jag köpte dem, så när jag kom hem visade det sig att dem var för små, men jag löste det, vet dock inte hur det ser ut på har inte orkat ta på dem än, men antagligen får jag köpa nya byxor som passar denna gången. Alltså dem kostade bara tjugo kronor, plus det är till projektarbetet så ehh jaa..

Bakade världens finaste muffinsar innan, alltså dem var helt perfekt formade. Synd att det blev torra.
Hehe vad snuskigt det lät


Längtar till Österrike som satan nu