2008-12-29
 19:51:57

bästaste vän

Emma har sovit hos mig från igår till idag och vi har bara gjort sånt som inga andra skulle få för sig att göra. Nej det är inte helt sant men det har varit kul :) tack för att du finns älskar dig mest <3  Vi har gjort en egen musikvideo vilket var jätte kul för emma såg ut som en björn/gubben i mysteriet på grevholm. Sen idag har vi ätit vingummi, popcorn, chips och mitt rum ser förjävligt ut nu. Har 3 pizza katonger liggandes, tsm med keybord för packning, och godis/popcorn rester över allt. För vi hade gélehallon krig. Sen har vi mest spelat the sims hela dagen. Fast för typ 20 min crasha min data och jag fick inte igång den först men sen gick det men den är antagligen fortfarande skadad.:(

Mår lite illa av allt godis och chips nu,

2008-12-26
 09:25:30

26 december

Så det blev jag som hörde av mig istället. surprise. Men vi fick igång lips och jag spelade det hela dagen nästan och nu är det en ny dag. Jag vill handla kläder och rockband. Fast först måste jag mata Emmas katter. Är fruktansvärt trött på julen nu. Skönt att den är över. Hoppas min syster kommer hem med sims spelen så jag kan spela. Haha det låter som jag inte har något liv. Det har jag inte heller .



Så här såg jag ut på julafton


Louice och victor var sjukt roade av vad vi nu gjorde.


Isac och mathilda var glada för tomten snart skulle komma


Det blev också lite guitarhero, jag var sämst antagligen.


Syster var väldigt koncentrerad.
2008-12-25
 13:28:33

25 december

Jag måste varit väldigt snäll för i morse fick jag och mina syskon fler paket som innehöll ett xbox, 2 spel och lips. Fast lips funkar inte och jag är skit sur ville verkligen spela det. Så för att göra något vettigt ska jag städa mitt rum och hoppas på att min pojkvän hör av sig för det vore ju kul.

hejhej
2008-12-24
 23:28:50

24 december

Jaha så nu är jag hemma från allt julfirande  och jag har tydligen varit sjukt underbar och snäll med tanke på alla julklappar jag samlat på mig. Fast iof så är mina föräldrar skilda så det är nog därför. Jag är inte snäll eller underbar helt enkelt. Men man kan ju önska man var det.

PRESENTS
Så här kommer en bild på allt, ja jag är väldigt nöjd =)
2008-12-22
 18:41:03

22 december

Snart är det jul och jag har redan fått min första julkapp. En piercing av André, väldigt fin. Var i stan idag tillsammans med alla andra som köper sina julkappar i sista minuten, käkade på trendie vilket var as äckligt som vanligt. Kollade på harry potter och åt en mandelmussla, nu väntar jag på mamma ska komma hem och laga mat är sjukt hungrig. Och det blir taco. Senare ska vi klä grannen och imorgon blir det jul med pappa. Med tanke på helgen så har det varit jätte skönt att bara ta det lugnt.

Nu kom mamma hem, fast åkte igen för hon hade glömt hämta min laddare hos Emma. Ska nu packa upp maten. GOD JUL ALLA !

2008-12-09
 22:48:00

flörtkula

Jag har tränat idag
!


jag borde nästan fått en applåd för det, men nej inte fick jag det, hur ska jag då kunna orka fortsätta om ingen applåderar ? Men annarrs har jag lärt mig a whole new world på gitarr haha, jag har inte haft något bättre för mig.
Förresten flörtkula, heter det så ? såna där kulor i nått matrial som man pysslar med på påsken eller till julen. Viktig fråga det. 

Skolan idag var rätt okej hade rättstavningstest på svenska haha och vi går på gymnasiet. Så man borde ju vara bra på det. tror jag. På samhället diskuterades pokémon, digimon och sailormoon. Och blondieAndré kunde sailormoon låten utantill, alltså inte den sailoormoon min vän ... lalal utan den andra om någon fattar vilken jag menar !? 

Nu borde jag ta och lägga mig, dagens ord är bollhav.  
JULAFTON!!!!!! snart
2008-12-06
 06:49:48

tomtespel

Jag blir ganska irriterad av att vakna 20 över 6 en lördag, speciellt eftersom jag verkligen är trött för jag gick inte o la mig förrän sent  igår. Plus att jag är förkyld. Det är jobbigt. Men Erik är ju här nu och hälsar på. Alltså från sthlm, haha inte här just nu, antar han sover.

Så igår var jag och Miranda hemma hos feffs och vi kollade på 2 musikaler Hair och Chicago. Jätte bra båda (tyckte jag, men de andra 2  gillade inte hair:P) fast Chicago var nog bäst.

Har jätte mycket att göra under helgen, ska skriva ett rytmik arbete, läsa en bok som jag inte ens har läst en sjättedel av och jag vet inte ens vart den är någonstans. Sen har vi även samhällsprov och matteprov nästa vecka eller nästnästa, kommer inte ihåg. Jag vet att det är något mer arbete men jag kan inte komma på det. Annars ska jag även hinna städa, både mitt och min kompis grannes hus, umgås med kusin, träna hade jag med tänkt och träffa kompisar osv. Ja vi får väl se hur aktiv jag blir denna helgen. Gissar på att jag inte ens kommer göra hälften.

Nu ska jag kolla på Anders och Måns. Förresten jag får ju faktist öppna en lucka i min chokladkalender!