2011-04-11
 22:00:46

Måndag

TJA
Idag är det måndag igen. Men det har varit en bra måndag, inte för jag gjort någonting vettigt egentligen. På svenskan gick vi igenom en massa gamla nationella prov. Sedan gjorde vi ingenting på religionen för vi skulle arbeta på vår judendomuppgift. Men det blev ju inte så nej.. Men gitarrlektionen gick bra idag måste jag säga. Pär (Per?) är så snäll. Hur som haver sedan satt vi mest på lillatorg resten av dagen, Tydligen lanserades city tidningen idag i Kristianstad en sisådär 5 gånger och tyckte vi skulle hoppa hopprep med dem.
Sedan hade vi naturkunskap och jag tror Johannes blev arg på mig på riktigt idag. Förlåt.
Kom hem och skrev EN SIDA PÅ MIN ENGELSKA UPPSATS!! Det låter som jag är stolt. Det är jag inte, jag satt säkert 3-4 timmar och det var det enda jag lyckades åstadkomma. Nu ska jag skicka in min naturkunskap. Och sedan sova och glömma bort min psykologilektion imon då jag fortfarande inte har analyserat mitt fall.
Fan alltså varför lägger alla lärare allt innan ett lov.
2011-04-07
 09:20:26

Godmorgon!

Jag har en halvbra dag idag, humöret är bra men hälsan vill bara att jag ska ligga i sängen idag. Men det har jag inte tid med.
Nåväl det var något jag tänkte jag skulle blogga om men nu har jag redan glömt det. fan med.
Igår handla vi presenter till Sandra som fyller år på söndag men vi ska fira henne imon. Och jag har härmed utnämt mig själv till presentguden. Ja och ingen kan säga emot för det är min blogg. Plus det är ju sant. ehhh
Ska snart bege mig till skolan för religion sedan en 3 timmars lång clinic med någon röstcoatch. Wooho
2011-04-05
 20:15:50

Tisdag

Hejhej
Jag sitter här i köket och skriver på min naturvetenskapsexamenuppgift. Mmm jag vill att det ska vara ett ord. Det är riktigt kul. Nej.

Jag förstår inte vad det är med lärare och feta examen uppgifter/uppsatser. Ja det är skitkul att sitta på lektionerna och ha genomgång efter genomgång för att sedan samla allt vi har gått igenom för att skriva en jättestor uppgift som betyder i princip allt för betyget i det ämnet.

Förrutom den här naturkunskapsuppgiften måste jag tills nästa vecka bli klar med en Engelska C uppsats och ett fett arbete i Religion.

Och då har jag prioriterat bort andra läxor såsom, musikhistoria, psykologi, sång, gitarr och fan och hans moster.

Men jag är lycklig för om cirka en vecka åker jag till Mexico.

Någon som inte är lycklig är min lillebror. Han går runt och gråter för att glassbilen inte kom till vår gata idag. Men jag förstår honom.

2011-04-04
 21:31:57

spiders gotta die so that trees can grow

Måndag igen! Alltid lika fint. "Råkade" försova mig till svenskan. Var alldeles för trött för att lyssna på tal imorse. Kom till religionen där vi hade klassråd halva tiden för att komma fram till att vi ska vara grekiska gudar under karnivalen.
Följt av lång håla, därefter naturkunskap där vi ännu en gång kollade vilken blodgrupp vi tillhörde.
Har inte mycket mer och säga eller jo godnatt
2011-04-03
 21:34:35

ååh

Jag kollade nyss igenom de inlägg jag aldrig publicerat och hittade ett med en kopierad msn-konversation med någon jag absolut inte har en aning om vem det är. Men det var en spännande konversation iaf men av någon anledning så har jag inte kopierat allt så den bryter mitt i det mest spännande!!! Sjukt irriterande.
Vet inte om någon fattade vad jag menade. Men ähh jaa