2009-05-31
 17:00:07

svennebanan

Siesta var sjukt nice! Skulle gärna bott så föralltid om jag varit rik och inte behövt gå i skolan eller om där fanns normala toaletter. eh tappade tråden där.

Jag har varit hos Maja och firat hennes konfirmation. Jag tycker att min släkt är bäst.
2009-05-30
 10:40:08

Siesta

Jag är hemma några få timmar från Siesta eftersom Johannes skulle ha kalas och då kände jag att jag också åker hem en stund. Behöver duscha och äta. Mitt hår håller på att bilda egna dreads.

Men Siesta är sjukt awesome!
2009-05-27
 21:21:15

no life

Då är det bekräftat Chuck är den snyggaste killen i gossip girl. Jag har smsat 118100

Deras svar löd:
Hej! Vi på 118100 tycker Chuck är snyggast, tack vare hans fantastiska utstrålning och förföriska ögon.

När jag sedan frågade om vad jag skulle blogga om ikväll svarade dom att jag skulle blogga om hur jag ser på meningen med livet och om vad som driver mig till att vara en bra medmänniska.

Såhär ser jag meningen med livet.

Jag tror att vi människor funderar alldeles för mycket på vad meningen med livet är. Alla andra varelser lever för att äta överleva och fortplantera sig. Men detta är mycket simpelt för människan så vi har mer tid till att fundera på sådana här frågor. Vi har dessutom alltid varit duktiga på att hitta på olika svar. Men ärligt talat så funderar jag inte så mycket på vad meningen är med livet för den tanken skrämmer mig.

Vad driver mig till en bra medmänniska ?
Jag vet inte om jag är en bra medmänniska, det har jag iaf fått höra från både mamma och pappa att jag inte är iaf ett antal gånger. Men jag försöker ändra mig och jag är oftast bättre än vad dom tror.

Nej jag smsade en gång till 118100 och frågade efter recpetet på ballerinakakorna, för jag läste att blondinbella ville ha det när hon var mindre.

Deras svar var: Tyvärr är receptet för ballerinakakorna hemligt, men de innehåller vetemjöl, socker, delvis härdat vegetabiliskt fett, skummjölkspulver, fettreducerat kakaopulver,hasselnöter, bakpulver,E503,E500,invertsocker,salt,aromer(bland annat vanillin) och emulgeringsmedel: sojalecitin.


Jaha någon som vill luska ut receptet nu när jag har ingredienser?

2009-05-27
 17:11:49

hej

Miranda har inget att göra så jag var tvungen att skriva att blogg inlägg så hon hade något att läsa.
Så nu måste jag bara hitta något att skriva om. Hmm okej jag har haft uppspel idag med sången. Låten gick bra men a-vistan gick inte alls bra. Och det var väldigt konstigt med tanke på att jag brukar vara mycket bra på det för att skryta LITE. jaja tur att jag inte tentar sång a än iallafall. Sen gick jag bort till gympan där nelly körde ett step pass. kul. sen tandläkaren inga hål. Men jag fick bara vg denna gången eftersom han sa jag slarvat med tandborstningen.

Nu känns det som jag skrytit färdigt. Och ska fortsätta äta upp våra nacho chips. Just det måste packa tills imon för då blir det Siesta.
hejhej


Och vi ska kalla henne Mirq
2009-05-26
 21:52:34

yes

Jag gjorde ett test på facebook, vilket sorts marabou-choklad jag var och svaret var inte allt för roligt. Jag blev frukt och mandel med texten:


Hahahaha. Dig skrattar man lite åt. Du är ganska rolig. Fast det är mest folk som skrattar ÅT dig än MED dig. Tyvärr. Du har inga riktiga vänner och du är bara älskad av gamla gubbar. Men som en liten tröst - din personlighet är ganska mångsidig och om du har tur kanske någon smakar en bit av dig någon gång och upptäcker att du inte smakar allt för äckligt.

nu ska jag begrava mig själv.

2009-05-26
 03:59:37

hej

Hej jag är vaken 03.58 och oroar mig. Men jag vet inte vad. Det enda jag vet är att alla problem verkar mycket värre på natten än vad dom är på dagen.
2009-05-25
 21:48:46

random meddelande liksom

Feffs läser min blogg, yes!


Men idag ska jag skriva om något som stör mig. Och det är hela grejen med att vara annorlunda. Det är precis som "ju mer konstig man är desto coolare är man"


Man ska t.ex absolut inte vara "mainstream" utan bara lyssna på så okända band som möjligt, säga en massa osammanhängande saker hela tiden, alltid vara mest "utklädd". Inte får man gilla abba, melodifestivalen eller high school musical-filmerna. Om man gör det så håller man käft om det och kollar/lyssnar på det i smyg så man inte ska bli utskrattad. Man får inte tycka om kommersiella saker utan allt ska vara så utspejsat som möjligt. 

Man ska komma med de mest roliga kommentarerna hela tiden så man undviker att säga sin riktiga åsikt. Det är som alla har ett "låtsas-jag" där man uttrycker sig på ett sätt som ska visa att, jag är inte som alla andra jag är fruktansvärt unik. Allt för att imponera. Men jag tycker att det är dom som verkligen visar vad dom gillar och står för det som är dom unika. Det är sån jag vill vara, men även jag har ett "låtsas-jag".

Därför tänker jag säga att ja, jag vill se Hannah montana filmen, och jag gillar att kolla på lättsmälta tv-serier och filmer.

Tack och hej

2009-05-24
 21:27:26

argghhh

Jag har inte mitt svarta linne så jag hoppas du har det miranda !
2009-05-24
 14:36:07

hej

Då var Bosse frisk, och friden slut.
2009-05-24
 12:41:08

anmälan

Jag har förlorat min jeansjacka, den låg i köket hemma hos Jenny i onsdags/torsdag. Om någon av misstag fick med sig en ljus jeansjacka hem därifrån så är den antagligen min och jag vill ha tillbaka den fort.

2009-05-23
 21:23:11

skojar inte

Nej jag skojar inte Blair och Chuck blir tillsammans rebecca, så nu har du något att se fram emot.
Jag har inte bloggat på länge, mest för jag har haft så himla tråkigt och inte gjort nånting kul alls att blogga om. Eller ja, förrutom Jennys fest som var mycket rolig.

Så har jag faktiskt funderat på att åka till Siesta.
2009-05-21
 07:39:25

puss och kram, kärleksbanan

hej jag sitter och gästbloggar i nagellack. vilken kväll, vilken kväll. det här är johannes. igår hade vi kalas i hallonsoda det ligger i blekinge.  vi samlades runt det stora bordet. och sen var det ju hela havet stormar som gällde. andre ligger på golvet. han var skitfull.
2009-05-19
 23:08:24

godnatt

Chuck and Blair blir tillsammans, var bara tvungen att skriva det. Det var det gulligaste någonsin

Godnatt
2009-05-18
 15:43:39

hej

Idag äter jag och Miranda falukorv  igen. Som alltid. Jag brände korven och Miranda överkokte spagettin. Mja sen har vi konsert rep klockan 4. Jag längtar väldigt mycket till onsdag då det blir fest hos Jenny, tema vilt.
Så nu har jag även bloggat lite, fast det var Miranda som sa till mig att göra det. Men det händer inte så mycket spännande i mitt liv just nu. Kan berätta lite om helgen iaf. I fredags var det utomkonsert och Rebecca brände sönder sin rygg som säkert många andra gjorde. Bra iallafall men lite väl lång. I lördags träffade jag pappa och vi käkade i stan, kollade på gitarrer och trummor. Sen blev det fest på kvällen på österäng. trevligt. Och i söndags vaknade jag och Rebecca upp och åt pyttipanna och badade min hund sen rulla vi alla oss på gräsmattan. Efter det CYKLADE vi ut till vilan från mig. Och det är långt. Duktigt av oss. Sen spelade vi lips och Rebecca åkte hem. Jag har lärt mig blackbird på gitarr.

Det var världens tråkigaste inlägg så här kommer ett skämt.

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
Emma

P.S
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!
2009-05-15
 20:46:26

mm

Jag har så många kloka tankar att tänka när jag åker buss, men så fort jag går av bussen försvinner dom

2009-05-14
 20:34:39

Dagens fråga

-Jonas säger:

vad är huvudingrediensen i potatismos? A: Potatis, B: Mos, C: olivias fingrar, eller D; Plywood

-Olivia, säger:

D

-Jonas säger:

Är det ditt slutgiltiga svar?

-Olivia, säger:

nej

-Jonas säger:

okej

du får en chans till

-Olivia, säger:

okej D

-Jonas säger:

vad är huvudingrediensen i potatismos? A: Potatis, B: Mos, C: olivias fingrar, eller D; Plywood

Okej

-Olivia, säger:

d

-Jonas säger:

är det ditt slutgiltiga svar?

-Olivia, säger:

givetvis, stensäker

-Jonas säger:

Det är....

RÄTT


VEM HADE ANNAT ATT DET?

Nu har jag vunnit Jonas mamma

2009-05-14
 09:06:19

okej

Jag har startat en fond, som heter ge pengar till olivia. Di end. Bara, endast. Inget mer. Men ni kan skicka era bidrag i ett kuvert till .. ja jag vill ju inte säga min adress så där bara, så ni får använda tankekraften.

Jag är ledig idag och ska hem till Felicia senare. Imorgon är det fredag redan, veckorna går snabbt. Oj vi har ju utomhuskonsert då. Det hade jag glömt för 3 sekunder.På måndag har jag vårkonsert som börjar klockan 18.00 i konserthuset kom kom
2009-05-10
 18:52:13

dumma

Jag är inte alls på bra humör. Mest för jag är fattig och för att alla är så elaka. Tar tillbaka det där sista alla är inte elaka. Bara vissa
Ibland

Dessutom blir jag så deprimerad när jag läser böcker skriva av Per Nilsson. Han borde verkligen tänka på mig när han skriver så bra böcker som får mig tänka alldeles för mycket..
Jag kommer skriva ett utdrag från en av hans böcker sen, jag vet ni kommer se fram emot det.

Nej nu ska jag räkna ut hur jag ska klara mig på 8 kronor denna månaden och har 150 kronor och en kofta i skuld.
dumma österrike ruinerade mig

Och jag hatar blått

För att Jonas katts halsband är blått, och Antreski har berättat för mig att för i tiden kallades blått för svart. Här är hela konversationen om det

johannes säger:

förresten, visste du att svart förr i tiden hette blå i sverige?

att blåkulle egentligen syftar på "svartkulla" och att ett gammalt ord för "neger" är "blåman"

-Olivia, säger:

du förvirrar mig, haha

johannes säger:

än idag ligger det en gata i centrala stockholm, döpt till "blåmannen"

det var väl lite intressant=

afrika var ju då i folkmun kallat "blåland".

-Olivia, säger:

okej, antingen har du för mycket fritid eller så älskar du att leta efter konstig fakta

johannes säger:

eller så läser jag Populär Historia på toaletten?

2009-05-09
 16:08:15

såhär känner jag

Skulle världen vara en bättre plats om vissa människor inte fanns ?
2009-05-07
 17:54:09

Comfortably numb

Jag måste säga att jag blivit alldeles för besatt i Pink floyd. Så jag vill att alla lyssnar på den här låten

För övrigt så tränade Sally 17 minuter igår. Imorgon blir det antagligen fest, fast vi vet inte hur vi ska ta oss dit, haha
2009-05-06
 20:46:19

amen

Nej men här sitter jag och lyssnar på pink floyd. Har även sätt Pink floyd the wall - filmen, gillade den mycket.
Jag blir lite besatt i början av nånting nytt som jag gillar. Ehm fattar ni?

Iallafall jag har tränat på min hightech cykel idag 2 gånger!! jag har börjat en ny livstil. Nyss. lovar.. Nu tror min syster att hon ska träna, hon gör allt som jag gör. Ibland är det jobbigt sally. haha hon vet inte ens hur man skruvar upp volymen på tvn. eller nu klara hon det. men jag vägrar skruva ner min musik. Detta ska bli kul och se hur länge hon kommer stå ut. Jag gissar på max en kvart.

Haha hon gick ut nu. tog 3 min. Eller hon kanske ska hämta ett headset. Jag vill inte ta på dom. haha hon får hämta de stora headsetet nu till mig istället för jag vägra ha det lilla.

Spännande detta, hon gick på toa nu. men hon ska nog fortsätta trots allt. men fortfarande max 10 min till

Nej men igår var jag, felicia och miranda i vä och badade bubbel, käkada och kollade på film. Mysigt sen sov vi i din säng pappa. hähähä vad säger du om det?

Och Alicia sa nånting om fest på fredag.


Hon gick nu in på sitt rum igen, ..

Eller nu kom hon ut igen. Och jag kom på att det heter crosstrainer.

UPPDATERING
Systern sitter nu ner och trampar på crosstrainern
2009-05-03
 13:48:28

Sammanfattning

Var i Åhus på valborg, gick väldigt mycket i onödan. Eller det kanske inte var i onödan för det var ju trots allt motion det med. Sen blev det som det blev men jag hade i vilket fall mycket roligt. Sov hemma hos Miranda, på fredagen var det ju första maj jag och Rebecca var väldigt hungriga på morgonen så vi stack till Mc som visade sig vara stängt (inte så konstigt när klockan endast  var 20 i 9) Men då tänker jag ska vi åka ut på långebro och se om Mc är öppet där?) Ja det tycker Rebecca så det gör vi.

Det visade sig inte ens öppna förrän 11 och Max öppnar inte förrän 10. Men vi hade tur Willys öppnar 9 så vi går in där och köper choklad, dricka och ravioli på burk. Sätter oss i gräset och äter det, jag kan säga att det är inte så smidigt att äta ravioli på burk med endast sina händer. Vi åker tillbaka till Mirandas lägenhet sätter oss sedan i stan som för övrigt har väldigt stängt och väntar på min buss som inte går förrän och mer än 2 timmar.
 
Efter ungefär 1 h 40 min säger Rebecca ska du följa med mig hem ? (Hon bor i Bjärnum.) Javisst tycker jag som knappt har 60 kr kvar av mina pengar att leva på en hel månad. Sagt och gjort vi åker till Bjärnum för att efter ca 3-4 timmar upptäcka, nej här var inte så livat. Ska vi åka tillbaka till Kristianstad? Ja det gör vi. Åker hem till mig äter pizza går sedan ut och åker båt till någon liten ö med några andra snubbar och sen hem igen. På lördagen sov vi väldigt mycket när Rebecca åkt hem igen bråkar jag med mamma och jag rymmer hem till Emma. Leker med hennes grannes sötaste kattunge medans hon försöker sig på redigering av film. Men trevligt ändå Puss nu vet ni