2008-10-30
 08:23:29

sthlm :)

Nu har jag varit vaken i 2 timmar, vilket betyder att jag vaknade kl 06 :O men ja kunde faktist inte sova längre.

Åker till stockholm om 4 timmar och jag måste dammsuga mitt rum ^^(tal om ingenting). I förrgår var det halloweenfest hosJohanna det var sjukt kul :) sen sov jag hos älskling. Åkte hem till Ems sen och vi käkade kebab. Fast min mamma var elak på kvällen och ville inte hämta mig utan tyckte jag skulle gå hem även om de enda skorna jag hade var mina klackskor från festen och plus det var 15 minus grader. SÅ min lillasyster hämtade mig på sin cykel !!! :O väldigt snällt, tror faktist det var det snällaste hon nånsin gjort för mig <33


Ska kolla klart på skins nu (som är världens bästa program!!) Pusshej<3

2008-10-26
 21:44:53

söndagkväll

Ännu en helg som är över, men istället för att skolan börjar imon så är det ett skönt lov :) Satt precis och kollade på bilder ifrån England och insåg hur mycket jag saknade allt och alla, b.la. värdfamiljen, staden, discona, alla underbara människor jag träffade, Maja, Emily, Agnes, Mitch, Max, italienarna och såklart ALLA andra i min grupp!!!
Ord som alltid kommer få mig tänka tillbaka
Clocktower
Göttmous
Bambatant
Play Disco
Tubietubs
Megarider
Primark


Nej, jag blir nästan lite ledsen av att tänka så mycket på det, jag har ju det rätt bra nu här hemma. Trodde aldrig jag skulle bli glad igen när vi lämnade varandra i London för att åka till olika terminaler på heathrow. Bussen måste varit helt blöt eftersom ALLA grät:P. Anledningen till att jag kom och tänka på det just nu var för det var reunionparty igår, och jag var tyvärr inte där :/

Men nu ska jag nog skriva lite på min novell för annars kommer den aldrig skrivas, känner ni inte igen det ? Man gör inget i skolan sen gör man allt hemma ? :P så gör jag iaf, har svårt att koncentrera mig i skolan gällande pappersarbete. Fast innan jag gör det så blir det lite bilder :D


Denna gjorde jag på vår bild-eos(alla es elever provar på varandras olika inriktningar)


Var åå fikade med tjejerna i klassen när vi hade en väldigt lång rast :)<3


Jag och Alex fick nya jackor av vår pappa, min är sjukt stor men väldigt skön!


Här är vårt nya hus som vi ska flytta in i fram emot februari.

2008-10-25
 20:34:05

<3

Det var längesen jag skrev tycker jag så därför gör jag det nu :D Sitter hemma denna lördagskväll och lyssnar på musik men jag ska snart göra något vettigt av kvällen :P nej men typ titta på film haha har laddat ner ett päron till farsa hahahaha VARFÖR ???? nej men den kan ju va rolig. Har träffat Emma idag som varit i Spanien och SJÄLVKLART har jag saknat henne väldigt mycket !!!!! trots jag inte fick nån present.. det tog hårt ! Så vi var och dansade och var verkligen duktiga om jag får säga det själv :D vilket jag får för det är ju min blogg  (hähä)


På tisdag blir det halloweenfest, roligt :D men kul att ta bussen från stan helt utklädd haha. Sen har min fantastiska bästis (EMMA!) fixat så jag får ihop min ekonomi denna månaden, tack :)
Torsdag blir det stockholm :) ska bli jätte skönt att komma härifrån ett par dagar :)


Vill hedra min (före detta antar jag)klasskompis Emelie, som gick bort i måndags av akut leukemi, du kommer föralltid ha en plats i våran klass och vi kommer aldrig glömma ditt leende. Rest in peace.
2008-10-18
 18:31:31

rubrik

 tjääna! var längesen jag skrev nånting nu men jag har inte hunnit :P haha och vad har jag gjort egentligen kan man ju undra eftersom jag inte själv vet :P

Denna helgen skulle bli as kul, men så blev det inte "/ Idag skulle jag iväg på en fest som tyvärr blivit inställd så  nu sitter jag här en lördagskväll ensam med min data och alla mina dumma vänner är borta eller gör nått annat :P MEN jag har faktist varit o dansat idag och träffat min pappa och alex :D Fick 2 nya jackor och två par skor av pappa :) ett par av skorna lyckades jag flörta till mig idag när vi gick på stan :D skit fina iaf, lägger nog ut bilder sen på det eftersom jag inte har något bättre för mig :P

Så igår var andré här och imon ska jag träna o plugga, det var den helgen :P Om två veckor är jag dock i stockholm (ser fram emot att träffa dig kusinis ;D)

Ska duscha nu eller bada .. Jaja pusshej :D

2008-10-12
 00:47:28

funky

Hejsan allesammans :D Har precis kommit hem från en tjejkväll där det innebar skräckis, komedi, löshår, ostbågar och mycket snack ! Väldans trevligt :) Lite tråkigt att inte alla kom som de sagt men så kan det väl bli ibland. Måste dock säga att filmen vi såg (deadsilence) var väldigt läskig, så nu när jag kom ner i mitt rum så var jag dock tvungen att kolla bakom gardinerna, i gardroben och undersängen efter monster haha sånt hade jag då inte växt ifrån tydligen!

Nu slog tröttheten mot mig helt plötsligt, har knappt hunnit känna av hur trött jag är/varit och det ska bli jäkligt skönt att äntligen få sova. Imon ska jag vara väldigt effektiv och göra allt detta:

* Städa rummet + toaletten
* Skriva novelanalysen som jag inte gjort än
* Plugga till matteprovet
* träna


Men nu ska jag sätta på en film och somna till den samtidigt som jag börjar läsa min nya bok.
Drömsött

2008-10-11
 16:55:09

As coola

Så igår var jag sarah och ems hos en tjej och festade, så var en aning trött i morse då vi var tvungna att gå upp 10 för att städa hos grannen. Senare åkte ajga och Emma till dansen som började idag vi har blivit as coola och funderar skarp på att byta image, eftersom kursen är "hiphop, street" haha så nu har vi spenderat en halvtimme på att försöka lära oss "babyfreeze" OCH VI FIXADE DET!! Men nu har vi ont både på knäna och armbågen:(.



jag är ju rätt cool


Emma också, trots madrassen


Ha en trevlig fortsatt helg :D

2008-10-10
 18:03:59

helg igen :D

Gud så snabbt denna veckan har gått, det var ju precis måndag och nu helt plötsligt är det fredag! Fast det är ju rätt skönt med helg faktist:D Har precis ätit upp de sista clemtinerna (3st) och jag bara känner på mig att mamma kommer bli arg på mig när hon kommer hem men den risken var jag tvungen att ta:P

<3
allt skal samlat.

Okej så i onsdags var jag på gospelkören tillsammans med 2 från min klass:) det var jätte kul=)
Igår var jag med André efter skolan, vi spelade uno haha, och om han vann så skulle jag höra på en radiohead låt och om jag vann så var han tvungen att sjunga en disneylåt:P haha det var ganska orättvist eftersom jag tycker radiohead är ganska bra medans han inte gillar disney och det var jätte roligt att höra han sjunga "a whole new world" haha.
Och idag så hade vi ensamble, vi hade bestämt att vi skulle protestera mot vår sånglärares låtval, det gick ju hyfsat bra:P vi slapp iaf sjunga den spanska psalmen YES! och istället fick vi sjunga hallelujah men sen blev vi även tvungna att sjunga "I natt jag drömde" =/ tråkigt.
Och idag (bara för jag slutade så tidigt) hade jag tänkt skriva klart min novellanalys och städa rummet och ikväll ska jag kanske träffa ems och sarah :D annars så stannar jag hemma och tar det lugnt, för imon ska jag dansa och på kvällen blir det tjejkväll med bästaklassenstjejer;D Ni är alla underbara!
2008-10-07
 18:21:37

Tiesday

Idag är det en tisdag och det betyder att jag haft sånglektion och gitarr lektion :) extra kul idag, speciellt eftersom min sånglärare ville jag skulle vara med i hennes gospelkör som sopran!! vilket jag inte är i vanliga fall, brukar va alt :) men kul ändå, så imon ska jag dit och sjunga upp för ledarna :)

Imon åker vanessa till chile som jag säkert nämnt innan :( men det kommer kännas jätte konstigt att hon inte längre bor i Kristianstad även om vi inte träffas så ofta längre :/  Jaja men hon kommer ju tillbaka nästa år tror jag.

Jag läser just nu en massa bloggar, har typ 7 bloggar som jag läser varje dag, bland annat smett.blogg.se som är några stycken i en klass som skriver däribland min kusin :) hah den är sjukt rolig att läsa. Men nu ska jag kolla lite på made och ikväll kommer andré sen imon blir det dans 2 h på morgonen ;D kulkul

Ciao !
2008-10-06
 19:06:48

klippklipp

Ska snart klippa mig lugg :D och även göra flätor så mitt hår blir lockigt imorgon :) det är en fördel med att ha en mamma som varit frisör (hon ska nu bli lärare:S). Egentligen borde jag ha gjort mina läxor nu men det har jag inte gjort tyvärr:/ fast vi ska ändå kolla på en ES-konsert så vi missar nog ett antal lektioner :P


2008-10-06
 13:12:03

fyförkillar!

Det är allt jag vill säga ! nej men jag blir så trött på det bara, önskar nästan jag var singel.

Så nog om det, slutade redan 11 idag och nu sitter jag framför tvn och har tråkigt, finns verkligen ingenting att göra. Men jag får väl hitta på något att göra :/ någon som har ett förslag på vad man kan göra ???


Kram alla !

2008-10-05
 21:02:28

Im so fucking cool

 
Så här såg jag ut i fredags tror jag, nästan.



Lärde mig min gitarrläxa också,


Därför.

2008-10-05
 12:57:51

Söndag idag,idag

Just nu äter jag kanelbulle och kollar på grotesco. GOTT ! eller ja kanelbullen är god grotesco är mest roligt :P
Kvällen igår var rätt okej, bestämde jag skulle träffa Vanessa för hon flyttar ju på onsdag tråkigt nog :/. Iaf så skulle vi typ följa med en tjej till en fest men det var ju totalt misslyckat. Först o främst så kände vi verkligen ingen där sen var det verkligen ingen fest heller utan alla bara satt i soffan och typ bara drack.  YEAY. Så vi stack, åkte in till stan men var inte där så länge utan åkte hem igen.

Idag har jag varit snäll och matat min kompis katter och lite senare idag kommer Miranda och Johanna, vi ska göra ett arbete till musiklyssningen imon. Ska även träna ikväll :)  Gud så duktigt det låter men faktist så skulle vi ha gjort detta arbetet för 2 veckor sedan men tjaa.. det blev inte så direkt :P

Letade bland mina bilder och hittade denna, måste säga att jag saknar våra tider tsm lite grann <3

Pusshej ! saknar

2008-10-04
 17:21:30

Cause if people are buying tears, maybe I'll be rich someday



Idag är ingen bra dag alls, jag mår skit dåligt, känner mig jätte ensam..  och det är nog den värsta känslan som finns.
Många har sagt till mig att jag inte har nån anledning till att vara deprimerad, vilket jag inte heller är, men jag kan inte allid vara glad och må jätte bra. Orkar inte heller förklara för alla vad som är felet eftersom det vet jag inte ens själv.

Nej nu ska jag nog spela lite på min gitarr hade tänkt imponera på min gitarrlärare på tisdag.

Ha det bra alla !
2008-10-04
 00:02:19

amen va roligt

Hejhejhej

Klockan är snart 00.00 och det betyder att det är KANELBULLENSDAG ! alltså hade jag haft några sådana hemma hade jag nog lyft mig från sängen och fixat fram det :P men jag har inga =/ Däremot har jag en sovandes kille brevid mig. Jätte kul sällskap. Fast jag klarar mig chattar världens bästaste chilenita ;) ska träffa henne imorgon och snacka lite innan hon flyttar :(

JAG ÄR FETT SUGEN PÅ GODIS !  nu vet alla det.. men jag har inte köpt nått för då var jag inte sugen men nu är jag.. så .. mm .. det får bli en annan dag! 
kanske man skulle göra ett nytt försök o väcka han, börjar bli lite ensamt att bara sitta framför datan ;)

jodå godnatt alla !
2008-10-03
 17:35:23

Äntligen !

Har äntligen fått igång min blogg, har haft den ett tag men inte haft någon lust att skriva. Men idag på väg hem från skolan fick jag tillbaka skrivlusten :)

Jag antar att jag bör skriva lite om mig själv .
Iaf jag heter Olivia är sexton år och bor i en liten stad där alla känner alla. Jag har precis börjat gymnasiet på en musiklinje. Min klass där är super bra =) På fritiden så umgås jag med mina vänner, min nuvarande kille, tränar och pluggar (men inte så mycket plugg;P) Mitt största intresse är musik, i skolan är sång mitt första instrument och gitarr mitt andra. Det är lite, väldigt lite fakta om mig, men vill ju inte skriva hela mitt liv precis just nu :P

Sitter just nu och kollar på ett av mina favorit program, nämligen family guy haha så kul är min fredag, nej men jag gissar på att andré kommer senare men har inte hört från han än.. Önskar just nu att min mamma kunde komma hem så jag kunde få min tidning som hon lovade att köpa:P

Nej nu är jag lite hungrig så ska gå å äta nått sen ska jag leka lite till med datan så påusshej så long