2009-02-26
 09:17:00

26 februari

Just nu hatar jag mig själv, jag har slösat 100 kr på mat/matkort bara för att jag är så jävla trög och inte tar med mitt matkort, som jag förresten har hittat nu när jag redan köpt ett nytt. Och jag tog inte heller med mitt busskort när jag gick till bussen så jag blir tvungen att gå tillbaka, missar bussen och nu får jag vänta en hel timme på nästa vilket gör mig en halvtimme sen minst. Jag borde avrättas

2009-02-25
 18:43:19

:(

jag är väldigt besviken på att ingen har kommenterat, FY skäms
2009-02-24
 21:12:33

Horoskop

I mitt horoskop för denna månaden stod det att jag skulle känna mig dumpad och förkrossad hela månaden plus att jag skulle sluta bita på naglarna annars skulle jag få en sjukdom som kunde ta lång tid att få bort, hahaha tur att februari är slut snart, men jag ska sluta bita på naglarna nu.
2009-02-24
 20:35:29

lite uppdatering

Alltså det är inte kul att varken läsa eller skriva om vad jag gör/har gjort, jag menar blogga om "min vardag" Så nu vill jag ha förslag på ämnen min blogg kan inrikta sig på nu med mina 22 läsare o allt. Känner ju lite press.

Men jag kan tala om för er att det finns en aladdin 3, det tror jag inte många vet så nu kan ni berätta det för alla ni känner.

Besök Olofsblogg, vi har startat ett blogg imperium vill ni vara med så mejla [email protected]

Hej


så här såg min strumpa ut på vägen till Österrike eller förresten
det är inte min strumpa, så om nån känner igen den säg till


denna underhöll jag mig med under hela resan dit, läs den
100000 gånger bättre än filmen

jaha så nu vill inte bilduppladdningen inte funka mer så det kommer mer bilder senare.

2009-02-23
 19:10:19

hej

Då har jag köpt en ny adapter till datan, 650kr. Inte billigt. Så nu är jag fattig fram till fredag, herregud. Nu kommer det lite bilder. Eller nej förresten jag ångra mig jag är för trött för att ladda upp några bilder. Iaf Isac säger att han vill färga håret blått och ha en tuppkam.. Jag kan se hans framtid redan nu.

2009-02-23
 08:23:56

Jag är vaken

Jag börjar inte förrän halv 3. Och jag har två frågor till dig Olof. 1. Varför finns du inte med i skolkatalogen i norretull? och 2. Jag trodde vi var överens om att du skulle heta metroolof.blogg.se ?

Lite besviken. Men jag ska ändå länka dig olofsblogg . Nej det var allt, eller jag ska köpa en ny laddare till datan med eftersom dumma österrikaren som städade vårt rum tog sönder min gamla.
2009-02-22
 14:04:42

hej nu flyger jag

Nej men om en timme ska jag åka till Shiphol för att flyga hemåt. Det känns jävligt tråkigt för jag har haft det väldigt bra i Österrike. Sen är det inte särkilt kul att gå tillbaka till skolan när jag vet precis vad som väntar mig. Men det kommer iallafall upp bilder och antagligen videor om det går från resan, där man kan se när olof äter ett fiskhuvud, ramlar på isen med flit och den värsta där han käkar gulsnö. Och vi vet ju alla vad det gula är för något.

Vill också passa på att säga att jag inte har något att göra med de två tidigare inläggen och att jag inte alls ska byta efternamn. Och Horst får självklart gästblogga någon gång nu när han lärt sig svenska ;)

Till Miranda och Jenny.
 Mycket givande kommentarer, asballa
2009-02-19
 20:58:30

Mr Anton Skompspruutschtek som gästbloggar lite:);)!!

Hej alla 20 läsare som denna blogg faktiskt har om dagen. Olof är mycket nöjd med den fina respons han fick pa sitt inlägg hoppas att jag far lika fin.

tänkte börja med ett litet skämt och det gar sa här:
vad heter det om man har sten i njuren?............njursten
vad heter det om man har sten i gallan?............gallsten
vad heter det om man har sten pa hakan?...........kuk i munnen hihihihahahahihihohohohohahahhöhööhöhHüüü

I övrigt sa har dagen varit fin med mycket sol och mycket skidakning. tyvärr sa var jag tvungen att aka med björn i början och da var det väldigt trakigt eftersom han ramlar hela tiden och börjar grata. men det är förstaligt han ee ju 7 ar. sen vid middagen sa körde olof upp en penna i näsan och insisterade pa att fa käka gulsnö om han fick 5 euro. en riktigt player.

övrigt värt att nämna är ju Danne(gay/böög) G. olof snackar om han hela tiden. han har t, ex berättat vad han gjort med Tjejen/killen i Fritzelskällare. inga fina grejer precis nagot med gelehjärtan var det iaf.

sen sa snackar olivia om hur hon vill byta efternamn till nalen, hoppas ni fattar.

här kommer nagra hemsidor som är värda att besäka www.butterbabe.com    www.fatfred.com   www.hotmale.com

sa alla homies där ute stay black och fortsätt att läsa denna supper grymma blogg och som olof alltid brukar säga: hellre en balle i analen än en bollkalle i kanalen.

2009-02-18
 21:45:37

hej!!! olof snygg som gästbloggar

choklad är gott. bra nu har jag din uppmärksamhet. jag sitter här i österrike och gästbloggar, kmr snart att öppna en egen, full med bilder pa godis och annat smatt och gott.  adda [email protected]

olivia sitter här o gnäller pa att jag sitter o gästbloggar, i österrike om jag glömt att nämna det, püder upp till knäna och solsken. ja jag vet att jag inte skulle nämna det, men jag var tvungen.

nuu till mina klasskamrater. jag saknar lize, andré lövström och tim, gangstern i klassen.  jag hoppas att han snart införskaffar en stone island jacka.

om jag glömde att nämna det sa sitter jag i österrike. jag har skaffat manga nya vänner, t.ex. anton fran göteborg som tycker att choklad( olivias stavning) är gott.

jag gillar delfiner
 
besök dannelinderoth9 pa bdb

(glöm inte att leta upp min kommande blogg pa olivias snart, hon kommer att länka)

grattis olle

detta tog en halvtimme att skriva, anton sjunger mycket vackert, ps jag hoppas att moreno ger mig MVG i musik.
jag är trots allt med i kören.

LÄS MIN KOMMANDE BLOGG

blöta tungkyssar till alla. hej

2009-02-12
 16:25:03

gelehjärtan

Jag vet att några tänker på samma sak som jag då man hör ordet gelehjärta. Men nu menar jag nått helt annat än gulligt godis som man äter på alla hjärtan, jag ska nu skriva en historia som min kära kompis som berättade den insisterar på är sann. Och det är inte så att jag vill skriva den utan min andra blogg kompis Jenny sa jag skulle göra för hon själv inte vågade. Men jag varnar er den är mycket äcklig.

Okej så här var det.
En kille och en tjej som antagligen tyckte om varandra skulle göra lite kinky stuff. Han ville då stoppa upp 6 st geléhjärtan i hennes ... och sen suga ut dom. Hon gick med på detta, och allting gick bra, alla geléhjärtana blev uppätna men efter någon vecka började hon få ont och bestämde sig för att gå till gynekologen. Som alla gissat hittade han ett geléhjärta och blev mycket förvånad.. Men alla geléhjärtana hade ju blivit uppätna ? Det visade sig senare att tjejen hade haft herpesvårtor och att killen istället för att suga upp ett av dom 6 geléhjärtana hade sugit upp och svalt en herpesblåsa..

Så nu har jag bevisat att jag vågade skriva ner historien och för att se hur denna historien kom upp i vårt samtal gå in på
www.estetjenny.blogspot.com

Jag borde nog återgå till datagrunds lektionen. hejdå
2009-02-11
 17:57:14

0211

Word har något emot mig, och då menar jag programmet word på datan. Inget annat. Jag såg precis att man ser ingen skillnad på stora i och lilla L, typ Ida, lda. Ni kan inte se var jag använde L eller I.

2009-02-11
 09:14:32

Morning bell

Nu när jag har lite extra tid, (jag  trodde bussen gick halv 10 men den gick 9 så nu får jag vänta en timme till och bli sen till skolan) så kan jag berätta att det ska snö nonstopp i 3 dagar (har jag hört.) Hatar snö.

Förresten så jag gjorde pannkakor innan i morse för jag blev sugen på det, men sen när jag gjort dom så åt jag en halv och sen var jag inte sugen längre, istället kokade jag ett ägg. Men nu finns det iallafall pannkakor i kylen som kommer göra mina syskon glada och min mamma arg.
2009-02-10
 22:04:39

busig

Jag tänker gå och lägga ut att ta bort mitt smink, ha ha vad säger ni nu då?
2009-02-10
 18:45:00

öha,

Idag har jag sjungit på italienska, fått ny gitarr läxa och fortsatt på mitt gaza-arbete. Trevligt.


Ikväll består min kvällsmat av frukt eftersom jag bråkade med mamma om vad vi skulle äta, hon tyckte spagetti cabonara, (öööha) och jag sa finns det ingen annan chans att vi kan äta något annat om jag lagar det ? Hon svarade då jovisst om jag hittade något bättre, vilket jag då gjorde, lax. Men tydligen gick inte det, orsaken till varför inte är fortfarande oklar. Så jag sa att jag vägra äta den äckliga maten och hon sa jag var kräsen, det tycker inte jag men för att fastslå en sak så tycker jag pasta är skit äckligt, även kycklingfilé och paprika går in under den kategorin. Jag får huvudvärk av det. Nu ska jag fortsätta med mitt gaza-arbete hej

2009-02-08
 21:15:07

söndau

Jag har kommit in i en konstig fas där jag sover ovanligt mycket för mig, idag vakna jag först vid 11 sen gick jag upp och åt frukost och fortsatte sedan att sova fram till två, mystiskt. Jag har annars en vana av att vakna sju varje dag. Jag har också bakat, hallongrottor. Det låter väldigt snuskigt. snuskigt. snusssskigt. Jag får skriva vad jag vill. hähä. Imon börjar jag halv 9 vilket gör att jag måste var i skolan 40 min innan lektionen börjar. YES vad kul det ska bli. Det var något annat jag med tänkte skriva men jag har glömt det, nåja så kan det bli. OCH FÖRLÅT MIG FÖR JAG KANSKE TYCKER EXORCISTEN VAR LÄSKIG.


så nu var det sagt,

 

2009-02-07
 17:28:35

0207

jag är som en zombie idag inte för jag är trött. 
,vissa dagar är ju bättre än andra. Men jag pratar med Emily från göteborg och hon är trevlig som alltid, jag är också rätt trevlig vilket jag inte brukar va. Igår sa tjejerna att dom älskade mig för att jag inte hade något hjärta, så dom kunde inte bli sårade av mig och jag kunde inte bli sårad av dom. Jag fattade ingenting, men jag älskar er ändå. Melodifestivalen, jul, vinter och den 2:a i varje månad ogillar jag. Nu började även Anna från sommar 06 chatta med mig, jag tror hon tror vi är kompisar fast hon försökte sno min dåvarande pojkvän och fast jag skällde ut henne och fast vi var inte kompisar då och hon liknar en chihuahua. Jag undrar verkligen när vi blev kompisar. Hmm hon skrev precis att hon hoppades vi skulle ses när hon kom till Sverige. Allvarligt, det har snart gått 3 år sedan vi sågs (och typ 1 år sedan vi snackade senast) och då var vi inte ens vänner, haha det är rätt komiskt. Nej jag vill gärna träffa henne haha, nu är jag faktist på rätt bra humör igen, det hjälper att chatta med Anna tydligen.

Nej nu måste jag verkligen lägga in min kläder i gardroben, lovade mamma det i utbyte mot skjuts.

2009-02-07
 12:16:10

lördau

Jag orkar egentligen inte skriva något men jag känner att jag måste ändå.

Så igår var jag, Miranda, Rebecca, Johanna och Sabina hos Feffs. Idag ska jag först lägga in mina kläder i gardroben, sen hem till Alicia och senare vidare till björket med 2 tjejer jag inte känner och Rebecca. Puss

2009-02-05
 21:59:10

bussförbindelse

så nu när jag bor i österslöv måste jag vänta 40 tills skolan börjar för bussförbindelsen suger. Grrrreat !
2009-02-05
 19:02:41

0205

Hur mycket jag än tjatar igenom låten, så fastnar inte texterna. Nu är jag sjukt nervös och det är väldigt varmt att stå i det lyset + jag ser ingenting aah. Puss

2009-02-04
 22:04:22

nononono

Idag har vi haft eos till 6 och jag bröt ihop hos teater kärringen. jag var trött och hon är helt sjuk i huvudet.


Hej

2009-02-03
 18:21:11

0203

Okej nu ska jag klaga lite, jag har ont i ryggen, magen, nacken, huvudet, min hals kittlar varje gång jag andas(det är verkligen obehagligt) Jag saknar också klassen, för dom har man ju inte träffat på länge. Plus inatt hade jag feber och så fort värk tabletterna slutar verka så kommer det tillbaka.Dessutom så säger vissa tjejer att vi ska ställa in fredagsträffen (vet inte vad man ska kalla det, eftersom vi inte bestämt vad vi ska göra än.) Men lite positiv ska jag också vara, idag gick förberedelserna inför pjäsen jätte bra och jag ska festa i helgen. Så det gör att jag går upp på morgonen just nu. Och jag ska krya på mig, börja träna och information om inflyttningsfesten kommer senare, efter lovet. Puss


denna bilden på emma representerar helgen

2009-02-02
 18:01:07

0202

Jag kan inte bli sjuk när alla andra blir det, utan måste bli det vid sämsta tänkbara tillfälle. Som nu. Tjaa, det är bara att gå till skolan ändå. Nu måste jag tydligen sova för att bli bättre. Vill också säga att jag hatar teaterläraren.
ciaomacaron
2009-02-01
 23:29:05

Sista uppdateringen

Jag vill krypa under täcket och komma tillbaka när allt det jobbiga försvunnit.


Nu en bild på något som inte alls passar in


Jag borde nog sova nu.

2009-02-01
 20:54:37

LIVE UPPDATERING 2

Bar in saker från garaget idag och hittade en låda märkt olivias minne. Där låg där lustiga saker, bl a 3 game boy spel, ett sko snöre från en kalle anka tidning, det andra sko snöret har Erik, vi skulle knyta en knut varje gång vi träffades, där var 5 knutar sen glömde vi bort det. Jag hittade också foton som jag trodde var borta. Isac ville ha mina gameboy spel och jag sa att han skulle få dom om han väntade på att jag blev klar bärandet. Då fortsatte han tjata och sa att hans hjärta sved om han inte fick det nu och gick runt o pratade med sig själv för han skulle få dom, tillslut tyckte jag bara han var jobbig och sa att han inte fick dom för han bara tjatade och hjäpte inte till med något, då gick han och sa till mamma och började gråta hysteriskt. Vilket bara bevisar mer på hur bortskämd och otacksam han är. Tillslut fick han dom trots allt.

Nu bygger dom andra ihop min garderob och jag orkar inte hjälpa till mer.

Hejdå

2009-02-01
 16:40:22

1 februari

LIVE UPPDATERING FRÅN ÖSTERSLÖV 1.

 Nu sitter jag på mitt rum och kollar ut genom mina stora fönster på grannarna, hähä men dom kan tyvärr se allt jag gör också, måste nog sätta upp något för fönsterna. Dagens utflykt gick till kvantum. Galet roligt. Plus vår ena katt är borta. Men hoppas på att hon bara gömt sig. Nu ska jag ta ut soporna, tydligen och sen ska jag börja på pretty woman.. herregud.

Hur får man ett keybord till skolan förresten ? det kommer bli svårt.

Återkommer.