2011-03-31
 22:28:55

aha

jag antar att det har med safari att göra.
Jag borde inte blogga efter tio. Så fort det är mörkt ute sjunker mitt humör. Och idag var jag på dåligt humör redan innan solen gick ner, så det är liksom extra dåligt nu.
Dessutom tittade jag på tangled precis, den var underbar. Kolla på den Stina! Läste din blogg precis förresten och det stod något om bilar där och då kom jag på att jag hade en påse bilar, så nu ligger jag i min säng och äter dem. Trots att jag redan borstat tänderna!
Nej jag vet inte vad jag ville med detta inlägg. Godnatt!
2011-03-31
 14:22:54

torsdag

Jag har fortfarande inte lärt mig att logga in med rätt email. Kommer väl aldrig heller göra det.
Nåväl, jag tänker börja detta inlägget med att gnälla lite. Först och främst jag fryser är hungrig och är trött. Dem tre symtomen hänger ihop med varandra, om man äter något så blir man varm och piggare igen. Fast i mitt fall så gäller ju inte detta såklart. För jag är alltid trött, och hypokondriker som jag är, är jag ganska säker på att det rör sig om en allvarlig sjukdom.
Jag har googlat på detta och kommit fram till att det rör sig om antingen utbrändhet eller vitaminbrist.
Väldigt tveksamt att jag skulle vara utbränd haha.
En annan spännande sak är min mobil. Den har ett helt eget liv som jag inte får vara involverad i. Som idag, jag skulle ringa upp Rebecca, vilket den gjorde och så, men sen när jag lagt på så står det först att den är Josefina jag ringt till, sen ändrar den sig och det står "ringer upp Rebecca" Och det gick liksom inte att lägga på heller, och jag ringde ju inte upp henne för vi hade ju lagt på och där var ingen signal eller så.
Så jag fick plocka ur batteriet för att den skulle fungera igen.
Och ofta händer det när jag ska smsa att det inte skickas, för tydligen trycker jag inte på skicka-knappen. Fast jag nästan är säker på att jag gjort det.
När vi ändå är inne på det spåret så kan jag ta upp att jag inte vet hur man gör styckeindelning när jag bloggar från min mac. Därför är mina inlägg så kompakta.
Om någon vet, får de gärna tala om det för mig.
Igår var jag på DRÖMSÖTT, en dansföreställning av Hanna ivan och Emma Billgren som går dans i trean. Den var riktigt bra. Sedan gick vi vidare till Biljard (eller efter några turer i stan) och kollade på STRUM när de spelade. Trevligt.
Jag skolkar just nu från textilen, för jag har faktiskt prov imorgon som jag behöver plugga lite på.
Hejhej
2011-03-29
 20:18:31

åh

Jag tänkte först köra mode-blogg-style och visa mina senaste inköp. Men det är inte riktigt min stil kom jag på, eller egentligen är den sanna orsaken att jag orkar inte ta några bilder. Det är för mycket jobbigt.
Jag ramlade igår i biblioteket och idag ser mitt knä ut som det ska gå av. Det är väldigt blått och gör skitont. Dessutom har min katt gått över det nu två gånger, vilket inte var så skönt.
Jag är svintrött och vill bara sova. Funderar på att göra det också för annars kommer jag aldrig orka med morgondagen.
Så här ser min morgondag ut
sånglektion
arbetsmiljö & säkerhet
psykologi
lunch
psykologi föreläsning
dansföreställning
biljard
2011-03-29
 08:31:00

aaaaaggghhh

Jag hatar att komma till skolan och inte ha lektion. Speciellt eftersom jag verkligen tvingade mig upp ur sängen för att gå på psykologilektionen som jag inte alls ville gå på.

Dessutom kollade jag buffen för att kanske jag inte skulle ha lektion, men nää där stod ingenting.

Men jo, nu sitter jag här igen och nästa lektion börjar om 1,5 timme. Kul som fan.

Inte rättvist
2011-03-28
 16:31:16

ny vecka

Har varit super-jävla-effektiv idag.

För det första så har jag hållt mitt svenska b nationella tal idag. Gick över förväntan! Och nyss gjorde jag klart mitt psykologiarbete och skrev klart det sista på min slutdokumentation. Hämtade min balklänning också, så nu hänger den på mitt rum!!

Det blev ett ganska kort inlägg. Jag blev lite uttråkad nu, jaahaap vad ska jag nu göra känner jag lite

2011-03-27
 00:05:42

snart är det söndag

Om fyra minuter är det söndag. Och jag har sabbat hela min lördagssömn med att sova nästan hela dagen förrutom de timmar jag var inne i stan med Sophia.
Jag undrar om jag skruvat på värmereglaget på fel håll för här är typ 1000 miljoner grader.  Igår berättade min mamma om ett inbrott och sa vi skulle vara noga med att stänga våra fönster, så nu vågar jag inte öppna mitt.
Nåväl får väl svettas ihjäl i natt.
Igår var jag ute, det var roligt. Fast först var vi på en förfest i Vä, där jag klappade (eller snarare petade på en orm) sjukt obehagligt tänker aldrig mer göra om det.
Men trevligt var det iaf.
Idag om några timmar har jag ännu ett kalas, och jag kan känna att jag är en aning trött på att fylla år nu. Så rätt skönt när dagen är över imorgon. Fast samtidigt inte för vi ska hålla tal på svenskan på måndag och jag har inte skrivit det än, vet inte hur jag ska hinna det heller.. Åhhh varför måste hålla tal!?!?
2011-03-23
 18:41:23

23 mars

Eller Olivias födelsedag som även denna dagen kallas.
Jag har idag stressat som en galning till skolan för att jag kände mig skyldig att dyka upp på min sånglektion, eftersom jag inte varit där på två veckor.
Men nää, då skulle inte min sånglärare vara där.
Nåväl, hittade Jonas och vi köpte kaffe.
Sedan kollade vi på en film om Mcdonalds-fusk på arbetsmiljö och säkerhetslektionen.
Gick inte till psykologilektionen. Har lite dåligt samvete över det. Vi satt på torget och njöt av solen istället.
Åkte hem och planerade att göra massa skolarbeten, men så blev inte fallet då jag istället satte mig i fåtöljen och gjorde absolut ingenting.
Min syster kom hem och vi gick ut en runda med Leo.
Och nyss skålades det med vaccin i familjen. Det var fruktansvärt äckligt. Det är tortyr att ha kunskapen om att jag ska behöva dricka det en gång till.
Nåväl, det är vad som hänt idag. Tycker det är mycket underhållande med alla som säger grattis till en på facebook trots att man i vissa fall inte ens träffat människan. Inte för att jag klagar, jag får ju känna mig omtyckt iallafall!
Snart ska vi äta plankstek och äta tårta. Och öppna lite mer presenter! hehe
2011-03-23
 06:15:17

hehehe

Okej det var fail att jag sa det var på fredag när jag menade torsdag.
2011-03-22
 21:26:17

Religion

Jag fyller 19 imorgon. Idag har det känts som en vanlig dag. En bra dag, ja. Men en vanlig dag. Är inte spänd över morgon dagen. Det har jag inte heller varit de senaste två födelsedagarna, men det känns ännu mindre detta året. Mamma frågade mig igår om jag ville bli gratulerad på morgonen, jag svarade automatiskt "ja" Men nu när jag tänker efter undrar jag varför, jag kommer ju vara skittrött imorgonm hade nog hellre sovit.
Men äsh JAG FYLLER ÅR IMORGON!
By the way, jag längtar till torsdag då vi har mitt favoritämne Religion!!
(Detta har inget med att göra att jag råkade läsa att Joel läser våra bloggar för att se vad vi tycker om Religion, jag lovar)
2011-03-21
 20:39:57

saker jag gillar

Rubriken till detta inlägg kan vara lite missledande. Jag tänker inte skriva ett inlägg och saker jag gillar. Det hade blivit ett kort inlägg då. Hehehe, nej det finns mycket jag gillar. Men vad jag ville skriva om är att jag ofta säger "jag gillar att" t.ex. "jag gillar att jag tror på mitt horoskop"
För jag gillar ju inte alls att jag tror på mitt horoskop. Borde jag då säga "jag gillar inte att" när jag verkligen gillar något. Men det går inte. Det funkar liksom bara på ett håll.
Vilket onödigt inlägg detta är. Jag gillar det. Hehehe.
Men något jag faktiskt verkligen gillar är min nya macbook som jag fick i födelsedagspresent av min pappa igår. Snäll är han.
Jag måste nu läsa klart min engelska bok. Jag gillar att jag har över 100 sidor kvar och den ska vara utläst imorgon.
2011-03-20
 11:21:42

hej mina vänner

Tänker börja inlägget med en ganska vanlig inledelse. Jag sitter och lyssnar bedrägeri med Emil Jensen.  Alltså inte att jag brukar skriva just den låten, men att jag sitter och lyssnar på något... ehhhh okej

Dessutom målar jag naglarna med mitt nya nagellack som jag fick av Sophia och Cecilia. Det är jättefint, tack så jättemycket!

Jag väl också passa på att tacka för i fredags det var jättetrevligt. Och tack för presenterna

Nu ska jag snart köra iväg med pappas bil hem till pappa och fira mig själv med min släkt. Wooho, har någon några bilder från i fredags får dem gärna skicka dem till mig :)

Och jag längtar väldigt mycket till siesta!

2011-03-17
 19:37:18

Torsdag

Seriöst. Jag gjorde det igen. Jag loggade in med fel email och lösenord.

Jag har ingen bra dag idag. Jag har väldigt ont i mina ögon och är jättesugen på saft, vilket vi såklart inte har hemma.

Men framförallt har jag en väldigt gnällig dag. Fast erkänn att jag har varit duktig på att blogga på senaste tiden. Nä jag förväntar mig inte att någon kommer svara på det. Men det har jag iaf.

Tror jag måste gå och lägga mig tidigt och vakna upp på ett bättre humör imorgon. Men det ska väl inte vara några problem då det är födelsedagsfirande för mig på kvällen!

Nu ska jag äta en kiwi och kolla på halv åtta hos mig.

2011-03-16
 18:14:40

onsdag

Jag orkade inte gå till skolan idag. Lite för jag inte hade gjort min sångläxa och jag är en aning rädd för Hanna när hon är arg. Så jag vågade inte riskera att få en utskällning, vilket ledde till att jag stannade hem. Ett smart beslut då jag har haft en fruktansvärd huvudvärk hela dagen.

Dock har jag fått ihop en planering över hur helgen ska se ut.

Snart ska jag åka och träna med the joymaker och sedan ska jag hemma och hitta något gay att ha på sig på fredag.
2011-03-14
 19:35:07

måndag

Det stör mig att jag varje gång när jag ska logga in på mitt bloggkonto skriver både fel hotmail-adress och lösenord.

Men vad ska man göra.
Hehe kom och tänka på en rolig dialekt nu.

Nåväl, idag byggde vi upp vår monter till projekt-mässan/redovisningen imon. Jag kom för det första in en timme tidigare än vad vi skulle för jag trodde nämligen vi hade vanlig skoldag idag. Men icke. Dessutom hade jag för en gångs skull tagit med gitarren till skolan, helt i onödan!
Och efter vi byggt upp vår monter gjorde vi en riktigt snygg skylt, la nog ner mer energi på den än vad jag gjort på hela mitt projektarbete.
Nä det är inte sant.
Sedan fick vi våra kläder och vi satte upp dem på skyltdockorna. Detta är det enda jag gjort idag. Och ändå var jag inte hemma förrän halv fem. Fattar inte riktigt vad jag gjort idag.

Och imon ska vi sitta från nio till fyra medans folk kommer och tittar på vårt arbete. Woho kul.
Längtar till fredag redan. Och till den 14 april!
2011-03-12
 18:18:54

En lördag

Jag håller på att gå sönder av frustration, för jag kan inte hitta mina gitarrnoter någonstans, vilket är skitjobbigt då jag fått den där vattenfalls-låten på huvudet och kan för allt i världen inte komma på hur den går. Och då hade det varit bra att hitta mina noter.

Nåväl jag får väl fortsätta spela lite så kanske den dyker upp någonstans i bakhuvudet.

Något annat jag inte heller kan hitta är mitt nagellacksborttagningsmedel
och en klänning som är det är lite seglartema över, vit och marinblå. Randig med små guldknappar.
Kanske någon av mina vänner har den hemma hos sig?

2011-03-09
 18:40:56

Äppelknyckarjazz

Livet är bra, jag har varit fruktansvärt effektiv den senaste tiden. För att vara mig då. Så idag när vi slutade 20 över 12 stod jag där och tänkte, oj vad ska jag nu hitta på.

Det var en underlig känsla, brukar mest ha ångest över allt jag måste göra.
- Så vad gör man då?
Jo då gick jag, Levvan och Becky och köpte godis och glass och satte oss i tivoliparken. Det var kallt som fan men det var fint.
Sedan tyckte jag vi kunde gå till Barbacka. Sagt och gjort så gick vi dit och lekte en timme.

När jag kom hem hade klockan hunnit bli tre. Och jag satte mig i sängen och funderade på vad jag skulle göra. Jag fick en sån känsla att vara sjukt effektiv, så jag städade köket. 

Sedan har jag mest spelat bubbleshooter.

Snart fyller jag år. Endast två veckor till. Undra hur länge till jag kommer tycka det är kul att fylla år.

Och för att svara på Stinas fråga, jag tror det var vodka och fanta. Så det ser mycket mer fancy ut än vad det egentligen var. Och vad jag kan minnas är att jag inte mådde så jättebra senare på kvällen. Men den kvällen var trots allt en väldigt fin och minnesvärd kväll.

Här är två fina bilder från idag och tre fina bilder från Österrike 09

 



2011-03-06
 12:40:57

hej våren

Jag har varit väldigt effektiv denna helg. Gjorde klart min essä igår och idag har jag städat hela nedervåningen, så nu ska jag jag väl slippa höra tjat om det resten av veckan woho!

Och sen är det sol ute vilket betyder att man kan ha solglasögon. Så snart ska jag köra iväg och hämta alex för att käka hemma hos pappa. Sedan blir det bio ikväll med några fina människor.

Just nu sitter jag och lyssnar på min gamla spellista från sommaren 09, så det är fullt med the sounds, the hives, miss li och jag blir lite lycklig. Det var en väldigt fin sommar. Och så helt plötsligt spelades parken, vilket gav min en liten återblick på siesta 09. Ännu ett fint minne.

Men jag hoppas mamma har tvättat klart bilen nu så jag kan få köra någon gång =)


Kram

2011-03-03
 21:52:12

just det jag måste ha rubrik


Tänk vad glad man kan bli av att ha två skolarbeten mindre att göra. Skit i att svenskan ska vara inlämnad imon och jag inte ens tagit mig igenom en epok. Eller att jag har två prov i psykologi nästa vecka. För jag trodde verkligen inte jag skulle göra något skolarbete idag, men ändå lyckades jag bli klar med två! TVÅ! okej jag ska inte överdriva.
Jag vet att jag kommer få tillbaka dem fullt nerklottrade av kommentarer från Joel, men det kan jag ta så länge det inte är en viss svenska lärare.

Och jag har haft en väldigt bra lov och sånt med.