2010-05-31
 21:10:50

mer än så

Jag håller på att skriva mitt hemtenta arbete. Snart klar det känns skönt. Sen har jag bara ett arbete kvar i  naturkunskapen och sen är även den kursen avslutad, vilket får mig att tänka på varför i hela friden valde jag naturkunskap b till trean? Det är nästan så att jag vill ha matte c istället.. funderar på att byta nu faktiskt. Känns mer lönt att läsa det. Får kolla upp det imorgon.

Men nog om det.  Jag läste igenom gamla inlägg från sommaren. Och jag längtar så himla mycket. Jag fick en bild om att ha en grillfest här vid sjön, med tjejgänget och kanske sina pojkar. Det hade varit mysigt kände jag. Sen har jag bestämt mig för att åka på en restresa i sommar. Inte själv då.

Nu lyser kvällssolen mig rätt i ansiktet. Sjukt jobbigt.
Här kommer bilder

Siesta förra året

Siesta 10 (dock inte lika coola)

2010-05-30
 20:35:58

tillbaka till verkligheten

Just nu känner jag mig bara ledsen, ledsen för att siesta är slut och jag måste tillbaka till skolan... så jäkla tråkigt. Men mest är jag ledsen för att jag saknar Hugo så himla mycket, han åkte till USA i morse. Jag hoppas nu innerligt att det finns internet tillgång på deras hotell så jag vet att han lever..

Nej nu ska jag kolla på scrubs och äta godis, siesta var skitbra precis som förväntat och så var vädret också även om det regnade vissa stunder.
2010-05-16
 13:04:04

lördag

Nu ska jag skriva ett kort inlägg, mest för att jag inte vill plugga matte.

I fredags var det fest hos Jenny och igår gjorde jag ingenting, eller jag var och åt på bykrogen på kvällen. Och drack ett jättegott te, himalaya hette det.. Nåväl ointressant.

Snart är det siesta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag längtar sjukt mycket.

Och jag har två prov i vecken, spännande.... nej jag har ångest. Nu ska jag allvarligt fortsätta plugga matte.

Och jag önskar mig denna t-shirten jättemycket











2010-05-09
 14:38:32

hej

Jag kollade nyss på the simpson "stark raving dad", det avsnittet då Homer åker in på ett mentalsjukhus och träffar en kille som påstår sig vara michael jackson men säger sedan att han egentligen heter leon kompowsky. Nåväl så står det att han som spelar rösten till "låtsas Michael" är en kille som heter John Jay Smith.
Så jag slog upp det på google.. jag har inte något liv nej.

Iallafall så visar det sig att det var Michael Jackson som spelade rösten till Leon Kompowsky (låtsas Michael) förrutom när han sjunger då är det en michael jackson-sound-alike.

Spännande..
Och en sak till för alla som tror det finns kräkmedel i vanlig sprit kan jag tala om att det inte existerar. Jag läste det precis i en tidning..
Hade det varit så, så hade man spytt genom att bara dricka en tesked av det.

Nu ska jag fortsätta att skriva om barocken, finns det något tråkigare?

2010-05-05
 20:59:15

sjätte dagen

Jag är nu inne på sjätte dagen med feber och hosta, och numera huvudvärk.. great och inte vet jag vart alvedonerna har tagit vägen. Tempen visar just nu 38.9 så jag får helt enkelt stanna hemma imorgon. Blir det inte bättre imon så får jag börja ta antibiotika, som läkaren skrev ut idag.

Jag har iaf hittat något som jag kan äta idag. Knäckebröd och proviva.

Ska nog gå och lägga mig i sängen och kolla på fler avsnitt av how i met your mother.
2010-05-04
 19:54:52

nu får det fan va nog, jag orkar inte mer

Det passar så bra. Nej för jag har fortfarande feber. Och nu fryser jag också. Tänk om jag är allvarligt sjuk....

Så iallafall är jag hemma imorgon också. Sen om det inte blir bättre så får vi gå till doktorn.. Nåväl jag kanske skulle göra lite skolarbete.... hehe, nej men kanske kan läsa lite ur montecore boken, jag tror jag nu är den enda som fortfarande är på sida 35.

2010-05-03
 14:43:14

Hejhå

Detta är inte alls kul. Jag är sjuk och har audition på lördag. Igår gick jag och la mig med nästan 40 graders feber och vaknade upp utan feber, men har jag feber igen.. Och hostar så jag knappt får någon luft. Jaja det blir väl att vara hemma imorgon också.

Men om jag nu blir så frisk att jag kan sjunga och dansa på lördag är frågan om jag ska sjunga denna låten
eller denna..

Förresten igår skulle köra ut och köpa alvedon till mig så krockade vi.. eller snarare vi blev påkörda. Vi körde nämligen på en huvudled och något pucko hade tydligen bråttom och inte hade lärt sig vad väjningsplikt betyder körde ut rätt framför oss så mamma försöker svänga undan men det hjälpte inte så han körde in i vår vänstra sida. Som tur var skadades ingen mer än bilen och vi blev mest chokade.
Och jag är glad att inte var jag som körde just då.
2010-05-02
 12:09:16

Nu är det dags

att skriva igen, det var ju bara en vecka sen sist... Nåväl jag har blivit sjuk...igen, feber, hosta, frossa svettas.. jjaajaj mysigt

Igår var det pappas 50 års fest, som var väldigt trevlig kunde dock inte stanna så länge för jag mådde så dåligt. Nej nu orkar inte inte skriva mer pusshej