2009-12-31
 12:43:52

hej sista dagen på året

Och eftersom jag vill vara lika cool som alla andra, så ska jag göra en årsresumé. Här kommer förmodligen det längsta inlägget jag någonsin kommer skriva. 

Januari

Mitt år började inte så himla roligt, jag blev dumpad och spenderade sen den delen av jullovet som var kvar i sängen med alla säsonger av vänner. Sen började skolan och det var inte jättekul heller. Dock hade 2:orna en musikfest som också var ganska, ja .. inte jättekul heller. Men vår förfest var däremot rolig. Så jag var under januari mest ledsen.

Februari

Hmm, det jag kommer ihåg från februari var att jag började sakta med säkert må bättre och på sportlovet tog pappa mig på en skidresa till Österrike. Det var en av dom bästa resorna, och mycket tack vare alla människorna som var med. Och vi skulle även i februari sätta ihop våra eos-pjäser. Samtidigt som det var väldigt roligt så var det också mycket påfrestande på många sätt. Dock blev vår väldigt bra trots motgångarna
Oj jag höll helt på att glömma att jag flyttade från hammar till österslöv, vilket jag trodde skulle bli skit men det visade sig bli jättebra. I slutet av februari hade vi också vår lilla fest hos feffsan, där det slutade med att vi satt i köket och ringde alla, bl.a ringde vi Jakob ca 18 gånger kommer jag ihåg och bad han flytta korna från gräsmattan

Mars

Min månad, och vad gjorde jag då, jo jag, Miranda och Feffs tillbringades många eftermiddagar tillsammans vi åt mycket falukorv och mycket spagetti och mycket ketchup. Och den 11 mars var det volleyboll turnering i skolan och vi kom med våra snygga dräkter på en 4:e plats (killarna kom sist=sämst) Nästa år är vi snyggare och bättre. Jag hade också en förälskelse i Måns zelmerlöw. Så i födelsedagspresent fick jag av tjejerna ett kort på mig och Månse och en godissnopp. Det jag mest är nöjd med är ändå min "Hej och välkomna till min kurs i hur-man-målar-prickar-över-olika-delar-i-ansiktet-som-man-inte-är-nöjd-med."

April

Den tredje april, var jag, Rebecca, Miranda och Feffs nere vid sjön här i Österslöv där vi hade en mycket rolig och spännande natt. Och jag lärde känna 3 nya människor. Alla mina födelsedagspengar slösade jag också upp en dag i april i Malmö tillsammans med Emma det var trevligt. Och jag hade ett trevligt påsklov. Den 15 april fyllde pappa år och tjejerna sökte till idol den 18 medans jag, Miranda och Feffs hade annordnat en parkfest. En trevlig fest med lite tråkigt slut, men det är nog bara jag som kommer ihåg det nu. Nu när jag har läst igen alla inläggen från april så verkar det som att det var mycket fest men jag kommer ihåg dom. Och jag hade en väldigt trevlig april-månad med mycket vårsol och glada vänner.

Maj

Maj inleddes med valborgs firande i Åhus(eller egentligen är det ju sista april men jaja), jag hade mycket trevligt med Rebecca och Miranda var inte så glada i slutet och ville åka hem tidigt, så vi plus antreski gick igenom en kolsvart "skog" i Åhus och satt sen och väntade i ca 1.40 min på bussen. Dagen efter vaknade vi upp i Mirandas lägenhet och jag och beccy var hungriga men eftersom det var 1 maj så var allt stängt i stan (klockan 20 i 9) Så vi gick ut till Willys och där började vår ravioli-period. Samma dag åkte jag och Rebecca framochtillbaka till bjärnum och krisianstad.
Miranda, jag och Feffs tillbringade också några kvällar i min pappas hus. Vi hade en utomhus konsert på skolan och Rebecca brände sin rygg och Jenny hade en rolig fest med tema vilt. I slutet av maj åkte jag på impuls och en bra magkänsla till siesta tillsammans med Johannes lindh. Tur jag åkte kan jag ju bara säga.

Juni

För på Siesta träffade jag en fin påg vid namn Hugo Falk, vi träffades bland tälten den sista dagen och spenderade resten av tiden som var kvar tillsammans. När jag kom hem kunde jag inte sluta tänka på han och när jag berättade för Feffs att han kände hennes kusin var hon snäll nog och fixade hans msn. Till en början var det mest chattandes med varandra, men snart började sommarlovet. Jag började smått jobba lite både hos pappa (där en fluga flög in i mitt öra) och sålde jordgubbar utanför maxi. Men sen kom sista skolveckan. Och på torsdagen var vi alla tjejer hemma hos mig och peppade inför morgondagen. På fredagsmorgonen fortsatte iallafall och och Miranda att peppa. Efter skolavslutningen var slut blev jag lite ledsen att mitt första år var slut, men sen blev det fest på stan med feffs och beccy. Vi träffade många människor b.la. min kompis Sandy som var hemma från Usa. Jag och Hugo började nu även smsa varandra. Och det bästa köpet under Juni var SOMMARKORTET. Med det åkte vi överallt, och Simrishamn var ett lyckat resemål för där träffade vi Miranda, och medans vi var där dog sadly Michael jackson. Och jag och Hugo började träffas.

Juli 

Det blev mycket badande i sjön och resande runt om i Skåne. Och så började Kristianstaddagarna, där blev det mycket dansande och överraskningar. Jag och Beccy inledde vår snuskperiod där vi aldrig duschade men vi badade i sjön. Jenny tyckte vi var ohygieniska. Sen kom tivolirock och där var Hugo med sin kompis Oscar som Jenny känt sedan tidigare. Och dom klickade direkt så att säga. Och jag sålde jordgubbar som aldrig förr i min jordgubbsmössa. Men den försvann några gånger, men kom alltid tillbaka. Sedan festade vi i Simrishamn, åkte en låååång bussfärd till lund därifrån och var på festivalen i Karlshamn. När Mamma och Bosse sedan fyllde år så köpte jag och Sally ett wokjärn till dom.  Och den 20 juli blev jag och Hugo officielt ett par. Dock är det den 22 juli som är ett historiskt datum, då åt Rebecca en el dippa med ett sugrör (öööh) hon fick en tjuga för besväret. Och sedan var jag i Göteborg med familjen det var trevligt. Och tydligen hade redan skolan börjat då igen. Juli avslutades med en fest hos Alicia och jag slutade jobba i jordgubbsståndet.

Augusti

Mina 2 bästa sommar månader var slut och skolan väntade runt hörnet, men först blev det en resa till tosselilla tillsammans med Hugo, Jenny och Oscar. Och mitt rum var ständigt fullt av flugor. Hugo var hos mig i princip varje dag tyckte jag då, men då visste jag inet hur det skulle bli sen... nej skoja älskling. Sen kom bjärnumskarnivalen, där jag och beccy dansade i spöregn barfota till "thriller" Det var en upplevelse. Malmöfestivalen började och det gjorde även skolan, men jag hann med att se the sounds, miss li, veronica maggio, bob hund, anna ternheim. Miranda hade nu en ny lägenhet på österäng som är fin. Farmville var också något som betydde mycket för mig, där odlade jag mina grönsaker och ja.. det var väl det man gjorde.

September

Jag åkte till Holland en helg (till pappa) där vi gick på van gogh museumet och åkte cykeltaxi. I skolan hade vi börjat tvåan och hade en ny spännande ensamble. Jag började spela trummor där och kände mig ganska finurlig. I Mirandas lägenhet spenderade vi mycket tid, (alltså tjejerna.. inte jag och Miranda bara..) Vi åt en fin middag på peking innan vi gick tillbaka till hennes lägenhet och såg på besatt, så alla blev uppskrämda. Och sen började konserterna som vi nu var ansvariga för. I slutet av September åkte Hugo till Kaada och jag saknade honom och var helt rädd att någonting hade hänt honom eftersom han inte smsade mig. Nåväl september var en ganska tråkig månad då det inte hände så mycket.

Oktober

Jag och Miranda började dansa jazz/showdans. Och jag kommer inte på någonting viktigt jag har gjort under oktober hmm jag tror att det var lov och då var jag uppe hos Hugo och firade hans försenade födelsedag eftersom han var i Kanada då, han fick konstgjord snö och en växt som det stod "i love you" på. Och jag fick en massa saker för jag är en sån trevlig och fin flickvän.. (nej) Och vi gjorde även planer på att göra om Hugos pojkrum med grön/blåa väggar till något mer vuxnare. Vi åkte till Ikea och handlade väldigt många nya möbler som jag sedan satte ihop, det blev jätte fint. Vi var också på en liten halloweenfest hemma hos Jenny som nu också hade en lägenhet på österäng. Jag och Miranda var hula-hula flickor.

November

Jag var en duktig flickvän och följde med hem till Hugos kompis Sara på en fest som visade sig vara trevlig. I skolan började vi vaccinera oss mot svininfluensan och jag hade ont i armen i flera dagar efter sticket. Mamma slutade laga mat hemma för att visa något om att vi är otacksamma.. Men hon började att laga mat igen tillslut. En helg när jag hade tråkigt målade hon även en fin ansiktsmålnig på mig. Och i skolan var jag, Beccy och Miranda med i den akustiska konserten där vi spelade och sjöng "falling slowly". Jag tyckte också att klassens sammanhållning började försvinna mer och mer. Jag började också med min läsning igen och läste väldigt många böcker. Andreas hund Fanny dog och begravdes i pappas trädgård.

December

Snart var första terminen slut och tiden har bara sprungit iväg, och jag har inte hunnit med så mycket som jag velat. Men lite saker som jag gjort i december är haft mina terminsuppspel i sång och gitarr (tentade sång A och fick MVG) Irriterat mig på de flesta lärarna, speciellt i scmun. Kollat på hela Kaspar i nudådalen, firat 5 månader med älskling, skrivit ett elakt inlägg och Sally som jag sedan tog bort för jag älskar henne. Handlat julkappar, firat jul med pappa, och sedan pappa. Handlat på mellandagsrean och nu sitter jag här och har snart skrivit klart ett inlägg och hela 2009.
Tiden har gått fruktansvärt fort, men året har varit väldigt bra speciellt sommaren. Nu önskar jag alla ett gott nytt år för det ska jag ha och det ska firas med en stor fest i bjärnum tillsammans med älskling och mina vänner.

Jag hade gärna lagt upp lite bilder men tyvärr har jag inte min egen dator. Men här är iaf en bild som jag kan lägga upp

2009-12-28
 11:57:52

Svetthej

Har dansat hela morgonen på dansmattan vi fick i julklapp, så nu är jag svettig. Det var allt nu ska jag duscha
2009-12-27
 22:22:10

sängjätte

Jag vet inte vad en sängjätte är men jag kom inte på vad jag skulle skriva för rubrik, alltid lika svårt. Men kom gärna med förslag på vad en sängjätte är.
Jag sitter mest och lyssnar på min töntiga inboende Hugo som skrattar för sig själv i en hörna. Sen spelar jag gitarr, fick en barréklämma i julkklapp så jag tycker det är roligt att spela igen..
Idag kom alla på att ingen ville vara hemma så vi bestämde oss för att åka på  äventyr, och det blev "håll i er"....(eller som nashi skulle sagt "håll er i brallorna") Novalund!!!!!!! helt galet, fullt med vilddjur och giftiga blommor. Nej men det var fruktansvärt mycket folk där eftersom det är mellandagsrea. Men jag lyckades handla ett par ascoola strumpbyxor och en tröja. (För mina julklappspengar farmor, Tack=))

Jag är skittrött
Update

Hugo blev sur för jag kallade han inneboende, och sa att  jag skulle få stryk sen. Men han är svagare än lättöl. Här är en fin bild på han förresten
2009-12-26
 19:45:31

julehelgen

Nu är julen snart helt över. Jag har fått många fina julklappar.
Och idag har jag haft näsblod 3 gånger, än sålänge. Nu ska jag återgå till att kolla på Harry Potter
2009-12-22
 17:31:29

fåordig?

Ja det skulle man väl kunna säga. Men det händer väl inte så mycket spännande direkt. Men för allas skull ska jag hitta på något väldigt extremt intressant att läsa om.

Har ni hört om bussolyckan på resecentrum? Inte?, nej men det var inte så spännande egentligen bara konstigt hur en buss kan köra rätt igenom där, där bussarna avgår..  6 st lindrigt skadade.
Och de senaste dagarna har jag spenderat med min Hugo. Vi har lekt i snön, åkt pulka och bakat julgodis. Imorgon kommer pappa och sen är det jul. Men jag ser mest framemot nyår.
Hoppas det var intressant nog hähhä God jul !
2009-12-19
 21:11:37

hej

hej


hej
2009-12-19
 16:30:00

jag ber om ursäkt

Sally
2009-12-16
 15:48:07

vitt

Överallt vart man än kollar.
2009-12-11
 07:38:09

morning

Och jag är glad idag, mest för att jag har fått äta. Vilket var längesen. Nu ska jaag sova lite innan jag ska klä på mig typ 10 min
2009-12-10
 19:43:03

arg som ett bi

var jag innan idag. För att vi hade scmu, och vår ena lärare har bestämt ALLTING! och då menar jag allt. Plus att han gav bara ut roller till killarna, ja jag vet detta bara var en snabb genomgång men sånt brukar liksom "fastna" så att man sen får va dom rollerna man fick då. Vilket betyder att jag inte får göra någonting. Så det var verkligen ingen demokrati där inte.. Jaja har köpt en julklapp till idag. Bara 3 kvar (yes)
2009-12-06
 20:01:49

helgen är nu över

Men jag sitter och lyssnar fredagsmys låten ihopp om att det kanske blir fredag igen. Men vad har jag annars gjort i helgen. Jo jag har köpt en julklapp, haft okontrollerbart näsblod, lekt pussleken med hugo, (den ena ska försöka pussa den andra på munnen men den andra personen ska undvika det) jag har också ätit väldigt mycket parmaskinka. Imorgon är det terminsuppspel i både sång och gitarr och 18.30 är det konsert som jag verkligen inte vill ha egentligen. Men när måndagen äntligen är över ska det firas.
2009-12-03
 17:59:45

mu

Jag kände att det var förlite dramatik i mitt och Hugos förhållande så jag föreslog att vi skulle lura alla på facebook att vi hade gjort slut för att se hur folk reagerat. Men det verkade inte aktuellt kände Hugo. Så nu skriver jag det här. Kanske bäst så, jag menar det hade varit rätt komplicerat att förklara sen.. Nåväl jag har iaf fått en chokladkalender.
2009-12-02
 06:48:19

ingen kalender

Att öppna idag heller, mamma lovade att köpa chokladkalender men det har hon inte gjort.. Och sen förra året så fanns det en kalender på nätet  som hette ojojoj eller något sånt och nu kan jag inte hitta den så jag är lite ledsen.
Dagens ilandsproblem är vilken telefon jag ska önska mig i julklapp. Aino eller nokia n97 mini?
Viktigt.
Även idag ska jag gå till skolan för att plågas och nu måste jag verkligen klä på mig.