2008-11-23
 16:29:29

Helgen

Kom precis ut från duschen och gick in på bloggen då ser jag att jag fått kommentarer så nu måste jag typ bara säga att Farmor det var min kusin Erik som skrev den första kommentaren och jag tror intet han tycker jag är en sjuk människa eller ja lite kanske han tycker det. MM det var ganska kul faktiskt.

Denna helgen har varit sjuk kul, egentligen låter sjukt kul ganska fel att skriva men nu får det vara så. Iallafall igår åkte jag och några tjejer från klassen upp till Jenny i mörrum. Vi hade bestämt att fira lite julafton eftersom det blir ganska dyrt med att köpa julklappar och sånt till varandra. Så vi bakade lussekatter, pepparkakor, byggde ett pepparkakshus, drack glögg och badade tunna. Senare på kvällen gick vi upp till stugan där vi skulle sova. Där låg vi och snackade om allt tills jag höll på att dö av trötthet så jag vilade lite. Och tydligen trodde Johanna att jag sov så hon skulle peta mig i ansiktet så precis när hon ska peta på mig så halv skriker jag "nej" HAHAHA det var så himla kul för alla blev lite rädda för dom trodda jag sov ju:p. äsch ingen fattar vad jag menar men det var kul iaf.

Sen började vi prata om att vi alla var "simsgubbar" som styrs av andra, då blev alla jätte rädda och trodde vi skulle raderas från jorden och då sluta vi prata om det.

På tåget hem träffar vi den konstigaste konduktören någonsin, haha han sa massa konstiga saker och sen fick vi gratis vatten att dela på och när vi skulle av i Kristianstad så talar han i microfonen och säger massa olika saker som vi sagt till han innan, typ "hemliga meddelande". Usch vad dålig jag är på att beskriva saker. N

2008-11-16
 21:28:37

katt

Vår katt hoppade just ner i en ikea papperskasse. Så kul kan man ha det.

2008-11-14
 22:14:06

raow

En av de tråkigaste fredagarna på länge, har nog bara kollat på tv idag. Det var inte sant för jag har faktist skrivit lite på mitt usa arbete och bråkat med alla som är hemma, inklusive vår hund. Nej denna dagen har verkligen inte varit bra alls, plus till middag blev det någon konstig maträtt med lammkött i ! (har problem med att äta lammkött, vilket är illa för min mammas man tycker antagligen det är det bästa som finns)

Förresten vem fan vill köpa skivan "crazy toons" ?

Jag har kommit på att jag har olika faser på vad  jag måste kolla på innan jag går o lägger mig, alltså jag menar tv-serier då, jag har kollat på vänner, that 70's show, malcolm in the middle, skins, hannah montana, zack and cody, family guy och nu simpsons. Jag kollar faktist inte ens på det utan måste bara ha det på för annars kan jag inte somna. Plus att jag nästan varje morgon och kväll spelar typ mario eller harpan. Det är ju skit tråkigt egentligen för jag kommer aldrig längre än till bana 2 på mario eller slår mitt rekord på harpan.

Nu laddar jag ner alla nirvanas album hejdå

2008-11-09
 20:33:28

Lite mer MMM i livet!

nu är det söndag som alla observanta antagligen märkt. Vilket smart ord jag fick in i den meningen !

Helgen har varit Emma-helg till 97%. Först var den ut på stan med Emma,så kan man väl kalla det hähä. Var väldigt trött som alltid, vi käkade iallafall kinamat. Lördag var det kalas för Emma och jag la ner hela min själ i att vara barnvänlig. Och även pschylog en liten stund. Kom hem efter mycket kakor och smörgåstårta och tänkte, varför inte äta lite taco !? men sen gick jag och kollade på film.

Och idag har jag städat hos emmas granne och varit ute och gått. Resten av dagen spenderades framför tv:n först kollade jag in Harry Potter jag är typ lite kär i han. Han räddar Cedric och vill även dela priset med han men det var ju inte så smart för då blev han istället mördad, lite synd. Nu har jag kollat på en massa skit program fast parlamentet börja nu.
Har bakat dumlekakor också.

Ska ta en clementin hejhej
2008-11-07
 07:41:55

äh.

äh .

♥♥
asd
2008-11-05
 17:54:24

fivehundredtwetyfivethousandsixhundredminutes

Jag fryser väldig mycket ! det är verkligen inte varmt i mitt rum, men jag kan ju gå upp fast jag orkar inte.

Vad mycket jag har och skriva tycker jag ? nej men jag är trött och mår inte så bra men det blir bättre :) Idag har jag varit i skolan som bestod av bild, körsång, engelska och idrott. Plus lång rast med gräddbullar och de bästa i klassen <3

Engelskan var rolig, vi ska "hålla ett tal" och ämnet är: "how to.." så man kan välja vad som helst typ how to look beautiful eller how to make lemonade:P O ja man får även demonstrera hur man gör också haha. 
 
Nej nu ropa min mamma det var mat så jag får väl gå och äta. pusshejj

halloween
Från halloweenfesten