2011-08-25
 20:04:46

Inte vackrast i världen

Nämen om man skulle ta och skriva lite, det var ju en vecka sen nu. Inte mycket spännande har hänt sen dess egentligen. Jag har jobbat denna veckan med. Själv, det har varit lite ensamt men jag har iallafall haft tid att dagdrömma om diverse saker som inte kommer att inträffa. Typ att Oskar Linnros ska komma och hämta mig på Trelleborg AB för han hört att jag är sjukt cool och vill nu gifta sig med mig. Eller kanske inte direkt men så småningom, vi måste ju dejta ett tag först. Dejta. gud vad fult ord.
Oh well.
Tänker avbryta med lite bilder för annars blir det så tråkigt mycket text.
Denna är då från förrförra helgen och har inget med inlägget att göra men vi är ju skitsnygga.

Helgen var väldigt trevlig hur som haver. Började med Malmö i fredags med Johanna och Hugo. Ja.. jag vet inte riktigt vad vi gjorde riktigt men kul var det. Eller jo vi dansade med en tjej som hade kryckor!
Åkte ett jävla pågatåg hem som tog hundratre år och krängde som satan. Det. var. inte. kul.
Johanna på väg till Malmö i fredags.

Vakna upp hemma med ett styck Johanna och vi åt frukost på Sandhem, sedan handlade vi rostbiff och sånt som man gör en lördag förrmiddag/eftermiddag. När vi ätit vår rostbiff blev vi lite stressade för vi skulle vidare till Bjärnum på kaninfest. Mötte Hugo i hässleholm och blev lite sena. Men det var en trevlig fest, kom en jäkla massa människor och jag var lite i chocktillstånd över att det så många människor bor i bjärnum/vittsjö.
Stina och Miranda satt inne med posen i lördags.

Söndagen som kom var också trevlig, trots att Hugo och Johanna hade snarkat hela natten så jag inte kunde sova. Men jag mådde bra dagen efter till skillnad från Hugo som ylade om hur synd det var om honom. Drog till Malmö igen och kollade på Emil Jensen, Billie the vision, Daniel Adams-Ray och Veronica Maggio. Bäst var Emil och Maggio.
Emil i söndags, egentligen vill jag hellre gifta mig med honom än Oskar, men i slutet när han skulle tacka och bocka så visade han lite väl mycket när han sträckte upp händerna i luften och hans tröja lyftes en aning. Det var inte vackert.

Snart är det helg igen och då blir det Malmö på fredag och T-baren på lördag, för enligt Sandra så kommer även folk under 20 in. Men vi får väl se. Och jag har även bestämt att vi (och med vi menar jag Johanna och jag) ska åka inlines någon gång på lördagen. Just det jag ska även hem till mamma och äta kräfter på lördag.. Hur ska jag få in allt det?
Nästa vecka är jag arbetslös. Eller arbetsmarknadsforskare.
Avslutar med en bild från igår då jag och min syster testade åka inlines, det gick inte jättebra, jag trillade och slog mitt knä, sen upptäcke vi att vi var tvungna att åka ner från en backe och det gick lite för fort så vi åkte liksom sicksack in i grannarnas buskar för att inte ramla. Det gick sådär
Syster som jag inte sett på en månad.
2011-08-17
 21:30:53

Kapitulera

Jag har börjat jobba igen. Jag trodde det skulle vara som sist, men när jag och Rebecca kommer dit så inser vi är helt själva och har hela ansvaret över vecklingen själva. Alltså bättre förklarat än så blir det inte.
Men det går bra, vi har mycket att göra och eftersom Tanas är sjukskriven så har jag jobb nästa vecka också.
Dock är jag trött som sören. Mina fötter gör ont och min rygg och nacke är inte som förrut.
Förresten så kollar jag på scrubs och en av patienterna hade cellulitis. Så jag ville veta vade det var och googlade det.
Gör inte det.
Såhär galen kan man bli då
Och såhär ser mitt rum ut.. om någon ville veta det. Fast det är inte rött någonstans
det är lila isf.
2011-08-13
 12:56:41

Helg

Åhja, det är helg igen. Sitter hemma hos Johanna och lyssnar på backstreet boys. Igår var det kalas här, det var ytterst kul. Idag ska vi på 20års partaj. Sen när började mina vänner fylla 20 liksom? Känns inte okej att jag är så  gammal. Och inte ska jag börja skolan igen. Konstigt är det.

Nästa vecka ska jag jobba igen. Kul. Tur att jag har nästa helg att se fram emot. Då är det mer fest, i bjärnum denna gången och sedan blirre en hel dag i Malmö på söndagen med ölande, emil jensen, billie the vision, daniel adams-ray MEN framför allt Veronica Maggio!!

2011-08-10
 12:10:19

Trevlig morgon

Jag fick en trevlig överraskning nyss. Pappa sa till mig igår att jag var tvungen att plocka undan alla mina grejer som står överallt i hela huset då städfirman kommer imorgon. Det betydde att jag var tvungen att ställa mina presenter från studenten någon annanstans än i hallen där dem stått sedan jag fick dem (det jag inte kunde ha någon användning förtillfälligt det vill säga) Så medans jag lägger alla presenter i en kasse och lägger undan korten hittar jag ett presentkort på kicks.
Och det roliga är att jag har haft en svag aning om att jag fått ett presentkort därifrån, men eftersom jag var ganska onykter när jag öppnade presenterna och inte hittat det förrän nu så har jag trott att jag bara drömt att jag fått ett. Så det var ytterst spännande. Ungefär som när jag hittade min sån vin-termos som jag fick utav Erik och Sigrid, fylld med vin. Inget minne av det heller. Bra dag, studenten alltså. Borde egentligen kanske öppnat presenterna dagen efter.
Nu ska jag fortsätta med undan plockandet.
2011-08-07
 17:02:14

åh rubrik med

åh ångesten idag är inte att leka med. MMmm typ så kul man hade dagen innan, så dåligt mår dagen efter. Har redan avlagt alla mina traditionella löften you know, bli en bättre människa, aldrig mer dricka and so on.
Men ska gömma mig under täcket nu. Busy day today.
Känner hur internationellt detta inlägg är, med alla engelska..ord.
2011-08-04
 22:16:26

wow

Kolla vad jag hittade när jag ville ta reda på mitt mobilnr (som jag måste lära mig).


En skitsnygg bild från idolkön för ett eller två år sedan. mmmmm gött med singelannonsen ovanför
2011-08-02
 20:44:45

Tillbaka till verkligheten

Ja egentligen är jag för trött för att blogga någonting. Men gör jag inte det nu kommer det helt enkelt aldrig bli av. Och det vill jag ju inte utsätta mina sjukt många läsare för. Neeeej.
Jag kom hem från Alanya i söndags och försöker fortfarande ta igen en veckas sömn. Det är därför jag är så trött. Men det var definitivt värt det för hur jävla kul har inte Alanya veckan varit? Jag menar förra året var jag på Kreta och trodde aldrig att jag skulle ha lika kul som jag hade haft där. Men ack så fel jag hade.
Jag vill inte gå in på några detaljer kan väl säga lite sådär klischit (?) "What happens in Alanya stays in Alanya"
Dessa två dagarna som gått sen jag kom hem har jag legat på stranden och försökt hålla kvar brännan. Imorgon blir det Malmö, och till helgen blir det besök från mina släktingar från stockholm och sedan avslutning på M&M på lördag.
Så förhoppningsvis överlever jag denna veckan utan några större ångest attacker över att vara hemma igen.