2010-12-18
 22:39:27

18 december

Okej. Då vart det lördag kväll igen. Och ikväll gör jag ingenting. Är fortfarande trött sen igår. Blev en spontan utekväll, en mycket lyckad sådan. Happ, annars vad har jag mer gjort i veckan?

Jag har slaviskt följt musikhjälpen på alla möjliga sätt, från ipaden till tvn till datorn till mobilen. Nyss spelade dem den mest konstiga önskade låten under hela veckan. Den hette "En slemmig torsk" av ksmb tror jag det var. Inte jättebra.

Det är typ det jag har gjort. Dem är uppe i 8,2 miljoner nu. det är ganska imponerande
2010-12-13
 18:36:32

Hemska dag

Ingen kul dag i skolan idag, fick jättemycket skäll från den hemska svenska läraren. Sedan var det ett hemskt lucia framträdande av ettorna, man skämdes nästan lite själv. Äcklig mat i matsalen och sedan avslutningsvis naturkunskap, som var det enda som inte var skitjobbigt, för vi hade typ bara en timmes lektion och det var på naturum, men vid det laget hade jag en så fruktansvärd huvudvärk så jag kunde knappt ha ögona öppna. Åkte hem käkade alvedon, hade ångest inför svenskan. Isac eldade lite i huset. Men sedan fick jag äntligen en idé till svenskaarbetet, och en bra dessutom.

Helgen har varit bra, utgång i fredags, lördag åkte vi till Louise som fyllt 18 och igår körde jag och Sally till Novalund och handlade julklappar. Är sjukt stolt över att jag lyckades hitta dit, utan någon gps.

Längtar så fruktansvärt mycket efter lovet nu, det kan verkligen behövas.

2010-12-08
 16:47:02

hejsan

Är så väldigt trött, har varit ett par tuffa dagar. Rep till julgalan i måndags och i tisdags då julgalan även ägde rum. Den blev verkligen superbra. Men idag var jag helt slut i kroppen och då skulle jag även ha mina två terminsuppspel som jag trodde skulle gå åt helvete. Men det gick över förväntan, både gitarren och sången, fick mycket beröm på sången och Göran började till och med gråta.

Ikväll ska jag hem till feffsan och fira hennes födelsedag och till helgen blir det äntligen utgång och julklappshandlande med min syster. Har även bjudit in mig själv till Johanna på lördag för att spela wii och sjunga singstar haha.

Förresten Miranda och Jenny ni tog ju massa bilder från julgalan, kan ni inte kanske skicka dem till mig eller lägga upp dem på fb ?


2010-12-04
 13:15:02

4 december

Jag gjorde precis något busigt.

Jag drack upp den sista mjölken, och ställde sedan tillbaka den tomma förpackningen i kylskåpet. Bara för jag inte orkade slänga den.

Igår var det egentligen planerat utgång med Johanna, Sandra och Rebecca. Men med min ofantliga tur lyckas jag pricka in rätt dag att bli "engångimånadensjuk" Så jag är lite bitter över det. Och igår när mamma hämtade mig sa hon att det inte var klädsammt att vara bitter som artonåring. Men jag skojar mest, jag är inte egentligen bitter.

Idag ska jag vara fyllechaffis. Åt mina föräldrar. Yesssss
Fast jag tycker det är roligt att köra.

En annan sak som jag oroar mig över är terminsuppspelen nästa vecka. Det kommer gå åt helvete med tanke på hur lite gitarr jag spelat denna terminen och inte har jag övat avista särskilt mycket. Kul, tur jag ändå inte ska tenta.

Och grattis till Stina som vann en lussekatt i min superseriösa räkna mys-i-inlägget tävling. Du får den på måndag. Och jag såg ditt inlägg du skrivit om oss. Jag gillar det