2010-03-25
 20:20:43

25 mars

Är hemma från en lång och jobbig dag. Först esv kl 08 i morse sen sånglektion, körlektion, svenska, lunch och sedan scmu i 8 timmar men jag och med kompisarnas hjälp finslipade på det sista av manuset.. ja det låter som att vi inte kommit någonstans när vi inte ens har haft manuset klart men, det mesta har faktiskt gått bra....

Iaf så har jag under denna dagen blivit av (eller blivit bestulen) med min plånbok och jag är mycket ledsen, för jag orkar inte hålla på att fixa med det nu. Men jag hoppas den dyker upp !

2010-03-22
 21:40:41

snart är man vuxen..

Iallafall myndig, på gott och ont. Nu måste jag ju börja tänka :o

Shitmanhattan..

Funderar lite över quiditch, alltså spelet är ju slut när sökaren fångat kvicken och då får man även 150 poäng. Men sen får man även poäng om man får in en klonk i målet .. Men varför skulle då en sökare vilja fånga kvicken om detta laget ligger under och vet att man inte kan vinna ändå... äshhh skitsamma. Jag är trött.

Puss och kram vi hörs när jag blivit vuxen

2010-03-18
 20:17:03

lite information

Det är ju så att vi har en musikalföreställning den 30/3 och 31/3. Det är en tisdag och en onsdag, kl.19 på tisdag och på onsdag om jag inte har fel för mig, 
Det är även en skolföreställning på onsdag kl. 13.00 den är gratis

Iallafall så på facebook så står det att man kan köpa biljetter på domus, men detta är helt fel. Utan det är b.la jag som sälja och man kan även köpa biljetter en timme innan föreställningen, på plats alltså i konserthuset..


Nåväl jag tror detta är rätt, så vill ni ha biljett får ni smsa mig eller kontakta mig på annat sätt. Nu ska jag packa lite grejer inför imon
2010-03-14
 13:10:39

hej sverige

Jag är irriterad för att vi skickade vidare Anna till eurovision, det är bra röstat (Y) nu kommer vi förlora och som Jenny sa inte få vara med nästa år..

Men så är det alltid svenska folket verkar ha musiksmaken i röven... Jag menar förra året ? Vad fan var det ?  nån jävla opera Och 2008, charlotte perrelli? verkligen ?

Jaja varje år blir jag lika besviken och arg och bestämmer mig för att inte titta, men lyckas alltid göra det ändå.

Jaja jag hoppas att Sverige förlorar, vi förtjänar det
2010-03-10
 21:21:26

morsning

Jag kände att jag var tvungen att skriva något, för jag fick så dåligt samvete för att jag aldrig skriver..

Jag ska egentligen skriva en låt till scmun imorgon men jag är värdelös på det, dessvärre verkar det som att om jag inte skriver en låt så får jag sämre betyg.. mycket konstigt för alla är ju bra på olika saker och det var inte därför jag valde scmu, just nu vet jag inte varför jag valde det. Men ja det kommer nog bli bra i slutändan även om det känns mörkt just nu.

Hugo har går lös i Nyköping, jag är rädd att han ska gå vilse eller något. I helgen ska jag fan bara vila och ta det lugnt har inte gjort det på år och dagar. Måste dock städa nedervåningen.

Jag och Jojjan tränade idag, synd att hon inte kan gå på spinningen mer för hennes knän klara inte det.

Nu ska jag kolla på gossip girl.

1 vecka och 6 dagar kvar tills min artonårsdag
2010-03-04
 21:05:31

fullt upp

Hejsan, tjena.

Jag har en massa att göra så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt, därför bloggar jag inte så mycket heller.

Fast denna veckan har jag varit duktig, gjort ett matteprov (som gick ganska bra), skrivit mitt svenska arbete, jobbat med musikalen och ändå har jag hunnit träna.

Imorgon bär det av till Lund, ska bli en fin helg med spa och kalas.

Jag har en massa spännande bilder på läppar som vi tagit efter använt mitt plump-läppglans




mina


beccys


mirris


johannas