2010-06-23
 20:36:47

Hej från en glad olivia

Fast jag är även lite besviken. Jag har precis fått mina betyg och dem är skitbra. Men jag har bara fått G i gemu och ensamble. Jag tycker det är konstigt för jag vet att jag är duktig i det, men jag har haft oturen i byte av lärare i båda ämnena. Först i ensamblen i ettan hade vi sångensamble med en lärare och sen i tvåan har jag varit med i en pikensamble (olika instrument) Och där bytte vi lärare två gånger. Så det känns som att de bara har satt G på mig bara för att de inte vet vem ska bedöma eller vad de ska bedöma. Så, så är det. Men annars är jag nöjd.

Nu kom Isac hem från golfträning haha, åtta år och spelar nu golf. Han kommer bli gubbe innan han fyllt 10

2010-06-22
 08:21:08

22 juni

Jag har en konstig oro i magen. Och mina ögon är helt fucked up, fast just nu är det inte så farligt..

Idag ska jag träffa Stina och Miranda i stan. höhö mysigt. Hoppas det blir varmt idag.

Sen sist jag skrev har jag mest varit med Hugo, han hade grillfest i trädgården och hans föräldrar blev skitsura, ansåg att vi inte hade städat, fast jag plockade undan allt i trädgården och diskade. Nåväl de kändes som de mest klagade bara för att liksom.

Nu ska jag kolla på trueblood säsong 3!!!
2010-06-18
 10:53:02

18 juni

Nu sitter jag hemma hos Hugo och vi ska snart dra in till centrum. För Hugo ska köpa en ram. Och sen ska Hugo ha grillfest. Fick reda på det för en timme sen typ, haha. Nej jag har inte så mycket att säga egentligen. Jag måste klä på mig nu tror jag.
2010-06-15
 10:02:17

15 juni

Just nu regnar det. Roligt. Ska det någonsin bli riktigt sommar väder?
Känns som om jag skrivit detta innan, har jag det ? update, jag såg att jag skrivit ungefär samma sak i förra inlägget.

Nåväl igår fyllde Sally år, först fick hon presenter på morgonen sen åkte hon och jag in till stan och köpte presenter till andra. Och på kvällen var vi på rose garden och käkade hela familjen.

Idag kommer Hugo hem !!!!!!!!!!!!! jag hoppas han har present till mig, för man åker inte iväg två veckor till Usa utan att köpa present till mig. Det är en lag.

Förresten så undrar jag hur det blir i midsommar, tjejer? För jag vill veta om vi ska göra något annars så bokar jag in något annat där.

pusshaj
2010-06-12
 22:55:40

hej sommar.. eller ?

Ja man undrar ju om det ska bli sommar på riktigt någon gång. Det regnar ju bara hela tiden.

Igår hade vi först avslutning. Och första avslutning var för ettorna. Det var inte särkilt roligt, det var en tråkig publik. Sedan var det tvåorna. Det var bättre, de vet hur en c4-publik ska låta. Sedan var det dags för studenterna.
Helt galet. Vi började med summer of 69 och alla bara sjöng med. Sedan under den ryska låten sprang alla musiktreorna upp på scenen och dansade med, skitskoj. Under vår andra låt 99 red ballons så släppte de ner en massa ballonger på treorna, vilket vi inte hade någon aning om, men det var kul. Under sista låten där vi alla sjöng den blomstertid nu kommer, stod flera av treorna och grät. Så det var lite ledsamt, speciellt när jag insåg att det är vi nästa år som kommer stå där.

Sedan åt vi tjejer på martini och efter det åkte jag hem för att i samlad trupp (min familj) åka till Viktors student :) Vi åt god mat men sedan var det dags att åka vidare till nästa student, Henrik. Jag var inte där så länge utan jag åkte hem till Rebecca för att spendera resten av kvällen där. Det var trevligt det med även om jag var skittrött under hela kvällen.

Idag vaknade jag hemma hos beccan, käkade frukost och åkte hem. Det blev buss istället för tåg, vilket var tortyr för någon idiot hade sprutat jättemycket parfym eller hårspray på sig så det stank i hela bussen så jag var beredd att spy under hela färden.

Kom till Kristianstad köpte present till Sally och åkte hem. Har inte gjort så mycket mer än det idag.

Det var ett långt inlägg. Det kommer inte bli en vana. Men nu ska jag ta av mig strumporna för det är sjukt skönt att göra på kvällen.

Hejhej
2010-06-10
 22:29:11

Snart sommarlov.

Egentligen så bör jag gå och lägga mig nu, för imorgon har jag treföreställning var av jag ska vara med två gånger på varje föreställning. Och sen hade jag tänkt hinna med tre studenter.

Men jag tänkte först föna mitt hår och platta det, eller göra något annat skoj med det... och måla naglarna

Och så ville jag vissa min solglasögon-samling

här är den.


Jag samlar egentligen inte på dem, jag vet inte hur det har blivit så många..Men de längst fram är det nyaste köpet. Dem är också coolast.

Förresten i sommar ska jag förrutom jobba med arken, även jobba på barnens salonger. Det föreställningar som mest är till för barnen under kristianstaddagarna, men jag tycker alla borde komma och kolla ändå. Det kommer bli skitroligt.


Godnatt

2010-06-09
 07:12:30

...

Insåg att jag skrivit genrep i tidigare blogginlägg.. det var dumt. För det hade vi verkligen inte. Ett vanligt rep bara
2010-06-08
 22:10:03

8 juni

Är snart slut. Och jag har bitit sönder hela mitt finger. Det gör fruktansvärt ont. Jag stoppade fingret i mitt iskalla drickvatten, inte så smart kanske men det var skönt. Dock måste jag gå och hämta ett nytt vattenglas.
Nää.. vem ville det egentligen?

Idag har det varit karnival för treorna där vi spelade samba. Det gillades. Sen hade jag körlektion och sen hade vi genrep för musikalen.

Om jag inte nämnt det så ska vi sätta upp vårt scmu-projekt Arken igen. Så ni som inte sett den har nu chansen. Än så länge vet jag inte vart man kan köpa biljetter, men man kan i allafall köpa av mig..

Och sen har jag inte gjort något mer... jag är skittrött, och tydligen lite hungrig kände jag nu. Nej men jag sov jätte dåligt inatt.  

godnatt.
2010-06-06
 16:57:06

6 juni

Hej hej hej

Jag loggade precis in på min hotmail för att se om Hugo hade svarat på mitt mejl, men det hade han inte. Istället fick jag en överraskning. Nämligen så har Jonas hassen Khemiri svarat på mitt, Feffs, Mirandas och Sandras mejl.

Vi skrev detta till honom

Hej vi läste din bok i skolan, Montecore en unik tiger. Vi gillade den väldigt mycket, men vi undrar ett par saker. Hur självbiografisk är boken? Har du liknande erfarenheter som pojken i boken? Hur fick du idéen till boken?

Kommer det en ny bok snart? Det ser vi fram emot i så fall.

Vi ser fram emot ditt svar, tack på förhand.

MVH
Olivia, Felicia, Miranda och Sandra.

Och han svarade

Hej askul att ni gillade boken! Tyvärr kan jag inte svara på exakt hur mkt som är självbiografiskt för jag vet inte själv. Fakta och fiktion flyter ihop och det är nog det som boken handlar om också. Jag säger som Pacino i Scarface. I always tell the truth. Even when I lie. Jag hoppas också på en ny bok snart men ingen aning om det blir någon.

Allt gott från Berlin,
Jonas

Om ni inte känner igen hans namn så kanske ni känner till ett öga rött som han också skrivit. Men tja.. svaret måste jag säga, är jag inte så nöjd med. Men men, man tar vad man får.

2010-06-04
 22:32:18

3 juni

Fredagen är slut. Jag har bränt mig på axlarna. Men jag hoppas ändå på fint väder imorgon så jag kan ligga på balkongen och sola. Funderade på att åka in till stan imorgon men har ingen ork antagligen. Nyss var jag ute och gick en timme känner mig ganska stolt. Det var väldigt skönt måste jag säga. Men nu blev jag sugen på popcorn... undrar om vi har det hemma

Bilder från igår när vi satt i parken



Snygga som få

2010-06-02
 10:23:27

2 juni

Nu är det Juni, och det är sol och ska bli 22 grader idag. Jag har bara en lektion idag, eller om det nu är lekion, vi skulle typ bara lämna in våra böcker. Sedan har jag körlektion. Jag borde verkligen läsa lite i min körbok.

Jag har chattat med Hugo sedan halv nio i morse. Klockan var halv tolv hos han då. Jag saknar han så mycket. Snart ska jag skriva klart mitt andra naturkunskapsarbete. Ska bli skönt att ha det klart. Och jag hade behövt städa mitt rum, ja menar kolla som här ser ut....





Fint ere.. nu spelas en dansk låt på radion...

Förresten här är en bild på all vår packning jag och Beccy hade med oss till Siesta