2011-10-19
 21:59:57

Hejdå kanske

Jag byter blogg nu. För att testa lite. Jag har två problem att lösa först.
Hur kommenterar man? Kan man?
Se statistik? (Fast jag har hittat en sida där man lägger in en kod på htmlgrejen så det har jag gjort nu. Får hoppas det funkar bara.
Men här är den nya adressen www.OliviaPe.tumblr.com
hejhej
2011-10-17
 21:54:29

Så var det dags igen

Jag ville mest visa hur otroligt charmig jag är när jag äter glass, kolla!
För att inte tala om Erik, ett riktigt charmtroll.
När jag ändå är här inne och skriver kan jag tala om vad som hände i helgen!
Jobbade i fredags och sedan blev det utgång med mina fina vänner.
Det var väl inte världens roligaste kväll, då Depå är, ja.. ganska tråkigt.
Sedan var det bara upp och jobba hela lördagen också, men det var faktiskt väldigt kul! När vi slutat bestämde vi oss för att göra som greasegänget å dricka lite uppe i personalrummet, för att sedan gå ut. O'learys denna gången. Härlig stämning bland trevliga människor!
En jätterolig kväll blev det och jag måste säga att det är ganska tråkigt att jag inte ska jobba kvar på teatern mer.
I söndags jobbade jag mitt sista pass och trots att jag var ganska bakfull så gick det bra då jag var helt själv i garderoben och det kom mer folk än vad jag trott det skulle göra.
Idag har jag umgåtts med Johanna och jag fick en fin avskedspresent av henne. Fick även en ny tandkräm av mamma. Wiho nu kan jag borsta tänderna i Stockholm med! Det är inte helt fel.
Jag håller på att byta utseende på bloggen, men det går skitdåligt för jag håller på och somna varje gång jag försöker för det tar så lång tid att få det rätt. Om du nu undrar varför det är en massa löv i typ mitten av bloggen.
2011-10-13
 23:19:37

reminder

Drick inte kaffe på kvällen, då kommer du aldrig somna och du blir kissig hela tiden
2011-10-13
 22:37:56

Detsamma

Hejhejhejhallå. Min syster säger att jag alltid har samma rubrik på mina blogginlägg. Men det ska jag inte låta henne ha rätt om.
Tänkte lite på att jag har varit räddslashnervös för det här med att flytta. För jag lämnar alla mina vänner, min familj, ett jobb och gratis boende.
Men nu kan jag inte vänta tills jag får komma härifrån. Ärligt talat så förstår jag inte ens varför jag har tvivlat. Igår visade Cecilia mig en ny sida på facebook, en skvallersida om människor i den här staden. Alltså hur patetiskt får det bli? Räcker det inte med att alla ändå vet vilka alla är? Måste man ha en sida om vad dessa människor gör?
Nä, det fick mig må jävligt illa(samt skratta lite)

Sen ringde pappa mig idag och sa "Hur går det med Stockholm?" Jag svarade bra och då säger han något i stil med så du flyttar även om du hade fått ett jobb här, varpå jag inser att jag flyttar inte för att jag har ett jobb i Stockholm. För rent ekonomiskt så hade det varit smartare att stanna i Kristianstad men det är så sjukt ångestframkallande att vara här att inget är värt det.
Jag avskyr inte Kristianstad om det nu skulle verka så. Det är en trevlig stad där jag har träffat hur många fantastiska människor som helst. Men jag är ganska mätt på den och människornas beteende här. Då menar jag inte mina vänner, hade jag kunnat skulle jag packat ner er i en låda märkt "ömtåligt" och tagit med er upp.

Nog om det. Var även och fikade med Huggan idag, eller om det var Hugge han sagt var okej att kalla honom?
Nåväl, han ville väl delvis göra sin flickvän svartsjuk, men det var trevligt att träffa honom. Glad I can help liksom.
Gud jag låter så bitter, får lägga in en bild på mig och visa hur sjukt glad och taggad jag är inför morgondagen!!!
Mitt hår har börjat växa ihop.
Nu blev jag dessutom hungrig. Men mamma går på viktväktarna så det är inte värt att gå upp o hämta kvällsmaten de åt medans jag var i stan. Igår åt vi en slajmgulgrön fisksoppa med svamp i tillsammans med tomatris. Det var delish. Nä.
Ska sluta skriva nu och publicera det snabbt som fan innan jag hinner ångra mig. Vet inte hur många inlägg jag skrivit och sedan inte publicerat.
2011-10-12
 23:00:44

Ord och flera visor

Min kropp vill inte mer nu för denna dagen. Är trött som bara den. Har till största delen av dagen försökt packa ner mina grejer och sortera bort det som är skräp. Alltid lika kul att se vad man har för något i rummet. Förra gången jag sorterade hittade jag sex tejprullar. Denna gången hittade jag sex tändare och sex jojokort. Ja jag gillar tydligen att samla saker i antalet sex. sex. Nu har jag fått med det ordet sex gånger i denna text.
Jag är imponerad av mig själv.
Denna veckan är en fika-med-såmångasommöjligt-innan-man-flyttar vecka. Jag träffade Viktor igår, idag Sophia och Cecilia och imorgon blir det Hugo. Sen är det fredag!!! Sista utgången innan jag lämnar Skåne. Det enda jobbiga är att jag måste jobba innan, så jag slutar inte förrän 22.00.
Det är kaos på mitt rum just nu, har tagit mig en vecka att bara lägga ner lite grejer i en och en halv kartong.
Så jag flyttar till Stockholm nästa vecka. NU har jag skrivit det här på bloggen så nästa gång någon säger "Va ska du flytta till stockholm, det har du inte sagt" så kan jag iallafall säga "men det skrev jag ju på min blogg" Så får de dåligt samvete för inte läst min blogg, så slipper jag ha det för inte sagt det till någon. Fast jag egentligen vet att det inte är så många som läser min blogg. Men ändå.
Jag borde sova nu. Ska trots allt fortsätta packa imorgon. Och just det dammsuga ovanvåningen. Sen träffa Hugo. Busy day.
Godnaatt
2011-10-09
 21:02:15

Hejhejhallå

Trots att jag har asont i min rygg idag har jag haft en förvånandsvärt trevlig söndag. Jag har färgat och klippt mitt hår. Nu är det väldigt rött och inte en aning kortare. Sen har jag jobbat, gick utomordentligt och jag satt och kolla på andra akten av grease så tiden gick fort. Kom hem och åt en fin middag med min mysiga familj som jag snart ska lämna.
Hehe och när jag och min syster satt i köket så skulle hon pussa mig på kinden och samtidigt som hon gör det så vänder jag mig mot henne, så hon pussade mig på munnen, haha det var kul.
Eller ja.
Nu dricker jag mitt sjukt goda te som jag inhandlade med Mimmi i Stockholm och funderar lite på att alla mina statusuppdateringen på fb handlar numera nästan bara om mina syskon.