2009-04-30
 07:44:12

valborg

Jag är glad idag, anledningen är mycket liten. Jag ska ta på mig mina nya linser. Haha det är inget specielt med dom egentligen bara att dom är mycket starkare så nu kommer jag få supersyn.

Och just det, de är ju valborg idag som jag ska fira med vännerna i Åhus. Fast vi har ingen aning vart i Åhus det är någonstans.

Nu är det iallafall skola om 2 h och jag måste ta bussen en timme innan. Jobbigt Vem sätter en lektion 09.50  ? puckon

Förresten har jag jävlig mycket träningsvärk, så jag kan knappt gå
2009-04-28
 20:19:32

MAXIMAL

Maximal otur idag. Eller ja det var en bra dag till början då vi grillade med några från klassen, men sen gick det bara utför. Jag Miranda och Feffan ska cykla till nånstans, där feffs ska ta en spruta. Så först så tappar Miranda sin mobil på vägen och den går i 5 delar! När jag ska böja mig ner för att ta upp den så spräcks kjolen (det lät snuskigt) Efter det så svimmar feffs pga av sprutan, när vi  sen går ner för trappan så ramlar jag och slår huvudet i stenvägen.


Men trevligt ändå älskar er
2009-04-27
 20:36:48

ont i ögonen

Jag har varit i skolan, hemma hos feffs, ätit, duschat, fönat håret (så nu ligger min lugg jätte konstigt.)

Jag har inte, tränat, fått jobb hos kommunen eller städat.

Vad ska jag då göra åt det, jo  imon ska jag både träna och städa direkt efter vi grillat med klassen. Och åt sommarjobbet hos kommunen behöver jag inte göra något åt för jag har redan ett jobb. så det så

Nu ska jag äta en clementin och kolla på Barbapapa.

Oh förreten dagens fråga lyder, vad är olivmjölk ? det står nämligen att vår duschkräm innehåller det och jag tycker det låter lite snuskigt. Olivmjölk raow



Så här snygga bilder kan man ta på museumet i staden, jag ser nästan mer psykad ut på de vanliga bilderna
2009-04-25
 01:45:52

trevligt

Så kvällen (observera fredagkväll) visade sig bli ganska bra =) Först in till stan med Johannes och Oliver gick till magazinet för att gå på Music to Africa, det var inte så jätte bra i början så vi gick och käkade istället. Sen när vi kom tillbaka igen var det dags för överste padda att spela, mycket bra var dom. Efter det stannade vi ett litet tag till innan vi gick till bussen för att åka hemåt, gick direkt från bussen hem till Marcus där även Ola, Daniel och Martin satt. Kollade på deras gamla videos. Kom nyss därifrån och äter nu mat. Igen. Hej

2009-04-24
 17:08:59

intern

Det är jätte tråkigt att blogga så ni vet. Men ikväll blir det antagligen music to Africa och imorgon blir det modevisning och fest.

Isländska-olivia säger skit jobbigt. Internskämt är bra
2009-04-23
 18:30:21

Hej

Hej ffs, är hos miranda med Rebecca vi ska på musical tror vi. På teatern, nu ska vi gå hejdå

2009-04-20
 20:42:23

ibland är jag smart

Varför har jag inte insett hur bra The hives är förrän nu och hur elaka pojkar är. Seriöst ni borde skjutas allihopa.

Sally syster jag älskar dig.

Så här kommer lite bilder på vad jag vill säga idag, hur ointressant ni än tycker det är



typ
2009-04-19
 19:54:09

mja

ja folk är inte alltid som man tänkt sig och det har jag nu fått bevisat.
 Positivt i vissa fall andra inte

Och jag ska nu bli kung-fu-olivia
2009-04-17
 18:30:34

hej fredag

Ja va bra nu vet jag alltså vuxna sjunger med till musiken när dom åker själva.
Själv sjunger jag alltid med vare sig det är musik på eller inte. Hela tiden ungefär. Ja så det här med parkfest.. Ja det blir nog rätt bra, hmm tjaa tydligen har detta smset jag skrev igår och skickade runt till klassen och vänner FORTSATT och gå runt så nu känns det som om hela c4 vet om det haha. Men det blir ju trevligt med mycket randoms folk. Ja jag skrev random, det finns liksom inget bra ord på svenska att ersätta det med.
 
Nu sitter jag här med mitt so arbete. Faktiskt är det tur att jag valt att skriva om ipred för jag tycker det är väldigt intressant. Speciellt hur man ens kan föreslå en sån lag ens. Ännu mer irriterad blir man när man tittar på tv och sen kommer det upp något program med EMD där dom får frågan "Vad tycker du om ipredlagen?" och dom svarar "Bra, hoppas dom nu sätter dit en jävel" Vafan ?!?!?!!? tänker jag då, dom har säkert inte ens en aning om vad lagen handlar om. Puckade människor.

Dagens bilder





ny bild på jenny även om jag tycker den andra var sötare, men jag vill inte hon ska hata
mig för alltid


LYCKA TILL TJEJER IMORGON PÅ IDOL!!!!!!!
2009-04-16
 21:36:04

hej och grattis

Jag har jätte mycket huvudvärk. Men jag har tränat och skrivit ytterst lite på mitt so arbete. woho så imon sitter jag hela dagen och skriver klart det. Rolig fredag. Igår fyllde min pappa år och jag hade namnsdag som också står på jennys blogg. Imorgon ska hon, Rebecca, Johanna Le och La till malmö för att söka till idol på lördag. Lycka till :) Jag hoppar det av 2 anledningar. Förkyld och har anordnat någon form utan parkfest på lördag tsm med Felicia och Miranda så känns som att jag måste vara där.
Jag har även en liten tanke. Sjunger vuxna med till musik när dom kör bil själva? För jag har lite svårt att se Bosse t.ex. sjunga med men har å andra sidan inte svårt att se min pappa sjunga med. Hmm .. ja här är en bild på pappa som fyllde år igår .
2009-04-13
 17:21:11

men ändå

Så jag tror min allergi har blivit värre. Jag nyser hela tiden det kliar överallt och jag kan inte andas normalt. Det värsta är ändå att när gräspollen säsongen drar igång blir det värre. hmm erkänn ni ville veta det. Jag har knappt någon tekning här heller nu vet ni det med.

I morgon börjar skolan igen, vill inte har haft ett jätte bra lov ! men ändå
2009-04-12
 15:35:59

stoppaipred.

Jag har precis börjat med mitt fördjupningsarbete om ipredlagen och detta är min åsikt om den. Den är för det första helt meningslös. tekniskt sätt är den lätt att kringgå och det kommer antagligen var någon som hittar att sätt att göra detta på. Det är en lag som ingen vill ha. Lagen fungerar på det här sättet. Någon med upphovsrätt ex. skivbolag hittar  "tillräckligt" med bevis för att fildelning (det skulle antagligen räcka med en skärmbild som är enkel att skapa med hjälp av den här hemsida)har skett från en viss ip address. Skivbolaget väcker talan mot internet-operatören i domstol. Om då skivbolaget anses ha tillräckligt med bevis för att fildelning från ip addressen har skett tvingas internet-operatören lämna ut information om vem som står bakom ip addressen. Skivbolaget kan sen ta kontakt med personen och kräva pengar.

Lagen har redan funnits i flera andra länder och vad lagen visat är att film/skivbolag som fått denna rättigheten startat en utpressarverksamhet mot vanliga familjer. De får ett namn skickar ett kravbrev där det står t.ex. "betala 20 000 kr annars tar vi dig till domstol". Med denna rättighet har film/skivbolagen större befogenheter att kränka personlig intrigitet än vad den svenska polisen har.J

2009-04-10
 18:37:02

fjuuu

yes jag ska göra något ikväll

2009-04-09
 20:58:03

hej

gud vad jag skrivit mycket då. Nej men snart är ju påsklovet slut :( och då återgår allt till det tråkiga normala. fy va hemskt. Fast då kanske jag skriver mer. hähä Idag har jag varit i Malmö med Emma och vi har shoppat som det heter. Jag har nog bränt alla mina pengar, och ja det var runt 4000 kr. Men jävligt nöjd är jag. Pengar kommer alltid tillbaka på något sätt. Jag har även fått en present från min moster som kommit ner från Stockholm.


Miranda kontakta mig på något sätt angående imorgon. puss
2009-04-07
 03:23:51

godkvällgodmorgon

Nu gick precis Daniel, Ola och Marcus hem. Och jag är hungrig och väldigt trött. Imorgon blir det Emma och senare fest :)

puss
2009-04-06
 22:27:28

sicksick

Det går inte att ladda ner barbapapa, det går inte !!! VHAT DA FUK  jag är ledsen. men mest irriterad. HELVETE 


häähä nej inte då

2009-04-05
 21:03:40

hejkväll

Jag har gjort absolut ingen nytta idag, men imon ska jag träffa Alicia =) Vi ska vara ascoola och åka inlines. Frrraw
Nu en till bild


mjaa snygga är vi nog.

2009-04-05
 12:52:05

december är det inte

Men det är april. hähä, jag gör ingenting. Nej jag ska faktist skriva på mitt fördjupningsarbete som jag inte ens har börjat på. Det spelar nog ingen roll om det är lov eller inte söndagar är alltid skit tråkiga. Mja. Jag laddar ner trots ipredlagen, barbapapa. Känns bra. Hej ha en bra söndag här har ni dagens bild


jag i all min fagerhet för 2 år sedan ungefär.
2009-04-04
 13:30:42

ankisar

Igår var det en mystisk men trevlig kväll som startade med mig, beccs, miranda och feffs. Ju mer tid som gick desto fler människor kom och det hela hade en annorlunda avslutning. Idag har jag haft lite problem med det jag sa vi skulle få problem med MIRANDA! så det finns en risk att det inte blir något. Men vi får hoppas på det bästa !  Nu ska jag iväg igen och jag ska under denna helgen börja med mitt fördjupningsarbete.
2009-04-02
 19:51:29

tivoliparken

Idag var solen framme igen och vi gick till tivoliparken och satte oss, Rebecca visade upp sina talanger, Stina gjorde världens köp på vero moda och Jag o Miranda levde livet. Som alla andra. Plus det låg två ankor i skuggan i gränden mellan jc och ecco skor, mystiskt. Förresten här är en länk som jag tycker ni ska kolla in. Nu ska jag fortsätta lära mig På drift av kent på gitarren.


Beccs


Stina och Miranda


Ankisar