2009-11-28
 14:16:35

Jag ber om ursäkt

Jag vill inte att någon ska döda mig.
Sitter på mitt rum funderar på vad som ska skrivas, lyssnar på melissa horn och hon sjöng precis Vad ska jag skriva. Haha, ironiskt. Nåväl.. Jag var ute och åt igår med pappa och Alex. Det var trevligt trots pappa är som han är, men det går ju inte ändra personer. Saknat Alex, fick reda på att Fanny har dött, sorgset men hon har iallafall frid nu, begravd i gröna husets trädgård. Det var en hund så ni inte missuppfattar det. Känner mig lite nertyngd med alla dåliga nyheter jag fått höra denna veckan.
Ska dock övningsköra så snart mamma kommer hem och sen bär det av hem till Jenny för våran numera årliga julhelg.
Här luktar brännt och Sally ropar att jag ska ta min kofta så hejdå så länge
2009-11-25
 19:10:41

nu

döda mig nu, snälla

2009-11-21
 12:57:12

Hej

Jag och Hugo har varit tillsammans i fyra månader nu, eller egentligen var det igår men iallafall. Jag älskar han
2009-11-18
 16:18:23

aldrig i livet

Jag sitter och kollar på project runaway och Bosse kommer hem och Isac påstår han är "sjuk". Fan tillochmed jag är sjukare än han. Iaf fick jag ju såklart inte kolla på tv där längre eftersom han var så fruktansvärt dålig. Och ja jag vet när Isac är sjuk och när han bara fejkar. För när han fejkar så är han helt pigg på att glo på tecknat och säger med all försiktighet "Jag kan nog fika lite iallafall trots han mådde illa." Men det är alltid andra regler för Isac när bara Bosse är hemma.
2009-11-18
 15:36:35

hej och god eftermiddag

Jag sitter här och äter en varm macka. Igår var det en lång dag med öppethus och allt men det gick bra. Jag är så trött och jag har inte alls lust att plugga nu trots att vi har sjukt mycket att göra tills nästa vecka.
2009-11-16
 20:58:22

wooohpa

Jag hittade väldigt söta bilder på min mobil och jag vet alla vill se. =)


Sötis beccan


Jenny på vår skånetrip


Grillning med klassen i våras


Antreski annonserade vid mitt jordgubbsstånd


Mippan var glad under kristianstaddagarna


Hugo i väntan på bussen när vi varit på tosslilla


Cykling i simrishamn


Snyggisarna i somras
2009-11-16
 19:33:01

19.31

Jag läste precis ut syskon kärlek av katarina von bredow, och jag tyckte faktiskt den var väldigt bra. Och jag blev väldigt ledsen att allt  är så fucked up. Bryr mig inte om att dom var syskon den var fin ändå.
Jag tycker om att läsa, men det kan inte vara bra för mig för det slutar alltid eller oftast med att jag blir ledsen för att livet i böckerna alltid är mycket mer spännande än vad mitt är.
2009-11-15
 19:38:10

Äntligen

Jag har äntligen gjort klart mitt antikarbete så därför kommer här en julsonett vi gjorde i skolan.
Snoret rinner från min näsa
Nu i dessa juletider
Shitmanhattan nu måste jag fräsa
Ni anar inte hur mycket jag lider
Nu har jag köpt alla mina klappar
Tillochmed till mor och far
Till min syster har jag köpt haribonappar
Nu är det dags för den årliga tvätten i mitt badkar
Äntligen är det dagen med stort D
Paketen ligger under vår gran
Jag bjuder på julete
Efter firandet blir det fett med lan
Hej tomtegubbar slå i glasen
Och sparka farsan i asen.
2009-11-14
 20:30:37

Planer

Jag hade planer på att städa nedervåningen, men än så länge har jag inte gjort det. Men lördagen är ju inte slut än. Jag har däremot sovit väldigt mycket, varit och handlat, sen sysslat med ansiktsmålning halva kvällen.
Jag är inte så jätte bra på det men mamma var desto bättre.
Det blev riktigt tjusigt. Nu är jag redo att röja på stan som det heter
Den här gjorde becci på mig i sommras
Och på bläcki blev det en vacker nyckelpiga
2009-11-14
 10:02:48

GDMNIG

Lite sugen på frukost är jag. Rebecca är här också, hmm har inte något mer att säga tror jag. I'll be back
Titta, min älskling från Siesta.
2009-11-12
 18:22:04

Jamen ååkej

Jag var på jätte bra humör tills jag kom hem. Mamma hon ska visa någon poäng så hon har slutat laga mat och vi får äta äckliga mackor. Ja det är äckligt om man är van vid att äta skitmat i skolan och sen komma hem där man brukar få god lagad mat. Sen frågar jag om jag kan få laga något själv och hon bara "nej, DET SKA JAG HA NÄR JAG LAGAR MAT." Whats up with that? Ska hon eller ska hon inte laga mat. Bestäm dig. öhhhhh.
Så nu får jag svälta..
Hejdå
2009-11-09
 21:06:05

rigt

Kan inte någon kommentera iaf ? Jo Miranda gör det så hon borde få en applåd, men bu på er andra. Jaja jag och Becis har suttit i mitt rum hela dagen och bara spelat och spelat, nu är jag dödstrött.. Vi har spelat gitarr och piano så ni inte tror jag spelat dataspel eller något för nej. Det vill jag inte att ni ska tro. Haha. Nu ska vi snart sova. Bestämmer jag. Imorgon är det ensamble och idrott på schemat. Sedan dans, fett ball som Hugo hade uttryckt det.
Dessutom har min facebook-grupp, datagrund forever fått 3 nya medlemmar applåd.
Nej men allvar hejdå
2009-11-07
 12:06:10

Hej

Jag sitter här hos Hugo och har kollat på idol eftersom jag missade det igår. Jag förstår inte vad Anders snackade om, hon var sjukt jättebra. Älskar den låten. Idag ska vi först in till stan och Hugo ska köpa en bikni till mig, eller ja det är hans mamma som ska betala den.. Haha sjukt mystiskt nej men det är bara för imorgon ska vi till halmstad på ett äventyrbad och dom ville vi skulle följa med men jag har varken pengar eller bikni med mig. Väldigt snällt av henne.
Jag är också väldigt uppskrämd för jag har tagit vaccinet och det är fler som inte tagit det än som har gjort det. Så nu är jag rädd.


Såhär rädd är jag ungefär
2009-11-06
 09:43:57

svar till mirran

Jag gillar att bråka för jag får en adrenalin kick av det. Dock inte det samma sak som att snacka skit bakom någons rygg, men alla gör det så man får bara stå ut med det och inte ta det så allvarligt för oftast handlar det inte om personen ifråga som det snackas om utan mer om den som snacka. Det är möjligt att det bara är jag som förstod det. Nu ska jag strax åka till skolan. Humöret är på topp precis som mitt horoskop. Man tror ju självklart på dom när det står positiva saker.

Efter skolan ska jag fika med syster och mamma sen bär det av till älskling.
2009-11-04
 17:09:34

jag ska erkänna en eller två saker

Först och främst så gillar jag att bråka. Och för det andra är det ganska skönt att ligga nerbäddad halv sjuk pga sprutan. Nej jag vill inte få några allvarliga symtomer från sprutan.
Har hela tiden förskt få ett bråk igång med Hugo men det går fan inte. Värdelöst.
Så nu har jag hamnat i ett dilemma. Att antingen åka hem till Hugo och följa med han hem till hans kompis som har någon minifest. Eller åka hem till Stina och kolla på film och mysa med tjejerna.
Jag vill liksom till Stina men om jag är där måste jag vara i Kristianstad hela helgen vilket suger. Men åker jag till Hugo måste jag gå på den festen där jag inte känner någon men får vara i lund resten av helgen. Plus det är gratis haha. Ja jag tänker på sånt för jag har 40 kr att leva på denna månaden..
2009-11-02
 21:20:13

sitter här

Och borstar tänderna och kollar upp min bilddagbok för att kolla upp vilket datum det är Emma fyller år. Ja jag har glömt det. Men hon läser ändå inte min blogg. Idag har jag åstakommit en massa saker, jag har t.ex. ätit upp mitt nagellack jag målade på igår, bitit så mycket på naglarna att det gör ont. Men några bra saker har jag också gjort idag. Som att skrivit klart min engelska "uppsats", lärt mig något nytt på gitarren, insett att jag inte är så dålig på gitarr trots allt..
Vi ska ta svin-sprutan imon.. jag är rädd.
Har haft ett helt bra lov