2010-08-31
 22:13:49

sitter här och funderar

När jag nyss skrev rubriken så kom jag osökt att tänka på "vi sitter här i venten och spelar lite dota" och att den låter ganska likt "Daddy Dj, just take me to the party.. nannanna nånting" ja .. iallafall jag funderar lite över om Feffs någonsin kommer blogga igen ? tveksamt, jag har också insett att nu när man är singel så bryr jag mig mer över min profilbild på facebook. Och med tanke på facebook så började jag fundera lite över en sak, det var såhär att jag la upp en bild från kreta på mig, hanna, johanna och de tyska killarna, där vi ser sådär lagom glada ut. Och då sa den ena tyska killen till mig att nu kommer han inte få något jobb, han menade på att diverse arbetsgivare skulle gå in och kolla på hans facebook, och frågan är, gör folk verkligen det? Kollar upp folk som dem kanske ska anställa på facebook? Isåfall känner jag mig ganska körd, jag har verkligen inte många charmiga bilder på mig där.

Nåväl jag hade sångläxa till imorgon men som vanligt har jag inte gjort den. Däremot har jag legat på soffan och kollat på fångarna på fortet, idag var det kändisar vs. deras barn och det var ganska uppenbart att föräldrarna lät sina barn vinna. Sånt gillar jag inte.

Oh just det ja! Jag vet vad jag ska rösta på nu i valet, jag gjorde ett test, det stod mellan centerpartiet och miljöpartiet, så jag gick in och läste lite om dem och vad de stod för och vad de ville göra och jag tror att det blir centerpartiet. Ni får tycka vad ni vill, men det får jag också.


Jag gick från den här profilbilden


Till den här profilbilden
2010-08-28
 13:11:20

lördag.

Hej, jag ligger i min säng och har ont i halsen, kan inte prata ordentligt och hostar hela tiden.

Igår var jag i malmö. Åkte dit med Emma och såg Emil Jensen, ja jag har ändrat min åsikt om honom. Han är ganska bra. Men det roligaste var att precis innan Emil skulle spela gick jag och Emma på toa och precis när hon ska sätta sig ner på toan, så tappar hon sin mobil. I toan. hehe.
Efter Emil åkte Emma mot helsingborg och jag mötte upp Johannes, Louise, Oliver, Jonas och Louise kompisar, som jag inte kommer ihåg namnen på.

Under kvällen hände diverse saker, träffade några väldigt fulla lundensare som tyckte 92orna tagit över malmöfestivalen. förlåt antar jag. Dansade till teddybears som var grymt bra. När vi sen väntade på tåget såg Johannes tydligen någon jossa från pang prego och tyckte det var det häftigaste som hänt under hela kvällen.

Tåget som normalt tar 1h 10 min, tog nog sisådär 2 h så var inte hemma förrän halv 4 i morse, och steg upp som vanligt vid 8-snåret. Fast sen somnade jag om.

Nu har jag precis bokat en resa till Holland tillsammans med Johanna och Hanna, så den 23 september försvinner vi en helg och det ska bli skönt.

hajjj
2010-08-26
 07:16:46

morsning

Här sitter jag kvart över 7 på morgonen och tvingar mig äta en banan, egentligen har jag inte lektion förrän 13.00 men jag och jojjsan ska gå och träna nu på morgonen, sen har jag körlektion. Sen kanske vi ska plugga lite teori, men det vet inte johanna om än så vi får väl se vad hon säger.

Alltså jag klarar inte av och äta den här bananen jag får hela tiden uppstötningar för den är så äcklig. Och jag brukar gilla banan, men denna var helt mjölig i konsistensen.. så ... nu vet ni det ...

Annars är allt jävligt bra för tillfället! Skolan är helt okej, har inte så många lektioner, men det jag läser ganska tunga ämnen, plus att jag läser utökad kurs. Men det klarar jag säkerligen av.

men hejdå

haha vad snuskigt det blev med banan-grejen...
2010-08-24
 22:14:53

mjam

Tack för era kommentarer, jag vill bara säga att ni är så fina.
2010-08-23
 17:57:36

hatar att det blir såhär

Hamnade precis i en svacka igen. Kan man ens skriva så? jaja nu gör jag det. Iallafall, så mår jag riktigt jävla skitdåligt just nu, och enligt vetenskapsmän så ska man må lite bättre av att skriva.

Iallafall beror det mest på att jag har pms som fan. Därför blir jag alldeles sentimental och tänker tillbaka på tider som jag just nu vill radera ur mitt minne, fast jag vet att jag kommer uppskatta minnena senare i livet. Men det det är så himla svårt att gå vidare. Och det är min blogg och jag vet att folk tröttnar på att lyssna på mitt gnäll, men här får jag skriva vad jag vill och då är det frivilligt om man vill läsa eller inte.

Jag vet att jag skriver väldigt osammanhängande. Men jag ville bara skriva något, och det känns faktiskt lite bättre nu. Kan vara för jag bytte musik och slutade kolla på gamla bilder.

FDÖDGJHLKJKLGÖGHG. klar.

haha skickade precis ett jävligt osammanhängade mail på engelska. haha jag hade inte fattat vad jag menade ifall jag fått det.. haha det var kul. Nej ni fattar inte.

DET HADE VARIT KUL MED EN KOMMENTAR

nu är jag klar...
2010-08-18
 18:13:23

ohja

Och jag vill mest säga att det är jävligt gött att min facebook inte fungerar, och tydligen verkar det bara vara min också. Ja fb är mitt liv. Nej kanske inte men det är irriterande.

Igår var jag i malmö och idag har jag varit med Moltan, nu ska jag snart äta och imon börjar skolan hurra.

Längtar till helgen för då blir det fest och malmö. Nu har ni sex läsare fått en uppdatering på vad som kommer ske inom de närmsta dagarna. Och just det, jag höll på att skriva ett lång inlägg om kreta resan men blev avbruten, en inlägget finns kvar om jag känner för att fortsätta skriva på det och sen kanske publicera det. Men så länge kan jag säga att det var nog en av de bästa resorna jag gjort. Jävligt trevligt.

humhum. Och jag har blivit skitbra på att lösa korsord.


Uppdatering, såg att jag visst hade åtta läsare wiho
2010-08-16
 21:37:02

hej

Jag söker jobb, vad som helst. Jag kan göra allt och jag lär mig fort. Så känner ni för att anställa mig så vore det vänligt
2010-08-05
 10:02:34

Hejdå Sverige

vi ses om en vecka igen, för nu ska jag till Kreta!

Kommer bli skönt att lämna allt ett tag och få något annat att tänka på.

Iförgår var jag på cirkus med Sally, Emma och Jacob. Det var flera miljoner år sedan jag var på cirkus, så det var lite intressant. De bästa var hundarna.

Och igår träffade jag pappa, och på kvällen var vi på kalas hos Kalle. Det var jättetrevligt att träffa min släkt för jag har inte varit med på ett kalas på jättelänge.

Förresten, haha, jag har tvättat de senaste dagarna för att ha rena kläder att packa ner.. och jag har råkat bleka och krympa en massa kläder. Haha, så igår så fråga min syster mig, "är det här ditt?" Jag svarade "nej jag trodde det var ditt?" Och då ser man hur det går upp för Sally, hon andades så där skithögt och bara, "NEJ DET DÄR VAR MIN GRÖNA TRÖJA" haha, fast jag tyckte den var finare i vitt.

Nåväl, haha jag ska nog inte tvätta mer i framtiden.

Och så har jag blivit lite sex and the city-skadad. Jag har börjat tänka i kolumner. Så avslutar jag alltid tanken med att dra en konstig slutsats. Äsh jag tror bara folk som har sett sex and the city förstår vad jag menar.

Vilket långt inlägg, och då hade jag inte tänkt sluta än. Jo, men först ville jag bara skriva, vad fan har sommaren tagit vägen? Hur kan det redan vara slutet på sommarlovet? Förra sommarlovet kändes mycket längre.

Nej men nu ska jag sluta skriva. HEJDÅ


2010-08-02
 22:25:17

två saker jag irriterar mig på just nu

för er som vill veta.

nummer ett.

Den jäkla gräshoppan eller syrsan som låter utanför mitt fönster, så jag måste stänga mitt fönster och då blir det varmt på mitt rum.

nummer två

Tandkrämer som är aldelles för svaga. Vi har en sådan just nu och man känner sig inte det minsta fräsh i munnen.

Nu är jag klar! Så en annan sak jag tänker på just nu. Bröstvårta låter mycket värre än nipple.
2010-08-02
 18:21:55

wooohohohohoho

Äntligen händer det något roligt, på torsdag ska jag tillsammans med Johanna och Hanna åka till Kreta i en vecka. Det kommer bli skitballt.

Nu ska jag vila mig efter en intensiv helg.