2010-09-29
 16:08:23

ja..

Ja korvöre finns ju också, men då säger man ju det i ett annat sammahang, hur som helst så ville jag mest komma fram till att ordet korvsnittar inte existerar, inte i min värld iaf.

Och jag har väl egentligen inget att blogga om. Min vistelse i holland med Johanna och Hanna var väldigt awesome.

Vi kom dit på torsdagkväll och då gjorde vi inte så mycket mer än att sova. I fredags vandrade vi runt lite i staden pappa bor i och lagade lite mat. På kvällen åkte vi sedan 2 h till Arnhem där vi blev upphämtade av Tijn och Robin som körde oss hem till Tijn, där sedan den andra Robin var och lite senare kom det lite fler av deras kompisar. Det var en väldigt trevlig kväll, men dessvärre somnade vi inte förrän vi fem, så sedan klockan nio när det var dags att åka tillbaka till stationen och hem till pappa igen var vi väldigt trötta.
Sedan var vi inte hemma igen förrän två eftersom tågen var försenade och ja, det blev lite omständigt. Resten av dagen spenderades med en runda i Alkmaar där vi gick runt som zombies i ösregnet. Väl tillbaka i lägenheten somnade vi alla tre i soffan framför ET. Vaknade upp senare på kvällen och då blev det taco. Och vi blev lite piggare efter det och bestämde oss för att gå ut till en bar som låg längre ner på gatan.
Även det var en lyckad kväll, träffade trevliga människor, hamnade på någons födelsedagsfest men vi gick och la oss vid halv två redan för att vara pigg inför Amsterdam!

Så Amsterdam var även det väldigt kul. Vi var inne på the dungeon, kollade i affärer, åt på kfc och vandrade på red light district.

Jag hoppas att Hannah kan skicka bilderna så jag kan lägga ut dem här, eller på fb.

Idag gick jag till skolan och hade sånglektion, sedan kom värken och jag var tvungen att åka hem för att inte dö av smärta. Och nej det är bara vanlig smärta jag får en gång i månaden. Imon är det negativa dagen, woho och snart är det helg!!!!
2010-09-21
 21:18:42

hej

Om ni har hört ordet, korvslantar, snälla skriv en kommentar, för jag måste bara veta om det bara är i min familj vi säger det eller om det verkligen existerar?
2010-09-19
 19:50:39

söndag

Okej så jag har inte pluggat någonting idag. Orkade inte, städade iallafall undervåningen och var och röstade. Sedan bakade jag världens godaste paj.

Och just det vi har ännu en katt hemma hos oss nu.



fdsf
2010-09-18
 21:09:47

tjarå

Gårdagen spenderades först med att skriva klart projektplanen, det kommer bli skitbra tror jag. Men så säger ju alla sen sitter man där i sista veckan och har inte åstadkommit någonting. Nej jag hoppas inte det blir så för oss, utan att det verkligen blir något av det. Tillbaka till gårdagen, så fortsatte kvällen med party hos Rebecca tillsammmans med bjärnumsfolket. Följde tyvärr inte med ut i brist av pengar. Vaknade upp i önnestad och åkte sedan hem tillsammans med världens mest korkade busschaffis. Han bestämde sig för att åka från busshållplatsen i önnestad fem minuter tidigare. Vilket jag faktiskt tänkte, det var ju lite dumt tänk om det kommer fler? (Även om det bara var jag på bussen just då) Iallafall, sedan kommer vi till Färlöv och då sitter det jag och två andra snubbar på bussen och busschaffisen ropar ut i högtalarna till oss att han åkte fem minuter tidigare från önnestad, så nu var vi tvungna att vända och åka tillbaka till önnestad ifall det var någon som skulle ha varit med på bussen....

Dagens trögaste handling går till honom.

Resten av denna dagen har gått åt att göra ingenting, eller jo spelat Mario och inte så mycket mer. Imorgon väntar en massa skolarbete som jag helst vill glömma bort, men jag får tänka på att jag snart åker iväg.


en snuskbild
2010-09-16
 21:48:03

16 september

Idag så har jag trott det varit söndag. För igår var vi ute och firade johanna, vilket resulterade i att när jag kom hem idag vid ett på dagen så somnade jag och sov till fyra. Blev då väckt av att mamma ringde mig, och jag vaknar helt förvirrad och då frågar mamma hur det var igår och vad jag hade gjort. Och jag kunde för allt i världen inte svara på vad jag hade gjort igår, inte för att jag hade minneslucka men för min hjärna hade inte riktigt vaknat. Inte heller kunde jag komma på vad det var för dag, och vad jag skulle göra. Ah det var helt sinnessjukt konstigt. Nej inte inte sinnessjukt kanske.

Nåväl idag är det en vecka kvar tills jag, jojjan och hanna drar ner till Holland. Längtar, känner idag hur ångesten för allt bara blir värre och värre så det blir bra med ett litet avbrott från verkligheten.

Förresten så ska vi ta sånt där skolfoto på måndag nästa vecka och vi har fortfarande inte kommit på något roligt tema. Så det blir ju spännande att se hur det kommer bli.
2010-09-12
 16:43:11

Söndag

Känner mig ganska ofräsch just nu, har kommit hem från hanna och är sådär söndag-äcklig. Trevlig kväll igår iaf.

Dessa två veckorna framöver kommer bli skitbra.

Iiiihh... Jag har inte så mycket att skriva om verkar det som. Jag ska färga mammas hår nu. Hejdå


2010-09-11
 10:10:31

lördag hmm

Jag är inte direkt känd för att vara en sjusovare (vad är det för ord egentligen? sjusovare...) nåväl, och det är ett jobbigt problem, jag vaknar alltid sisådär kvart i 7 och ingen annan är såklart vaken, så sover jag över hos någon måste jag ligga vaken i sängen i flera timmar och stirra i taket, alltid lika roligt. Hemma så är det ingen som sover länge, möjligtvis min syster, men hon sover egentligen inte länge hon bara sover typ "noramalt" till sådär 9 tiden (vi snackar om helger nu så ni vet..)

Anywho så när jag är hemma och vaknar vid 7 så kanske jag ligger kvar i en halvtimme eller något sedan går jag upp. Men grejen är att sedan några timmar senare är klockan bara typ 10-11 och jag tycker det känns som att typ halva dagen har gått och jag vill ju hitta på något att göra då men då har inte ens mina vänner vaknat eller såhar dem precis vaknat, och då ska ju dem gå upp och göra allt det där man gör på morgonen som jag redan har gjort mellan 7 och 11. ja ni fattar problemen jag har.

En annan sak som jag också gör det är att när jag blir sjuk googlar jag mina symtom för jag vill liksom se vad jag har för sjukdom, och givetvis som den hypokondrikern jag är har jag oftast de värsta sjukdomarna.
På senaste tiden har jag haft, tuberkolos, magsår, cancer och jag har även trott att jag har hållit på att bli blind.

Det jag ville komma fram till var att jag ville visa er den här videon, som är ganska rolig.



När jag ändå visar en video kan jag ju passa på att visa er denna också som är ett ganska vanligt irriterande problem

2010-09-09
 22:33:28

torsdagen innan fredagen

Lyssnar på regina spektor, undrar varför jag inte lyssnat på henne innan?

Idag har jag haft sovmorgon till 11 åkte in till stan och käkade i matsalen med Johanna. Denna veckan har matsalen faktiskt haft ett tema, potatis. Det har varit någon form utav potatis hela veckan, sjukt spännande. Varierande kost sådär mmmmm. Sedan hade vi textil i cirkus en och en halv timme. Sedan var det dags för terminens första es-konsert, och nu går vi ju i trean så då har tvåorna tagit över ansvaret för es-konserterna. Det var helt okej, dock inte så bra scentekniker, men det blir nog bättre. haha precis som om jag är världsbäst på scenteknikeri (nytt ord).

Efteråt åkte jag och jojjan hem till mig och försåg mig med träningskläder, åkte tillbaka till stan och käkade och sedan blev det afrodans. Väldigt roligt. På hemvägen blev jag arg på mamma för hon är en dum körlärare. Orkar inte förklara. Missade idol och nu sitter jag här nyduschad och luktar gott. hehehe. Är lite hungrig insåg jag nu... Det känns som jag bara berättat om mat i detta inlägg.

Naaaaje. Ska nog gå och lägga mig nu snart, ska bara kolla när jag börjar imorgon. Ska vara Jan björklund imorgon på svenskan kul.. Sedan ska vi gör små filmer på nutida konsten. Med leksaker som skådisar. Hehe tar man bort s:et blir det kådisar.. he he he, det var inte ens roligt. Jag är för irriterad på min mamma och för trött för att vara på bra humör just nu. Godnatt Kul med så många kommentarer, jag blir överlycklig.
2010-09-08
 20:10:11

en promenad

Tänkte mest berätta om min promenad med leo som jag tog nyss.

Först och främst min ipod hade slut på batteri så jag bestämde mig för att lyssna på radion på mobilen. Och att välja vilken kanal man ska lyssna på är som att välja mellan pest och kolera, o ja svininfluensan typ. För på banditrock spelar dem takida-liknande musik. Och på p3 som jag brukar gilla att lyssna på spelade endast tvspelsmusik, eller så kunde jag välja att lyssna på september/emd musik på rix fm.

Detta gjorde mig arg.

En annan sak som hände var att jag gick förbi ett par och så hälsade jag på dem. Sen när jag går hem igen möter jag dem igen. Vad ska man göra då? hälsar man igen? det verkar ju lite dumt. Men om man inte gör det då? Jaja jag kollade ner i marken medans leo envisades med att nosa på något på marken. hehe

2010-09-07
 22:15:25

känner för att skrika. Men så blev det skriva istället :PppPPPp

Haha det tyckte jag var kul. Nej men allvarligt. Jag har känt mig väldigt humörsvängig (ja, det är ett nytt ord) idag. Kände mig mest trött i morse och var inte alls taggad för psykologi, gick dessutom fel. Glömde att vi skulle vara på teatern. Men kom på det sen så jag fick en liten extra promenad. Väl på teatern hade vi yoga. Det var mysigt. Sedan har dagen mest rullat på (som alla andra dagar, logiskt nog) Vi hade ensemble vi spelar en John mayer låt. Sedan var vi och lyssnade på en debatt inför valet. Och sedan var det konstigt nog god mat i matsalen idag. Alla var djupt imponerade (och chokade) (känner ni också att det är många parenteser idag?) Anywho, jag tänkte detta skulle bli att argt inlägg om människor som super bort sitt liv och är bittra och inte kan släppa saker och skryter om hur många fransyskor dem hånglat med i helgen (många och där,(och ännu en parentes)), men jag blev på ett väldigt bra humör precis så jag tror jag skippar det och får hoppas att dessa personer som känner igen sig växer upp någon gång.
2010-09-05
 11:15:09

blir lite galen

Det är skitjobbigt med det här valet. Jag vill rösta men kan inte komma fram till vad jag ska rösta på. Har precis läst om miljöpartiet och då tycker jag deras politik låter bättre och vill rösta på dem, sen läser jag om något annat partis ideér och då gillar jag dem.

Jag är nog väldigt lätt övertalad, ge mig bara en godis så röstar jag på det partiet. Nåväl jag kommer väl fram till något
2010-09-03
 17:52:19

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker

För att jag lyssnar på denna underbara låt just nu. Sitter också hemma hos Stina och tjejerna gör sig vackra och jag är så jäkla naturligt vacker att jag inte behöver fixa mig.
Nej så får man ju inte skriva i Sverige. Så  OMMMMGG JAG BARRA SKOJA jag är sjuuukt fuuuullll ju!!!! dahhhhh


Nej sån är jag inte heller, nu vet jag inte vad jag är. Lite sådär identitetsförvirring som pskykologilärare Anders hade sagt.

Sen blir det feddefest som Jenny hade sagt.

Och i veckan ska jag planka en låt till ensamblen.....Och jag vet inte hur det ska gå till. Men det löser sig, det gör det alltid.

Nu kom feffs in i rummet och gungar till timbuktu och tar på sig lite deo.

Hejdå trevlig helg
2010-09-02
 19:39:17

Live från min säng.

Råkade precis stänga av internet, men satte igång det igen. Och då loggades jag in på msn. Det är vad som har hänt de senaste 5 sekunderna. nåväl då är det väl meningen att jag ska vara inloggad på msn.

Nu loggade Johannes in kan jag tala om.

Jag är på bra humör idag. Kan det vara för att det är fredag imon? Mycket möjligt för det betyder fest. wowoowowowowo

Så roligt kommer det bli, alltså det kommer bli skitball. Jag är inte ironisk, faktiskt, men nu känns det ännu mer som jag är det, men jag är inte det. Lovar

Så en ny läsare ey... vem är du, vad heter du, vad gör du på fritiden, är du blond eller brunett?

Nej jag skoja, jag vet att det inte behöver vara det, men jag kan väl få tro det. Iallafall så kan väl ni som läser detta svara på frågorna ändå.




2010-09-01
 21:58:44

Fortsätter att fundera.

Denna blogg verkar mest handla om funderingar nu för tiden. Idag grubblar jag på vad Electras riktiga namn är, och om hon kallas för Electra i vanliga fall också, och isåfall vill jag också ha ett sånt awesome smeknamn. En annan fundering är också vad för nytta tigrarna gör på fortet?

Ja.. som ni kanske märker så har jag tittat på fångarna på fortet, igen, eller ja, jag vet inte om jag skrev att jag gjorde det igår men det kollade jag på iallafall.

Men min största fundering idag är vad jag ska göra. Och angående om vad jag ska göra eller inte göra tänker jag inte avslöja, om man känner mig tillräckligt väl kan man kanske lista ut det. Vi får väl se om någon av mina vänner kommer fram till mig och säger "Jag vet vad du menar Olivia"

Jag vill också införskaffa mig en tröja med luva, jag menar kolla vad snyggt det är. Och eftersom jag är värsta modebloggaren så tänker jag nu slänga upp två bilder på hur snyggt det kan vara, okej jag hittade bara den ena bilden, som egentligen inte är en luv-bild men ni fattar..