2009-09-28
 17:15:17

Måndagar borde vara helgdag

För om man tänker på det, hur mycket hinner man egentligen vila på 2 dagar ? För man brukar ju alltid hitta på något den ena dagen minst iaf och då har man helt plötsligt bara 1 dag kvar på helgen, så blir man supertrött på måndagen och  somnar på kultur och idéehistorian varje gång. Eller det kanske bara är jag som gör det. Men det finns nog inte ett mer ointressantare ämne. Något som kanske har hänt och det kanske var därför man gjorde det.

Åter till ämnet. När jag sen kommer hem är ju jätte hungrig för att dom dragit ner på alla kostnader i skolan så vi får numera bara äta potatis i olika sorters former.. Och sen så somnar jag på soffan vilket kan tänkas vara skönt förutom att jag har linser och när man sen vaknar så klistrar dom på ögonen och jag har huvudvärk.


Nu ska jag inte vara så negativ.






Jo det ska jag, hejdå
2009-09-27
 10:10:07

hej sa jag

Jag blev nyfiken att kolla hur många av mina vänner/familj som läser denna för jag trodde inte det var många eftersom jag knappt skrivit någonting. Men det visade sig att jag fått fler läsare. Ni måste verkligen vilja veta vad jag gör om dagarna.. Så nu ska jag berätta vad som hänt än så länge. Igår var vi på bykrogen och åt en tre-rätters-middag. från 19.00 till 22.30 tror jag vi var där. Trevligt var det. Sen skulle jag och Hugo kolla på män som hatar kvinnor men vi orkade inte så vi gick och sov. Nu såhär på morgonen sitter jag och lyssnar på mumin-musik på spotify. Och Hugo han ville testa något på min data och jag sa nej då slog han mig på armen, sen satt han och muttrade för sig själv.







Imorgon är det måndag
2009-09-26
 16:20:17

hej lördag

Idag har jag och Hugo och Sally varit i stan. Vi kollade lite på modevisningen som förövrigt var skittråkig. Resten av vistelsen i stan gick åt att köpa kläder åt Hugo. Haha han har varit min lilla docka idag. Så det blev 2 nya koftor, en långärmad tröja, en skjorta, en jacka och en halsduk. Så nu är han assnygg. Klockan 19.00 ska vi till bykrogen, hela familjen för Isacs farfar fyller åttio.


Slut
2009-09-24
 21:11:30

såhär mycket gillar jag historia

Såg ni ? Nej precis, SÅ kul tycker jag det är att skriva om vad som har hänt under de två senaste århundrande för typ femtusende gången.. Jag tror jag har arbetat om det i varje årskurs, kanske skulle satsa på att lära oss något nytt nu?

Men visst vi kan väl fortsätta att läsa om samma saker om och om och om och om och om och om och om och om IGEN.

Mmm.

Jag har inget mer att skriva om, saknar Hugo.
2009-09-22
 16:38:32

shitmanhattan

Jag tänkte inte blogga idag heller men sen såg jag en fin bild på mirrans blogg som jag fräckt snodde...
Och nu vill jag blogga.


Jaha det är då danonino älskarna. Ja och Miranda och beccsan också

Men det var väldigt trevligt igår, käkade först på peking och sen drog vi oss tillbaka till Mirrans boende, där vi kollade på besatt. (Gör inte det klockan 11 på kvällen) Sen kunde vi inte somna för ingen av oss kunde sluta tänka på om vi själva blev besatta nu. Sen när alla somnat vid 2 tiden fortsatte jag att tänka på det, det var som om jag hade ett samtal med mig själv ungefär "Olivia du är inte besatt" "Joooo det är du" "Nej... eller?"

Ja sen tänkte jag ta dig samman olivia och sov nu. Så då gjorde jag det. Nej men nästan så..

Idag har vi haft ensamble och det gick väl helt okej, var väldigt hungrig och trött så jag kunde inte koncentrera mig.. Men vi började på en ny låt, satisfaction. Och imorgon blir det roddning klockan 0800 och sen konsert halv 11. =)


Nu är jag klar med att skriva ointressanta saker. Ville mest säga att ni tjejer är dom bästa som finns och jag är glad att ni alltid finns där.
2009-09-19
 20:31:37

hej..

Hej, det var längesen jag blogga. Mest för jag inte orkar, jag är väldigt lat och har slut på fantasi. Men jag lovade pappa att jag skulle blogga. Jag tycker det är rätt kul att min pappa säger han har blivit förkyld (det är han säkert) MEN han påstår att det har satt sig på halsen men sen har han pratat helt normal hela dagen och nu när han ringde sin kompis berättar han att han har blivit sjuk och då ändrar han rösten så han låter helt skrovlig.. haha ni fattar nog inte för det lät väldigt rörigt..

Förresten är jag i Holland nu och idag har vi gjort amsterdam, vi började med lite shopping på zara, fick en jeans-skjorta och pappa köpte en kavaj till sig själv. Sen fortsatte vi till Van-gogh museumet. Och det var intressant och trevligt. Där fick jag en planch med ett av van-goghs verk på och en kopp med ett annat verk av han på. Sen åkte vi cykeltaxi till dugeon men det var tyvärr stängt, tråkigt såg fram emot det. Men vi kanske hinner dit imon innan jag tar flyget hem.

Nu ska vi gå och äta 

Puss och hej 
 
2009-09-11
 22:09:39

det är aldrig någon som kommenterar så ni behöver ju inte läsa då heller!

Iallafall så sitter jag och Hugo här bredvid varandra i min säng med varsin dator och chattar med varandra.

Vi vågar inte prata på riktigt helt enkelt...

Hugo undrar om detta blogginlägget verkligen var nödvändigt, jag tänker svara att "Ja, det är ungefär lika viktigt som farmville"

Förresten så farmar Hugo nu (visste väl att han var en bonde innerst inne, som iofs lyssnar på lisa ekdahl)

Hugo sa nyss "min lärare har jobbat med henne" (lisa alltså) Jag vet inte hur många gånger jag har hört han säga det.. Och jag bryr mig fortfarande lika lite som jag gjorde första gången han sa det.

Nej nu ska jag inte blogga mer om oviktiga saker, kan nämna att imorgon är det fest och det ser jag fram emot som tusan!
2009-09-11
 08:59:50

Hej dag

Här sitter jag och lyssnar på Nrj "break up call" det är lite stört.. speciellt denna tjejen

Och idag kommer bli en spännande dag känner jag på mig ..

Förresten så hade jag och Isac ett samtal igår om tvn som bevisar hur envis min lillebror är

Ungefär såhär var det

Jag kollar på tv, Isac kommer hem

Isac: Hur länge har du kollat på tv ?

Jag: I typ max en kvart

Isac: Men det är ju skitlänge!

Jag: Nej....

Isac: Jo!

Jag: Nej!

Isac: Jo

Jag: Nej Isac!

Isac: Joooho

Så jag ger upp.

Senare på kvällen

Isac kollar nu på tv och jag vill kolla

Jag: Isac nu vill jag byta kanal, vi har kollat på nikelodeon i mer än en timme

Isac: Ja men du kollade EN KVART innan!

Jag: Isac, en kvart är mycket mindre än en timme.

Isac: Nej det är det inte!

Jag: Jo, släpp fjärrkontrollen nu!


Isac vägrar och lägger sig på fjärrkontrollen. Så i ca 10 min försöker jag få tillbaka fjärrkontrollen och tillslut bryter mamma in och jag vinner..

En annan sak Isac också envisas om är att han är helt säker på att dom i OLW-reklamen sjunger "fredags-nys"
INTE fredags-mys.
2009-09-09
 07:03:09

trött

Jag orkar egentligen inte gå till skolan idag.. Men jag kommer göra det ändå, och då tänkte jag att jag skulle kunna få gå runt och ha varma kläder på mig. Men så ska det vara jävla sommarväder jag är så trött på det. Kan det inte bli kallt någon gång ? Hatar mina sommarkläder jag hatar att allting klibbar i solen jag hatar att man inte vet vad man ska ha på sig, man tror ju att det borde vara lite kallare nu så man tar på sig byxor och varmtröja MEN NEEEEEEJ då får man gå och svettas i det sen........
2009-09-08
 17:22:13

ha ha

Jag tryckte in mig på den här sidan för att leta frisyrer, och en av kategorierna fick mig att skratta lite..
2009-09-07
 21:56:12

hej och godkväll

Film och myskväll hos Mirran-Pirran. Har kollat på moulin rouge och nu är det hitta Nemo som gäller. Jenny skrattade nyss helt hysteriskt åt att en fisk ramlar av en tvättsvamp och börjar gråta..

Imon är det ensamble klockan 10.00 och det kommer bli spännande.
2009-09-04
 22:56:48

Jag är inte arg

hugo påstår att jag aldrig skriver något fint om han i min blogg så därför vill jag bara säga att han är det finaste som finns, så massa hjärta till han.


2009-09-04
 19:17:12

Haha

Jag gjorde en ny version av "jag vill ha en egen måne" den var till Hugo eftersom han satt brevid.

Såhär gick det till ungefär


Jag:
Du vill ha en egen måne som du kan åka till, där kan du lämna mig ifred.

Hugo: Fan vad du är taskig, nu ska jag läsa.

Sa han och satte sig med sin ipod och min bok.
2009-09-04
 08:34:57

Såhär

Jag känner att jag vill springa ifrån mig själv. Lämna Olivia och vara någon annan, är så trött på henne och hennes liv just nu. Händer bara samma saker hela tiden aldrig något nytt.



Tack för mig
2009-09-03
 19:30:05

Hejhopp sug en snopp

Här är dagens klipp, våran barnvisa som är till dom spanska barnen (I Afrika) Text och musik gjort av oss själva. Ganska dålig kvalité, lägg märke till basen som har ett eget liv. Och som Jenny uttryckte det bad sound kills good music.

TRYCKFÖRBARNVISAN
2009-09-02
 17:46:32

gud va kul då.

Nu har jag också blivit sjuk också. Jag har nog inget mer att säga eller ja, jag kan säga att jag nyss såg en reklam för filmen "Prinsessa" Jag vill se den.

Förresten så tycker jag byggmax-reklamen är skit jobbig.