2011-06-26
 20:29:50

tja

Då var helgen över, jobb imorgon igen woho. Nej men helgen har varit bra. Midsommar firades först med middag hos Rebecca, sedan tog vi cyklarna och melonen och styrde mot vittsjö där det börjades med en fest hos en Andreas. Stannade inte där jättelänge utan fortsatte färden hem till Christoffer. Och jag vet inte hur det gick till eller vad vi gjorde men kl 0600 tror jag festen dog ut. Sedan vaknade vi av att Rebeccas mamma ringer och säger att vi måste cykla hem för Lotti, alias syster till Rebecca glömt dra ut sladden till locktången.

Så det var bara att hoppa upp på cyklarna och cykla de 8 km hem. Bakis.

Kan ju säga att jag har nog aldrig mått så dåligt som jag gjorde igår. Men de hjälpte att ligga på Rebeccas soffor och äta Mariekex och dricka te. Dessutom gick de ett maraton med Paris Hiltons new bff Dubai på tv.

Vi åkte tillslut tillbaka mot Kristianstad där vi sedan bestämde oss för att åka till Fenix premiärgrejen i Åhus. Vilket var väldigt mysigt men eftersom ingen av oss var jättetaggade blev det ganska lugnt, kom hem vid halv ett och trodde att jag skulle hämta pappa eftersom han hade sagt det tidigare. Men runt 02 döck han upp och kom inte alls ihåg att jag skulle gjort det.

Idag har jag varit på min systers kalas som var väldigt trevligt, fick träffa min kusin China som kommit ner från Stockholm och nu sitter jag här och försöker läka mig själv genom tankekraft då jag blivit väldigt förkyld.

Får väl gå och lägga mig snart för att verkligen bli frisk tills imon.

Hej
2011-06-25
 19:36:51

lever

Midsommar var nice lite underlig men är det inte så det ska vara? Dock är den här dagen inte lika bra som igår, så jag får återkomma med detaljer när mitt tillstånd förbättrats.
2011-06-23
 21:07:02

Rubrikjävel

Kanske verkar det som jag är arg, med tanke på rubriken. Men det är faktiskt helt tvärtom!
Livet känns väldigt härligt just nu! Jag sitter här och äter körsbär å dricker proviva. Kanske beror det på att det är midsommar imorgon.
Jag älskar midsommar, det är nog min favorit högtid (om det nu kallas för det, vad vet jag). Midsommar har alltid varit roligt, speciellt de senaste åren. Så det är bara att hoppas på att morgondagen också blir det.
Oh well, nu ska jag kolla på en film och njuta av att jag inte behöver gå så förbannat tidigt imorgon :D
2011-06-21
 19:37:06

Hallå

Jag kom för en halvtimme hem från min andra dag på jobbet. Jag arbetar på en fabrik där jag är gummivecklare, men eftersom vi dessa dagarna ska lära oss hur maskinen funkar och vad vi ska göra så har vi inte allt för mycket att göra. Så idag har jag i princip fått betalt för att äta frukt och dricka kaffe. Fast jag har vecklat en del också. Vad jag gör är att jag rullar gummibitar i dem storlekar, färger som det står på ordern.
Ehh ja.. Men alla är väldigt trevliga där, vilket gör allt mycket bättre.
Sen är det tänkt att vi sommarbarn, som vi så söt kallas, ska sköta arbetet själva när de vanliga går på semester.
Min pappa sa för en kvart sen han skulle dra och träna. Och han är världens segaste människa så först nu har han stuckit. Det vill säga i en kvart har han bara gjort sådär som Rebecca gör innan man ska iväg någonstans, typ irrat omkring helt utan någon mening.
Nu är jag sjukt jävla uttråkad också. Men det finns liksom ingenting att göra när jag måste gå och lägga mig i vettig tid för jag ska upp så satans tidigt imon!
Nu ska jag kolla om vi har glass hemma. Puss
2011-06-18
 21:29:12

hej alla fina människor i världen

Jag sitter hemma hos mamma för tillfälligt och är otroligt uttråkad. Kanske beror det på att jag har farit och flängt hela veckan. Oh well dessa dagar ska ju också finnas. Hur ska man annars kunna uppskatta de roliga stunderna som min kära mamma sagt till mig ett antal gånger i mitt liv.

Vad har jag gjort då? Låt oss börja från början, det vill säga måndag.

I måndags vaknade jag upp i Bjärnum och jag och Rebban hade storartade planer om att åka till Malmö. Men klockan blev väldigt mycket så det slutade med att jag lagade väldigt god lunch till oss och vi trevade runt i den folktomma staden Kristianstad.

Åkte till Österslöv för att vara med på min systers morgonfirande då hon på tisdagen blev 16 år.

Så jag vaknade upp trött som attan på tisdagmorgon för att sjunga "Ja må hon leva" Sedan gick jag till skolan för att få mina betyg. Dem var bra, men jag önskar jag lagt ner mer tid på vissa saker. Nåväl. Gick sedan och skrev in mig på arbetsförmedlingen, dem sa att jag skulle komma tillbaka när jag var arbetslös, så det var ju slöseri med tid.

Vi käkade på Peking och precis som förra gången sög deras service! Tänker aldrig mer äta där. Jag varnar dessutom andra att gå dit, då det varken är särskilt gott och dem är sjukt otrevliga.

Jag och Rebecca satte oss i tivoliparken, jag somnade så Rebecca satt och snackade med sig själv ett tag.
Tillslut vaknade jag och eftersom vi väntade på en viss ung Hugos ankomst kunde vi inte göra så mycket mer än att sitta kvar i tivoliparken. Eller ja vi sminkade varandra, precis som om vi var två 12åringar.

Hugo kom tillslut och vi gick och handlade kött och grill sedan gick vi tillbaka till tivoliparken och grillade. Mysig kväll var det allt.

På onsdagen åkte jag, feffs och beccy till Kivik och vandrade lite, åt lite pizza och åkte hem igen. På kvällen mös vi vidare hos Rebecca med vin och mer grillat.

Vaknade ännu en gång upp hos Rebecca på torsdagen men tidigt begav vi oss mot Kristianstad för jag skulle till tandläkaren. Perfekta tänder kan jag meddela.

Jag ångrar lite att jag började skriva om allt jag har gjort denna veckan de var jobbigt, men ja det är ju inte så mycket kvar nu.

Hur som haver vi åkte till stranden, och Mimmi följde även med. Först låg vi en stund på stranden, men det var inte så jättevarmt så vi åkte in till hamnen och käkade världens äckligaste glass. Vid fem tiden åkte jag till Sophia och hängde där lite.

Och så har vi kommit fram till gårdagen. Jag och Rebecca klädde upp oss i våra finaste kläder. Eller ja, vi blev män för kvällen, för att gå på en avskedsfest. Det var en rolig kväll och jag kan bara säga att jag hade varit farlig som attan om jag varit man.

Idag har jag mest legat på Rebbans soffa och chillat. Nu är jag hemma och Isac fick ett glas cola innan, vilket gör han helkonstig. Så nu får han aldrig mer dricka cola.




Stiliga män
2011-06-13
 19:03:51

Måndag

Jag har två saker jag är väldigt irriterad över just nu. Det första är all jävla pollen, jag kan för fan inte andas och det kliar jättemycket i min näsa.

Och det andra är att överallt läser jag om hur jävla skitdåligt mitt liv kommer bli nu när jag tagit studenten (inte personligen om mig kanske utan om alla som tagit studenten), inte kommer jag få något jobb, mina forna klasskompisar kommer jag tydligen aldrig mer få se, jag kommer vara vilsen och borttappad för jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv.

Är inte precis det jag vill höra. Jag lever på hoppet, eller nej, jag lever på min kunskap om att jag inte kommer tillåta detta att ske.

Sådetså.

Nu tänker jag njuta över att jag inte har några mer läxor att göra, prov att plugga till, uppsatser att skriva, jobb att gå till i en vecka till.
2011-06-12
 12:52:04

Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha

Jag frågade pappa och han kunde skjutsa mig till stationen. Då sa han ja och undrade om jag kunde göra honom en tjänst. Jag sa ju självklart ja då. Och då tyckte han vi skulle städa huset? Detta skulle jag då göra efter jag klätt på mig och jag ska åka om en timme. Så nu gör jag allting jättesakta så jag inte ska "hinna" städa.
2011-06-11
 15:42:47

Nu är det över

Jaha, då har man tagit studenten. Har nog inte riktigt insett det än, men det kommer väl.
Men gårdagen var helt fantastisk. Den började med champagnefrukost i tivoliparken och vi lyckades ha sån tur att det inte regnade. Men lite kallt var det. När champagnen var uppdrucken gick vi en sväng till fenix.
Gick sedan tillbaka mot tivoliparken men denna gången för att se 1:ornas och 2:ornas avslutningsshow. Som var väldigt trevlig! Efteråt serverades det lunch i t-baren där det både blev tal och sång. När lunchen var över, var det dags att springa ut. Eftersom vi går i ES3A så sprang vi ut först av alla. Vi mötes av ett hav av människor med skyltar på oss som små. Jag hittade min familj, släkt och vänner där jag fick en massa blommor, godis och leksaker runt halsen.
Sedan var det dags att åk flak, vilken nog var det roligaste på hela dagen. Vi åkte först runt en timme sedan släppte vi av dem som behövde åka hem, men vi andra körde en runda till. Begav mig sedan till min studentmottagning, där jag somnade i en soffa. Så trött var jag. Men jag hann precis somna innan mamma väckte mig och sa att det kommit gäster. Så då var det bara att bege sig ut och hälsa alla välkomna.
Festen var skitkul. Det åts, skålades, det hölls tal, vi dansade, ja det var en väldigt lyckad fest.
Sedan kom Sandra och hämtade mig och vi begav oss till t-baren för att fira tillsammans med alla andra studenter.
Det var också jättekul, även om man ibland inte gör så smarta saker när man har druckit.
För att sammanfatta. Det var en otroligt rolig dag som jag aldrig kommer glömma!
2011-06-06
 22:28:42

Jag gillar att du säger vad du tycker Men det du säger att du tycker säger inte mycket

Hemma efter en lång dimma. Nej kanske inte riktigt men nästan.

Det började med skattjakten i onsdags, trevlig förfest hos mig med trevliga människor. Vidare mot tivoliparken där det blev bodyshots, blottning, lapdance och so on. En riktigt kul skattjakt med andra ord. Badade i en fontän på vägen mot Sandras bror, vilket inte var det smartast jag gjort då jag insåg att jag inte hade några andra kläder med mig. Men det löste sig med en blandning av kläder från Mimmi, Sandra och Kim.

Drog vidare mot banken, men där var en timmes kö och jag och mitt huvud ville inte samma saker så huvudet bestämde att det var dags att åka hem och sova.

Torsdag, färgade håret och övade balfrisyren hos mamma. Det blev supersnyggt. Hem och packade ihop mina grejer och begav mig mot Siesta!!

Och fy för vad bra det har varit. Dansat mig yr och sjungit mig hes, druckit mig full och ramlat omkull. Hahaha fan vad bra jag är på att rimma. Jag har dock inte ramlat omkull så mycket. Det har däremot Rebecca gjort. Och lyckats bryta sin arm. Hur det gick till kommer vi nog aldrig få veta men vi antar att hon hade en riktigt kul kväll.

Introducerade Siesta för Stina och jag tror eller, vet att hon gillade det!

Hängde med Hugo en del, trevligt vart det!

Om man ska ska betygsätta sista 2011 är det definitivt mvg, och bästa främträdandet går till Mister Daniel Adams-Ray, sjukt galet bra var han!!

Kom hem runt två på natten på lördag/Söndag och det var kanske inte heller så genomtänkt då det var en viss bal igår. Men det gick nog rätt bra, var ganska trött och sliten då jag sovit max fem timmar under Siesta. Men kul var det! Och snygg var jag.

Nu ska jag avsluta detta glada inlägg med mina favoritbilder (dvs bilder där jag är sjukt snygg på) som annat folk tagit.


alltså okej, här är jag ju inte så snygg,
ser mest ut som jag inte har några läppar.
Men glad är jag, och tack Victor för du följde med
till Maxi även om jag inte köpte någon solstol!!



Trots fulbrillorna


Mys


Badringen<3


Whaddup


Balfix


Avslutar med balens charmigaste bild!
2011-06-01
 08:06:55

Snart är vi där

Om en dryg vecka tar vi studenten!

Jag är både sjukt glad för det är så mycket som händer just nu men jag vet hur jävla ledsen jag kommer vara när studentdagen är över!

Men jag ska fan njuta över det som händer just nu. Idag skattjakt, imorgon siesta och på söndag bal!!

Igår slog vi minsann upp våra tält och jag vet att detta året kommer siesta bli svinbra, och jag är ganska nöjd med att jag iförrgår övertalade Stina om att följa med. Sagt och gjort så köpte hon sin biljett igår hehe

Åh något annat jag också gjort är att byta adress så jag bor numera i vä för dem som undrar.

Nu funderar jag på att sova lite till så jag inte blir så jäkla trött som igår, iof hade jag också en jävla träningsvärk då, från att ha spelat brännboll en timme. Så vältränad är jag.

Hej