2010-06-12
 22:55:40

hej sommar.. eller ?

Ja man undrar ju om det ska bli sommar på riktigt någon gång. Det regnar ju bara hela tiden.

Igår hade vi först avslutning. Och första avslutning var för ettorna. Det var inte särkilt roligt, det var en tråkig publik. Sedan var det tvåorna. Det var bättre, de vet hur en c4-publik ska låta. Sedan var det dags för studenterna.
Helt galet. Vi började med summer of 69 och alla bara sjöng med. Sedan under den ryska låten sprang alla musiktreorna upp på scenen och dansade med, skitskoj. Under vår andra låt 99 red ballons så släppte de ner en massa ballonger på treorna, vilket vi inte hade någon aning om, men det var kul. Under sista låten där vi alla sjöng den blomstertid nu kommer, stod flera av treorna och grät. Så det var lite ledsamt, speciellt när jag insåg att det är vi nästa år som kommer stå där.

Sedan åt vi tjejer på martini och efter det åkte jag hem för att i samlad trupp (min familj) åka till Viktors student :) Vi åt god mat men sedan var det dags att åka vidare till nästa student, Henrik. Jag var inte där så länge utan jag åkte hem till Rebecca för att spendera resten av kvällen där. Det var trevligt det med även om jag var skittrött under hela kvällen.

Idag vaknade jag hemma hos beccan, käkade frukost och åkte hem. Det blev buss istället för tåg, vilket var tortyr för någon idiot hade sprutat jättemycket parfym eller hårspray på sig så det stank i hela bussen så jag var beredd att spy under hela färden.

Kom till Kristianstad köpte present till Sally och åkte hem. Har inte gjort så mycket mer än det idag.

Det var ett långt inlägg. Det kommer inte bli en vana. Men nu ska jag ta av mig strumporna för det är sjukt skönt att göra på kvällen.

Hejhej


Feffs
PUBLICERAT: 2010-06-14, 14:04:42 | URL: http://feffs.blogg.se/

Tur att jag inte förstörde din kväll i alla fall och att du hade trevligt! Vi ses på lördag ;D



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: